Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми за ЦР-В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: гуми за ЦР-В

За 260 на брои бивало и да са шумни
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

260? Взех ги на някаква промоция по 180лв

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
        Достатъчно е да прочетете пост 26 ... ,защото е голата истина.
        Колкото до А/Т - това е All Terrain и означава всички ТЕРЕНИ, а не сезони.
        Колега всеки знае че означава всички терени, а като се сменят сезоните, не се ли сменят и терените?

Коментар

ЗДРАВЕЙТЕ
          ДА СПОДЕЛЯ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЗА ГУМИТЕ НА КОЛЕГАТА СИЛВЪРФОКС/МИШЕЛИН КРОС ЛАТИТУД/
          ИМАМ СЪЩИТЕ, НАИСТИНА В САЙТА НА "ДИАНА" ГИ ВОДЯТ ЛЕТНИ /ЗА МЕН СА СИ ВСЕСЕЗОННИ/ НО ЗАСЕГА СА ОТЛИЧНИ ,ПРОБВАХ ГИ НА ТОПЛО ,МОКРО,ЧЕРЕН ПЪТ С КАМЪНИ В РОДОПИТЕ НЯМАМ ЗАБЕЛЕЖКИ И УЧУДВАЩО ТИХИ ЗА ШАРКАТА СИ .ВЪПРЕКИ НЕ ДОТАМ ЛАСКАВОТО ИЗКАЗВАНЕ НА СЛАВИ/КОГОТО НЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ,НО МНОГО ЦЕНЯ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ / МИШЕЛИНКИТЕ СА ДОБЪР ИЗБОР ЗА ЦЕЛОГОДИШНО КАРАНЕ .
          ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ,ЖЕЛАЯ ЛЕКА И СПОРНА СЕДМИЦА

Коментар

Спрях се за сега на гума № 3 и ето таз.цената на Матадора е 138 лв и ми си струва подходящ, а и е с 25 лв по евтин. При 4 гуми са си 100 лв.
            Honda CR-V I 2000 г.
            0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Някой има ли отзиви за марката или за съответната гума
              Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Колеги "ШВЕДСКИТЕ" гуми са румънски!!!Може да са по шведски лиценз може собствениците да са шведки.Имам съсед който кара зимни /от шведските/ целогодишно всеки ден - не са мръднали НО само градско без дълги пробези .Gislaved и Grabber са румънски с добра цена.Само някои търговци са писали къде са произведени.Лоши гуми почти няма -има неподходящи .През зимата зимни , през лятото летни .Борислав

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
                  Някой има ли отзиви за марката или за съответната гума
                  За марката имам - Нестава!
                  Един път си купих 4 бр. чисто нови за буса и от тогава тази марка е задраскана от моя списък!
                  Ако те интересува ,ще напиша защо , обаче невиждам смисъл!
                  За повече информация, виж линковете от 34-пост ,макар , че не се отнасят за тази гума , за която питаш!
                  Не прави грешка с тази марка!
                  / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Боре, моите Грабери са от Косера и по абривиатурата на тях излиза че са произведени в Португалия, не знам в Румъния да правят Дженералки. Виж Мишелинки правят много На мен мнението ми за Мишелина е изградено изцяло от наблюденията ми в транспортната фирма като бях, а и тук някои мнения на колеги които с това се занимават ми го затвърдиха. Не съм казал че точно този модел на Мишелин е кофти, просто в фирмата като купувахме Мишелини за камионите заедно с тях купувахме и мишелинки за леките коли и разните там пикапчета, е тея за леките коли и за пикапчетата сякаш бяха от друго тесто замесени, на камионите колкото бяхме доволни от Мишелина на леките коли толкова ги псувахме, и в краина сметка се наложи да ги сменим, въпреки добрите цени които ни правеха заради количества, копувахме само за камионите. От тогава гледам с друго око на него, не казвам че Латитуда е лош, и аз го заглеждах ама не му се доверих, след като си изпатих от Континентал не исках да си изпатя и от друга велика марка Въпреки че дженералките са от групата на Конти. за сега са ми перфекни.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
                      Колега всеки знае че означава всички терени, а като се сменят сезоните, не се ли сменят и терените?
                      Променят се пътните условия.
                      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                      ... turn on your A/С !

Коментар

След изчетеното до тук се спирам на № 3 на цена 133 лв. Зеро питаше за №5. Това е унироял също на прилична цена от 165 лв
                        Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Снимките станаха много големи и поста много се разпокъса. Ако модератора сметне за необходимо да ги намали. Жалко за матадора. Шарката ми допадна за разходките извън асфалта и за хобитата ми.
                          Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Къде намери грабери за 133 лева бре

Коментар

Здравейте колеги!Понеже темата е за гуми реших да попитам тук.Купих си 4 зимни гуми 195/80/15 много добри но още не съм ги монтирал.Та въпроса ми е има ли някакъв проблем със стабилноста на колата заради това че са по тесни от стандартните 205/70/15?Трябва ли да се притеснявам!Благодаря!

Коментар

не си сбъркал чак толкова. и аз карам с такива и донякъде е по добре с тесни гуми . Въпреки че 10 мм едва ли са проблем
                                Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X