Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво направих по Хондата днес
Свий
X
-
От: Какво направих по Хондата днес
Вчера ходих при газаджията след около 22000км навъртяни. Имах и проблем със светващ чек при задържане на обортите около 2700 за по-дълго. Отделно сякаш нещо не и достигаше при ускорение. Така си беше откакто я монтирахме, ама аз нали съм тиква и ми харесваше разхода, викам си да не я барам и така 22к. Ми кво да кажа човека изключително коректен започна с това, че вече не изискват смяна на филтри на 15000к. тъй като практиката показвала, че до 30 000км. това не е належащо освен ако няма видим проблем. Гаранцията също се запазва. Започнахме с тест и настройки на място и после задължително в движение. След приключване на настройките колата беше друга, явно си беше спъната. Каза ми че сега много трудно ще накарам чека да светне. Остава и разхода да е добър. Другото което сподели е че с най простите инжектори на Рейл като моите вече има таксиджии с по над 300 000км. без никакви настройки и ремонти.
Та така, в събота ще правя икономи тест драйв да видим как ще е разхода."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Лагодарение на voda4a71
се сдобих и си монтирах теглич - чешки.
Това е моя вариант на евртобукса. Подредена спрямо евроварианта на схемата CR-V има ли букса за светлини при монтаж на теглич
последен пст на втора страница от ляво на дясно. На 2 54G е изведен изход за светлина за мъгла такъв е на моята другите са си по стандарта. Тъй като е изведен само един габарит едната клейма е празна.
Ето и малко снимки от монтажа
Не съм рязал бронята и затова е стегната със свинска опашка. При монтажа не съм свалял бронята, а само съм махнал двете долни копчета, които я придържат. Разпробиванията си личат по снимките. Трябва да се внимава да не се нарани резбата която е заводски вложена от горния край на гредата. Две от дистанционните втулки съм поставил отгоре защото е по лесно.
Коментар
-
Първи дефект, нова кола минали само две години откакто е излязла от магазина а взе че и изгоря крушката на фара, на всичкото отгоре дадох цели 5лв за нова крушка .
дано все такива проблеми да имам .
Grand Vitara 2005g- за работа
Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
Lexus RX200t -2016г.-евридейката
Коментар
-
Колеги някой може ли да ме посъветва какви задни накладки да си взема ,че им дойде времето? Става въпрос за Хонда ЦРВ II 2.2 CTDI
http://www.ebay.co.uk/itm/1508109010...84.m1423.l2649
http://www.ebay.co.uk/itm/3007798386...84.m1423.l2649
или оригинални от сайта на производителя
http://www.lingshondaparts.com/honda...alogue_C01.php
Коментар
-
Е-е-е-е убаа работа,евала за знаменцето българското от предния пост,а сега само "филе му""ясо"Хайде стига с този гръцки де-"Паракало".Пиши какво стана с икономи теста от събота-как е Хондата след настройките на ГИ-то,хайде сподели де!Нали щеше да пишеш,никакъв те няма по въпроса!Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнениеФиле му, доколкото разбирам Сивик 92-95 няма такава лампа, или поне повечето модификации от тези години.
имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
-
Икономи теста го отложих, поне извънградския де. Градско с много спиране и тръгване и отвреме на време, светофарски драг с някой изтръпнал "гоуф" на първо четене ми даде 11л. Ма не ми е много чисто градското, че имаме едно готино околовръстно.
Вчера смених- Ангренажен ремък, ролка, пистови ремъци, гарнитура на капака на клапаните, о-пръстени около свещите- 237кинта общо части и труд в официалния сервиз на Хонда тук. Помпата била читава. За сега съм доволен."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
днес ми дойде идея да скъся лоста на ХР-В-то. Дразнеше ме, че лоста е доста висок и поне на мен ми е неудобен и си поиграх малко с метчик и плашка и го свалих с около 5 см. Монтирах си и един подлакътник, понеже съм свикнал да се подпирам като карам.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
-
Коментар
-
А тоз подлакътник от какво е? Купешки или от друго HR-V? Станало е отлично!What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Коментар