Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка за фероза за части - искате ли нещо?
Свий
X
-
От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?
Здравейте,от Вчера и аз съм собственик на Фероза, 91г, италянка, и от вчера имам вече и проблеми, радиатора на охлаждането ми представлява "една голяма буца котлен камък" .Някой да продава случайно а може и нарочно радиатор.Търся съвет и по какъв начин мога да промия моя ,някакъв чудодеен препарат или дапажийски чалъм??Защо ли написах "вчера" с голяма буква ,сигурно ще е ПАМЕТЕН ден в моят живот.
Последно редактирано от Zahari; 10-12-12, 14:08.Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
-
Дай телефон или ми звънни, имам един радиатор, който леко прикапва, но така го карах 4 години ще се разберем за цена по телефона.Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнениеЗдравейте,от Вчера и аз съм собственик на Фероза, 91г, италянка, и от вчера имам вече и проблеми, радиатора на охлаждането ми представлява "една голяма буца котлен камък" .Някой да продава случайно а може и нарочно радиатор.Търся съвет и по какъв начин мога да промия моя ,някакъв чудодеен препарат или дапажийски чалъм??Защо ли написах "вчера" с голяма буква ,сигурно ще е ПАМЕТЕН ден в моят живот.
Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
И моят прикапва и лятото изкара на вода. Запуших го с някакъв американски препарат, за да изкара зимата и налях антифриз.
Мисля напролет да пробвам да приспособя ладов. Разликата в размера е пренебрежимо малка, според мен.
но, моят е доста зле. Няколко пъти го дра перката, като бях скъсал левия тампон на двигателя.
Колега, честито и много да те слуша джипчето!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Колеги извинявам се за спама предварително
, но тъй като търся гума (Bridgestone Desert Dueler 682), която мисля че е оригинална от Фероза (не съм сигурен) мисля, че по-правилно беше да публикувам тук, а не в другия раздел
.Това е темата- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=156504 ще съм много благодарен ако успя да намеря такива гуми.
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
Да, май това са и оригиналните гуми на Ферозата.
Моята я взех с такава на резервната, беше с калъф, а гумата изглеждаше като нова, седяха и мустаците. Иначе беше на поне 15 години.
Според мен въобще не си прави труда да търсиш такава гума.
Разгледай хубаво твоята и виж кога е произведена. На една от снимките се вижда надпис 9101, което ако е DOT означава, че това гуме след 20 дни ще направи 22 годинки.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
чак 22 няма ма едно 11 можеПървоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДа, май това са и оригиналните гуми на Ферозата.
Моята я взех с такава на резервната, беше с калъф, а гумата изглеждаше като нова, седяха и мустаците. Иначе беше на поне 15 години.
Според мен въобще не си прави труда да търсиш такава гума.
Разгледай хубаво твоята и виж кога е произведена. На една от снимките се вижда надпис 9101, което ако е DOT означава, че това гуме след 20 дни ще направи 22 годинки.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ако е 91-ва година,в началото на 2013 си прави 22Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениечак 22 няма ма едно 11 може

Ти внимавай със сделките, че ако така смяташ....няма да излезе сметката накрая
Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
91 седмица на 01 година е тоя дот
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ами аз разгледах добре цялата гума, но надпис "DOT" не видях предполагам, че е горе долу на толкова години, но все пак.
Трябва да сменявам гуми скоро (моите все още стават- Michelin Alpin 195/80/15) и вече търся варианти, че си трябват доста финанси.Ако не намеря такива мисля да сложа руски Medved я-569 заради по-приемливите цени, въпреки че не мога да намеря все още къде ги има.
Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
http://www.belletire.com/how-to-read-a-tire-sidewallИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар