Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terracan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Terracan

Не ми е ясно какво са имали предвид с тази бобина , не разбрах и с каква раздатка си , но за EST може да погледнеш тук http://autodata.ru/article/all/hyund...n_sistema_est/ ,или тук http://myterracan.ru/forum/index.php/topic,728.360.html
    Последно редактирано от Darth; 07-11-14, 07:36.

Коментар

Здравейте отново. Значи сега искам да попитам понеже ми казаха, че Теракана имал някакви тресчотки и с тях се вдигал и ставал по-висок. Може ли да ми кажете дали въобще има такова нещо и ако има къде се намира и как се повдига ? А и също така искам да попитам копченцето под скоростния лост O/D за какво е ? Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от joroob Преглед на мнение
        Здравейте отново. Значи сега искам да попитам понеже ми казаха, че Теракана имал някакви тресчотки и с тях се вдигал и ставал по-висок. Може ли да ми кажете дали въобще има такова нещо и ако има къде се намира и как се повдига ? А и също така искам да попитам копченцето под скоростния лост O/D за какво е ? Благодаря предварително.
        За тресчетките не знам, а О/Д е овърдрайф и като го натиснеш кутията ти не включва 4-та скорост. За градско каране и теглене на ремарке. Аз за 200 хил. км. не съм го използвал.
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Има торсиони отпред , които при натягане повдигат купето спрямо рамата.

Коментар

Здравейте,

Нов съм и не съм мн. запознат дали е проблемно да пиша точно тук, но се надявам да не е проблем
            Поради силното ми желание да взема едно Тераканче и то в близката седмица, имам питане и ме интересува следното :
            1. Можете ли да ми дадете приблизителна цена за голямо обслужване на ангренаж, ролки и т.н. да ме посъветвате какво още би трябвало да сменя
            2. За какво да гледам по време на огледа?
            3. Поради факта, че съм харесал едно джипче, и съм му открил леко износване на дисковете, ме интересува цена приблизителна.
            4. Въпросното има извадени кабелчета за парктроник отзад зад номер, интересуваме има ли запознати с това, и цена на такава "пластмаска" според продавача.
            Благодаря предварително!

Коментар

Здравейте, колеги. Да ви попитам дали се е случвало на някой, защото ония ден забуксувах, ама много и раздатъчната кутия нещо прещрака и изключи и след малко се включи. Това нормално ли е или има някаква повреда ? А и да попитам за да включа бавните съм на N, а след това на D, на L, или на 2 трябва да карам ? Същото важи и за 4H

Коментар

Първоначално публикуван от Metzov Преглед на мнение
                Здравейте,

Нов съм и не съм мн. запознат дали е проблемно да пиша точно тук, но се надявам да не е проблем
                Поради силното ми желание да взема едно Тераканче и то в близката седмица, имам питане и ме интересува следното :
                1. Можете ли да ми дадете приблизителна цена за голямо обслужване на ангренаж, ролки и т.н. да ме посъветвате какво още би трябвало да сменя
                2. За какво да гледам по време на огледа?
                3. Поради факта, че съм харесал едно джипче, и съм му открил леко износване на дисковете, ме интересува цена приблизителна.
                4. Въпросното има извадени кабелчета за парктроник отзад зад номер, интересуваме има ли запознати с това, и цена на такава "пластмаска" според продавача.
                Благодаря предварително!
                Колега, дай малко инфо за годината на харесаната кола за да сме по-конкретни.
                Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от joroob Преглед на мнение
                  Здравейте, колеги. Да ви попитам дали се е случвало на някой, защото ония ден забуксувах, ама много и раздатъчната кутия нещо прещрака и изключи и след малко се включи. Това нормално ли е или има някаква повреда ? А и да попитам за да включа бавните съм на N, а след това на D, на L, или на 2 трябва да карам ? Същото важи и за 4H
                  Колега, при какъв режим забоксува и прештрака . Колата се кара изключително на задно предаване, ако пътя е заледен, кален, боксуваш в пясък се превключва да 4х4, а ако съвсем си го овапцал и блокаж с бавни. Превключването става до 40-50 км в час - пише го на сенника ти. За съжаление малко неясно сте се изразили и не мога за разбера точният въпрос!
                  П.П. При включване на 4х4 може да се чуе едно леко чукане в момента на зацепване!
                  Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                  0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Здравейте,колеги. Някакъв съвет относно проблем с ръчната спирачка-при технически преглед се диагностицира, че не държи задно ляво колело.И как се регулира, че се налага да издърпвам лоста до края при ползване.

Коментар

Може да погледнеш http://terracanovod.ru/topic/176-kol...tormoza/page-2 Аз също имам проблем въпреки , че съм с чисто нови накладки - нещо не успях да я натегна , че да ми харесва.

Коментар

Благодаря!!!

Коментар

Колега Darth, какъв е модела, цена и от къде сте купили накладките за ръчната?

Коментар

От магазин на колега от форума http://www.offroad-bulgaria.com/show...34#post2499734

Коментар

Благодаря!!!

Коментар

Ами значи минавах през много кал и бях включил 4х4 и много буксуваше и по едно време се чу щракане и изключи 4х4-то и след малко пак се влючи ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X