От: Дилема Grand Cherokee WJ, но какъв?
Перфектно изложена гледна точка. Напълно споделям вижданията на колегата. През 1999 си купих един "Крайслер" бензинов, много хора ме съветваха да му бучна една газова уредба и да си свиркам, след доста колебания го направих и нито за миг не съжалявах. Дори на газ вървеше по добре, май. После дойдоха други времена и не знам защо залитнах към ТДИ-тата, но НОВИ. До 100-120к практически без проблем, ама после.......всичкия кеф и икономия ти излизат през носа. Само ще дам един пример: Миналата година ми се наложи да ходя до Германия с един колега с камионче, та той бе заредил някакво невероятно количество гориво/по промоция/ от Лукоил и до Германия карахме все с неговото. Нарочно сотавих да се изпразни резервоара... и след напълването там все едно имах трета турбина!!! Направо получих комплекс за малоценност. Явно качеството тук на горивото е коренно различно и следователно експлоатационните качества на същите машини в БГ са силно занижени. Т.е. ако там ресурса е 200-250к тук отива на 120-160к, за дизеляците става дума.
Първоначално публикуван от verter
Преглед на мнение
Коментар