Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ви харчат 8-ците бе пичове!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко ви харчат 8-ците бе пичове!

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Спор няма, че звука и вървенето са супер. Но за мен това е много нискокачесвено и кекаво комби с размери на габаритите и частите по него като на Корола, но въобще не толкова здрави. За месец разбрах, че това не е моята джипка, ако въобще може да се нарече джипка въпреки името...
    Той твоят не беше ли подарък, че на всичкото от горе искаш и да върви

Коментар

Като заговорихме за метан, има ли смисъл смяната на АГУто с метан и колко пара струва метан за 4,0 ?

Коментар

Моя е с по-малкия 8-мак (WJ 4.7) и харчи около 20-25/100 газ градско, 14-20/100 извънградско. На някои може да им се стори много, но за мен е приемливо. А звука и реакцията при смачкване на десния педал струват много повече от тези 30лв/100км
        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
        Walter Rohrl
        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Аз съм с 5.9 и все още карам на бензин. Градското ми е 17-20 л, а извънградско пада до 12л. Не знам има ли смисъл да слагам газово, а ако да то какво? Кое е по-добре ,метан или АГУ?

Коментар

На моя нещо му стана!!Лятото,по морето за 1100км. ми даде разход 16/100 газ.На връщане го набумках в Бургас с бензин до горе и минах 520км.
            Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Rusef;1688438]Аз съм с 5.9 и все още карам на бензин. Градското ми е 17-20 л, а извънградско пада до 12л....
              човек, моля те научи и моя 4,7 V8 HO да сезадоволява с поне 20л. градско!

Коментар

WJ 4.7liter V8 16л./100км. смесено и при умерено каране до 100/120.

Коментар

Моят е 5.2 и на бензин смесен разход дава 24/100 на газ съм засякал +30% (до като работеше) като се има напредвид сутрин понякога го понатискам все не ми стига времето От скоро го имамам и лятото бях го свалил на 17/100 незнам нормално ли е от студа ли, по- леко ли беше движението или аз сега го понастъпвам повече, но разлика има Като слагаш газова питай колегите от форума къде, защото се оказват проблемни.
                  Grand Cherokee limited 5.2 1995

Коментар

На голям двигател най-много дига задръстването, ако щеш му сцепи дупарата от ръчка разхода няма да скокне, но да минеш 5км в яко задръстване и става страшно. Моята газова е с плочка 140kW изпарител и добре работи, може би може да го поспънем малко ама Димата ще го види дали може да падне малко. То мисля че за по дърт двигател не е наложително инжекцион да се слага, но не ги разбирам АГУтата мое си мнение изразявам.
                    Черока нормално харчи 20/100, на офроуд с потъване в реката и яко боксуване дигна на 30/100.

Коментар

Той човека питаше по конкретно за 5.2 V8 ама гледам че всички с 8-ци се включиха. Та, в тоя ред на мисли...една тема за разхода на 4.7 V8.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...51#post1689651
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

ОсмАците не горят кой знае колко, моя на метан гори под 10/100 км, ама софийско го докарва към 15-16/100 май май... Като пари излиза колкото малолитражка на бензин.
                        Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

15-16 кг ли колега? Разкажи малко повече за метана, колко пара, ядове...

Коментар

Моя харчи около 23-25 литра на 100км. в София на предимно къси разтояния.
                            Сега ми изпадна газов инжекцион и смених газовата с него. Разхода е същия но върви по- добре.
                            Ако решиш да слагаш обикновенна газова, ми звънни един телефон моята е на една година с най- големия изпарител на BRC и два емулатора за цилиндрите и сега стои в мазето.
                            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                              Моя харчи около 23-25 литра на 100км. в София на предимно къси разтояния.
                              Сега ми изпадна газов инжекцион и смених газовата с него. Разхода е същия но върви по- добре.
                              Ако решиш да слагаш обикновенна газова, ми звънни един телефон моята е на една година с най- големия изпарител на BRC и два емулатора за цилиндрите и сега стои в мазето.
                              Разхода същия ,ама не фърга огин от филтъра

Коментар

Последно засичане на разхода от днес на пропан бутан - заредено гориво за 77,80 лв. изминати километри 310 от тях около 100 км. градско - провинциално , това прави около 25,10 лв./100 км или 18,05 лтр./100 км - скоростта на движение при извънградски условия варира от 90- 150 км/час.
                                Гранд Чероки 5.2 ZJ
                                Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X