Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
ЗДРАВЕЙТЕ
ДА СПОДЕЛЯ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЗА ГУМИТЕ НА КОЛЕГАТА СИЛВЪРФОКС/МИШЕЛИН КРОС ЛАТИТУД/
ИМАМ СЪЩИТЕ, НАИСТИНА В САЙТА НА "ДИАНА" ГИ ВОДЯТ ЛЕТНИ /ЗА МЕН СА СИ ВСЕСЕЗОННИ/ НО ЗАСЕГА СА ОТЛИЧНИ ,ПРОБВАХ ГИ НА ТОПЛО ,МОКРО,ЧЕРЕН ПЪТ С КАМЪНИ В РОДОПИТЕ НЯМАМ ЗАБЕЛЕЖКИ И УЧУДВАЩО ТИХИ ЗА ШАРКАТА СИ .ВЪПРЕКИ НЕ ДОТАМ ЛАСКАВОТО ИЗКАЗВАНЕ НА СЛАВИ/КОГОТО НЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ,НО МНОГО ЦЕНЯ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ / МИШЕЛИНКИТЕ СА ДОБЪР ИЗБОР ЗА ЦЕЛОГОДИШНО КАРАНЕ .
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ,ЖЕЛАЯ ЛЕКА И СПОРНА СЕДМИЦА
Колеги "ШВЕДСКИТЕ" гуми са румънски!!!Може да са по шведски лиценз може собствениците да са шведки.Имам съсед който кара зимни /от шведските/ целогодишно всеки ден - не са мръднали НО само градско без дълги пробези .Gislaved и Grabber са румънски с добра цена.Само някои търговци са писали къде са произведени.Лоши гуми почти няма -има неподходящи .През зимата зимни , през лятото летни .Борислав
Някой има ли отзиви за марката или за съответната гума
За марката имам - Нестава!
Един път си купих 4 бр. чисто нови за буса и от тогава тази марка е задраскана от моя списък!
Ако те интересува ,ще напиша защо , обаче невиждам смисъл!
За повече информация, виж линковете от 34-пост ,макар , че не се отнасят за тази гума , за която питаш!
Не прави грешка с тази марка!
Боре, моите Грабери са от Косера и по абривиатурата на тях излиза че са произведени в Португалия, не знам в Румъния да правят Дженералки. Виж Мишелинки правят много На мен мнението ми за Мишелина е изградено изцяло от наблюденията ми в транспортната фирма като бях, а и тук някои мнения на колеги които с това се занимават ми го затвърдиха. Не съм казал че точно този модел на Мишелин е кофти, просто в фирмата като купувахме Мишелини за камионите заедно с тях купувахме и мишелинки за леките коли и разните там пикапчета, е тея за леките коли и за пикапчетата сякаш бяха от друго тесто замесени, на камионите колкото бяхме доволни от Мишелина на леките коли толкова ги псувахме, и в краина сметка се наложи да ги сменим, въпреки добрите цени които ни правеха заради количества, копувахме само за камионите. От тогава гледам с друго око на него, не казвам че Латитуда е лош, и аз го заглеждах ама не му се доверих, след като си изпатих от Континентал не исках да си изпатя и от друга велика марка Въпреки че дженералките са от групата на Конти. за сега са ми перфекни.
Снимките станаха много големи и поста много се разпокъса. Ако модератора сметне за необходимо да ги намали. Жалко за матадора. Шарката ми допадна за разходките извън асфалта и за хобитата ми.
Honda CR-V I 2000 г.
0 осем 96 осем три 3 сто и 10
Здравейте колеги!Понеже темата е за гуми реших да попитам тук.Купих си 4 зимни гуми 195/80/15 много добри но още не съм ги монтирал.Та въпроса ми е има ли някакъв проблем със стабилноста на колата заради това че са по тесни от стандартните 205/70/15?Трябва ли да се притеснявам!Благодаря!
Коментар