Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ви харчат 8-ците бе пичове!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко ви харчат 8-ците бе пичове!

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Чак пък лукс?!? Малко силничка ми идва тази дума.
    Думичката е "комфорт"...!! А сравнен със всичко в ценовия си диапазон е направо "върха"...

Коментар

Здравейте и от мен.Отговарям на темата,защото имам ZJ5.2 с газов инжекцйон "Моторгаз" и WJ2.7CRD. Горене при нормално за 5.2 нервно каране 25л./100км.,което прави 31,5лв./100км.
      При почти същото каране с 2.7 горенето е 13л./100км.,което прави 32,5лв./100км.,с една малка разлика:Под краката на единия усещам конете,а под краката на другия вибрациите. Засичам ги винаги пълен,пълен.

Коментар

Не съм с осмак, но като гледам сравнения та в лв/100км. все тая...Хората са казали: "Колкото му сипеш, толкова гори"...
        GRAND 3.1 за кеф
        А 3 1.8 5v за адреналин
        VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

Нещо стана на моя звер, за 150 км 50 литра газ издумка, днес навих кранчето на маркуча много яко на границата е просто пък да видим, след малко ще проверя да няма изтичане някъде. Дайте съвети какво да правя, защото само дизели карам и нищо не разбирам от АГУта, принципно много съм я засичал 20/100 е разхода на тая машина. С изпарител BRC 140 кW е, Чероки 90г 4,0.

Коментар

Първоначално публикуван от Ratten Преглед на мнение
            еее аз само малко приличам на американец, иначе не съм, сигурно за това споменавам разхода.
            но като спре да ме вълнува, веднага след това ще ми стане все едно и за ЦЕНИТЕ на частите
            иначе аз често имам въпроси на правописна тематика, може ли към теб да се обръщам
            Виж сега отнема ми време да ти тълкувам всяко мнение, постарай се малкоТака, за последно:
            Не знам на какво приличаш не съм те виждал.А защо си се метнал на Jeep след като те вълнува разхода само ти можеш да си отговориш.Цените на частите ги споменавам, защото ако ги вземаш от правилното място, въобще не са високи в сравнение с други марки.Не, не може да се обръщаш към мен за правописа. Обърни се към началната си учителка.
            П.П. Ако търсиш къде да си чешеш езика, застани пред огледалото, недей да спамиш темата, като гледам нищо понея не си писал.
            Поздрави.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-12-11, 14:51.
            Grand Cherokee WJ 4.7 V8
            Това е положението.

Коментар

Вчера - 223 мили с 60 литра газ! Трасето включваше двукратно преминаване на Юндола и Предела при зимни условия и температури стигащи до - 16 С, както и вдъхновяващи сритвания на магаретата под капака (кикдауни) по Е79 и проходите, по време на честите изпреварвания. Равносметката е 16,6 литра газ на 100 км. - разход, който ме изненада приятно заради естеството на маршрута и условията по време на пътуването. Забелязвам началото на тенденция за покачване на разхода при шофиране, при по-екстремни (за в България) ниски температури... Покачването на разхода е с около 1,5 литра на 100 км. Все още не съм имал възможността да засека разхода на дълго пътуване по магистрален път. Надявам се, че там разхода ще падне до 13-14 л. (газ) на 100 км.
              Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 28-12-11, 06:15.

Коментар

това си е супер як разход.
                за голям мотор, газ, зимни условия и трасето.
                евала, макар, че малко се оглеждам да не дойде от някъде карлито и да каже, че не сме никакви американци ако ни интересува разхода...
                хубавата част е, че му е трудно да рабира и ще му отнеме малко време

Коментар

Колко да му отнеме. Колкото да ти разчете простотиите.Имаш Л.С.
                  П.П.Без да РАБИРА.
                  Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                  Това е положението.

Коментар

11.5 за големия и около 10 за малкия ако жената кара,леко натоварен с 18ки и мое каране около и над 15.Не е джипка,но е добро сравнение кое и ЗАЩО толкова харчи.Най-лесно се сваля разход с леки гуми и джанти примерно което при вас е леко нежелателно еле с 5 литрова бензинка.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X