Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ви харчат 8-ците бе пичове!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко ви харчат 8-ците бе пичове!

А бре момци..колко харчат тези али на всекакъввид гориво??Питам конкретно за големия черок 5.2!Има ли шанс да се вкара чрез газификация харча му в нормални граници,демек около 30 лв на 100 км/Знам че на бензин си похарчват към 25/100...чакам отговорите ви!Карам си японското дизелче,ама нещо ме ухапа коня,та правя скрининг.....
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

От: Колко ви харчат 8-ците бе пичове!

Не ти трябва такова. Харча на горивото е май-малкият проблем. Имах месец такъв, гореше около 25 газ.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Aко тръгваш от там колко харчи оптимиста пред мен е прав, не ти трябва.Харчи, много харчи, ама и толкова върви, и е толкоз здраво и обратно пропорционално му е подръжката.Ти си решаваш, ти ще го караш, Харчи, много харчи 25 л.газ х 1.37 =34.25 лв/100 км градско каране.Имах БМВ 525 д харчеше 11/дизел х 2.54 = 27.94. 6лв. разлика при мах цена на газта от години.
      Ама 6-те лева не се изразяват в комфорт, вървеж, проходимост, височина, здравина, ЗВУК и т.н.

Другият вариант е да се сдобиеш с 1.6 бензинов двигател да му сложиш газ и КРОТКО да си караш колицата.
      По-здрави агрегати.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Не ти трябва такова. Харча на горивото е май-малкият проблем. Имах месец такъв, гореше около 25 газ.
        Вярно е най-ГОЛЕМИЯТ ти проблем.Преди месец се справих с един неразрешим проблем относно задни амортисъори. Изръсих се по 15 $ за брой - Монро газов, направо ме заболя сърцето.
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Хахахаха много ме разсмя )))))))))

А осмак на газ харчи колкото 2.5 дизелов ленд ровър , като пари!
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Ееей верно харчат тия осмаци бе,колкото дизелов таралясник ,ма поне не се замисля с паленето

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Има ли шанс да се вкара чрез газификация харча му в нормални граници,демек около 30 лв на 100 км/Знам че на бензин си похарчват към 25/100...чакам отговорите ви!
              Сам си си отговорил 25/100 бензин означава към 30/100 газ, което няма как да е 30 лв. на 100 км при сегашната цена на газта. Виж ако си на метан, сигурно ще се вместиш.
              JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

В реалния живот, не е много разумно да се приемат мечтите за реалност. Поздрави.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

С газов инжекцион харчи градско - Софииско от 22 до 30 газ на 100 км.
                  Извън градско пак на газ от 15 до 22.
                  Всичко зависи от работата с педала на газста.
                  Ако настъпваш - харчи, ако леко подаваш газ и чакаш сам да ускори и смени предавка ще харчи малко.
                  Също така ако се кара студен разхода е около 40 - 50 докато загрее...

P.S. Въпреки разхода, кикдауна при осмака и звука му са неповторимо изживяване, което си заслужава...
                  LZ1RED

Коментар

Тази заран навъртих малко километри и заредих газ до горе-25 ,680л.за 100,4мили.Вие смятайте колко гори.Щото мене ми омръзна да смятам

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                      P.S. Въпреки разхода, кикдауна при осмака и звука му са неповторимо изживяване, което си заслужава...
                      Мдаа, няма спор.

Коментар

Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
                        Ееей верно харчат тия осмаци бе,колкото дизелов таралясник ,ма поне не се замисля с паленето
                        Май се обърка с онова нещо дето са го произвели италианците?

Коментар

Спор няма, че звука и вървенето са супер. Но за мен това е много нискокачесвено и кекаво комби с размери на габаритите и частите по него като на Корола, но въобще не толкова здрави. За месец разбрах, че това не е моята джипка, ако въобще може да се нарече джипка въпреки името...
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

4,0 с АГУ 20/100 газ + бензина за палене, и да се ръчка и да не се там е +/- 2литра

Коментар

Моя е 5.2 на метан и в града не може да изхарчи 25лв.
                              А извън също трудно достига 15лв. и върви супер. Максималната му скорост е 140км,а ако говорим за проходимост за мен този джип с този двигател е луда работа,имал съм около 15 различни джипки и вече за мен марката е само една

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X