Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по Хондата днес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по Хондата днес

Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнение
    Браво колега, хубав снимков материал. А големите тампони като ги смени усещаш ли разлика?
    Аз също ги смених скоро и мога да ти отговоря, според моите възприятия. Задницата стана по-стегната, всички тракания утихнаха и я усещам по-стабилна при завой. Минах и на реглаж след смяна на тампоните. Определено смяната дава резултат.
    Honda CR-V, 2001 147 h.p.
    Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Бравос,ама я закарай на реглаж на задницата и няма да друса.
      п.п.Баси интересната идея за крика-никога не бих се сетил.Аз моя си го побрах в разстоянията около газовата бутилка,даже е увит в кичето служещо за изолация на дъното.Интересно!Пиши как си капсоловал отново помпата и дали работи
      имах и Toyota Rav 4 2006g.
      Mitsubishi Lancer 2008g.
      Honda CR-V 1998г.
      Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Крика направо заспа, за там е бил правен. Помпата я разпробих с 3мм свредло в задния край понеже не маслото не стигаше до там. След това и сложих капка силикон да се запечата и да не влиза влага и мизерий. Помпата не съм я разглобявал, само отделих турбинката от ел. мотора. Захваната е с 3 метални уши които не и позволяват да мърда.

Коментар

Първоначално публикуван от krdonev Преглед на мнение
          Задницата седи една по стегната и имам чувството че друса малко повече.
          Какви тампони сложи, мисля че всички различни от оригиналните са по-твърди?
          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Тампоните са MOOG. В средната си част където оригиналните тампони нямат гума, Муга има около 3мм материал и седи малко като плътен тампон. След реглажа ще пиша дали има промяна.

Коментар

Аз ги смених с тампони поръчани от Хонда и пак си друса малко повече.
              Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Първоначално публикуван от MIMO74 Преглед на мнение
                Аз ги смених с тампони поръчани от Хонда и пак си друса малко повече.
                Ами иска резервоара да е пълен и няма да друса
                имах и Toyota Rav 4 2006g.
                Mitsubishi Lancer 2008g.
                Honda CR-V 1998г.
                Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Вчера смених кабинния филтър. Японеца който е проектирал този модул от колата явно много го е сърбял г...а. Бивали така шиб..о да го направят?
                  Равносметка: 10лв. филтър + 2 часа труд и псувни сега направо ще ме извее вентилатора.

Коментар

Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнение
                    Ами иска резервоара да е пълен и няма да друса
                    Да бе да ще пълня резервоара при 1,16 за газ важното е, че не ми друса портфейла .
                    Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Да попитам. Някой оправял ли си е миячките на фаровете? Релето се чува да работи а не пръскат. Къде да търся повредата? До средата на зимата си работеха безотказно.

Коментар

Първоначално публикуван от Stambo_ Преглед на мнение
                        Да попитам. Някой оправял ли си е миячките на фаровете? Релето се чува да работи а не пръскат. Къде да търся повредата? До средата на зимата си работеха безотказно.
                        Колега прочети подробно пост #283. Виж аз как си реших проблема. Най вероятно и твоята помпа е блокирала. При мен не беше изгоряло моторчето и се разминах само с раздвижване и смазване.

Коментар

Лошо ... сваляне на бронята, и продухване на помпата и маркучетата. Някъде по системата може да има и възвратен клапан. Тва за 1-ва генерация.
                          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                          Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                            Лошо ... сваляне на бронята, и продухване на помпата и маркучетата. Някъде по системата може да има и възвратен клапан. Тва за 1-ва генерация.
                            Не.Само откачваш пл.подкалник и бъркаш(гадно е ама).Клапан мисля ,че няма.
                            CRV 1998г 128кс

Коментар

Човек като си няма работа, се чуди с каква глупост да се заеме - та и аз така.
                              Днес си купих диоди с фасунки за всички бутони по таблото /цокъл Т-3/ и ги смених, че жълтеникавите крушки ме дразнеха и от време на време горяха.
                              Станаха доста добре-перфектно бяли като цветъ на таблото, но този бутон на шофьорската врата /за регулиране на огледалата, свети малко по-силно от необходимото, та тези дни като ми остане пак време,че го затъмнявам малко.
                              Последно редактирано от emicha1; 27-06-13, 23:51.
                              / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

ако не те затруднява пусни една снимка
                                Honda CR-V B20Z1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X