А бре момци..колко харчат тези али на всекакъввид гориво??Питам конкретно за големия черок 5.2!Има ли шанс да се вкара чрез газификация харча му в нормални граници,демек около 30 лв на 100 км/Знам че на бензин си похарчват към 25/100...чакам отговорите ви!Карам си японското дизелче,ама нещо ме ухапа коня,та правя скрининг.....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко ви харчат 8-ците бе пичове!
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Колко ви харчат 8-ците бе пичове!
Не ти трябва такова. Харча на горивото е май-малкият проблем. Имах месец такъв, гореше около 25 газ."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Aко тръгваш от там колко харчи оптимиста пред мен е прав, не ти трябва.Харчи, много харчи, ама и толкова върви, и е толкоз здраво и обратно пропорционално му е подръжката.Ти си решаваш, ти ще го караш, Харчи, много харчи 25 л.газ х 1.37 =34.25 лв/100 км градско каране.Имах БМВ 525 д харчеше 11/дизел х 2.54 = 27.94. 6лв. разлика при мах цена на газта от години.
Ама 6-те лева не се изразяват в комфорт, вървеж, проходимост, височина, здравина, ЗВУК и т.н.
Другият вариант е да се сдобиеш с 1.6 бензинов двигател да му сложиш газ и КРОТКО да си караш колицата.
По-здрави агрегати.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Вярно е най-ГОЛЕМИЯТ ти проблем.Преди месец се справих с един неразрешим проблем относно задни амортисъори. Изръсих се по 15 $ за брой - Монро газов, направо ме заболя сърцето.Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеНе ти трябва такова. Харча на горивото е май-малкият проблем. Имах месец такъв, гореше около 25 газ.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Хахахаха много ме разсмяПървоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеНе ти трябва такова. Харча на горивото е май-малкият проблем. Имах месец такъв, гореше около 25 газ.
)))))))))
А осмак на газ харчи колкото 2.5 дизелов ленд ровър , като пари!Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Сам си си отговорил 25/100 бензин означава към 30/100 газ, което няма как да е 30 лв. на 100 км при сегашната цена на газта. Виж ако си на метан, сигурно ще се вместиш.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеИма ли шанс да се вкара чрез газификация харча му в нормални граници,демек около 30 лв на 100 км/Знам че на бензин си похарчват към 25/100...чакам отговорите ви!JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp
Коментар
-
В реалния живот, не е много разумно да се приемат мечтите за реалност. Поздрави.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
С газов инжекцион харчи градско - Софииско от 22 до 30 газ на 100 км.
Извън градско пак на газ от 15 до 22.
Всичко зависи от работата с педала на газста.
Ако настъпваш - харчи, ако леко подаваш газ и чакаш сам да ускори и смени предавка ще харчи малко.
Също така ако се кара студен разхода е около 40 - 50 докато загрее...
P.S. Въпреки разхода, кикдауна при осмака и звука му са неповторимо изживяване, което си заслужава...
LZ1RED
Коментар
-
Мдаа, няма спор.Първоначално публикуван от redair Преглед на мнениеP.S. Въпреки разхода, кикдауна при осмака и звука му са неповторимо изживяване, което си заслужава...
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Май се обърка с онова нещо дето са го произвели италианците?Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнениеЕеей верно харчат тия осмаци бе,колкото дизелов таралясник ,ма поне не се замисля с паленето
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Спор няма, че звука и вървенето са супер. Но за мен това е много нискокачесвено и кекаво комби с размери на габаритите и частите по него като на Корола, но въобще не толкова здрави. За месец разбрах, че това не е моята джипка, ако въобще може да се нарече джипка въпреки името..."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Моя е 5.2 на метан и в града не може да изхарчи 25лв.
А извън също трудно достига 15лв. и върви супер. Максималната му скорост е 140км,а ако говорим за проходимост за мен този джип с този двигател е луда работа,имал съм около 15 различни джипки и вече за мен марката е само една
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар