Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхел на Фероза на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Шнорхел на Фероза на газ

Може . Не е лоша идеята, не съм се сетил.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ето още малко след грубата обработка. Утре ще продължа и ще го донапасвам , а може и да потърся гофрирана тръба...
      Поздрави!
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
        а може и да потърся гофрирана тръба...
        Поздрави!
        звънни на markuchi.eu и ще измислим нещо
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ще видя утре какво ще намеря тук и ако не , ще звънна.
          Че още съм в ремонт. Сутринта ще лепя плочки , а следобяд ще премина към миФките...

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
            Общо взето поразмислих ,че излишно ще си напълня коша с кутии и не ми трябва .Най добре от кутията на щатния филтър тръгва една тръба и...минава един подкалник и един калник и завършва с....атмосферата.Другото е излишно усложняване на конструкцията.Остава въпроса за вида на филтъра и неговото място.
            От кутията за филтъра от инжекцион определено смисъл има. Филтъра е по-голям, а и седи по-ниско от карба. Ако влезе вода, първо трябва да напълни кутията доволно, и чак тогава ще влезе в двигателя. При теб кутията е високо. Ако нещо стигне до нея, ще замине директно не където трябва.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Единствената тръба , която намерих днес с този диаметър- точно 63мм вътрешно е тази. Ще се наложи да тормозим маркучи еу да доставят от модела Аспирекс с този вътрешен диаметър.
              Иначе тая ляга перфектно! Проверено.
              Може би ще сложа от нея временно...
              Прикачени файлове

Коментар

За 63 вътрешен може и да се навият. Ще пусна едно запитване за сроковете за доставка и цените, минимални количества. Да видм какво ще излезе.
                Последно редактирано от Иван Горчев; 09-02-10, 21:41.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Веднага бих взел един метър , че и два

Коментар

Веднага бих взел един метър , че и два
                    На мен ми се върти в главата, че ако трябва да се поръчва вероятно ще става дума за някаква единица на едно - макара, топчe или де да знам какво.

Ако се съберем повече желаещи би имало смисъл. Иначе за Ф60 и Ф80 цената е една и съща - 12 кинта на метър. Разликата е, че ги има на склад.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Ами... питай за какво става въпрос , пък ще го мислим в зависимост от ситуацията, Аз като гледам , няма да се съберем много.
                      Странно, обаче толкова ли не се продава 63мм...
                      Пък , ако не става ще мислим други варианти.

ПП: Цената е нормална , пък и на нас не ни трябват десетки метри.

Коментар

Аз като гледам , няма да се съберем много.
                        Ааа..ще се събереме! Пишете ме и мене в бройката.Като не се включвам,не значи че не искам.Само ви гледам какви ги вършите,и вече май знам кой ще ми направи част от шнорхела .
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                          Ааа..ще се събереме! Пишете ме и мене в бройката.Като не се включвам,не значи че не искам.Само ви гледам какви ги вършите,и вече май знам кой ще ми направи част от шнорхела .
                          Aми , радвам се че има повече мераклии. Дотук сме трима. Да видим някой друг, дали ще се покаже

Коментар

Вчера окончателно донапаснах шнорхела , като ъгли и довърших обработката на заварките: рашпила , шкурка 60,80 и 120. Матирах и правите участъци , като предварително остъргах сините линии. Получи се добре според мен. Не мисля да го изглаждам повече. Матов ми харесва. Боя едва ли ще държи , така че не мисля да го боядисвам.
                            Сега остава да измисля , как да го захвана здраво за колонката. Пробвах със скоби , които захванах със винтове в отворите , където е била закрепена (някога) антената. Не ми радва окото особено много.
                            Имам и една друга идея , която премислям и ми се струва , че ще е доста по- здраво. Ще се радвам и вие да споделите мнения и идеи относно захващането.

След снимките се заиграх на един праг (последната снимка) , но не много убедително , защото имаше доста реален риск от окантарване
                            Прикачени файлове

Коментар

Вчера окончателно донапаснах шнорхела , като ъгли и довърших обработката на заварките: рашпила , шкурка 60,80 и 120. Матирах и правите участъци , като предварително остъргах сините линии. Получи се добре според мен. Не мисля да го изглаждам повече. Матов ми харесва. Боя едва ли ще държи , така че не мисля да го боядисвам.
                              Сега остава да измисля , как да го захвана здраво за колонката. Пробвах със скоби , които захванах със винтове в отворите , където е била закрепена (някога) антената. Не ми радва окото особено много.
                              Имам и една друга идея , която премислям и ми се струва , че ще е доста по- здраво. Ще се радвам и вие да споделите мнения и идеи относно захващането.

След снимките се заиграх на един праг (последната снимка) , но не много убедително , защото имаше доста реален риск от окантарване
                              Отлично.Почвам го.От какво го направи в крайна сметка,с какво проби калниците,ще пуснеш ли малко вътрешни снимки?,Какво е Ф-то на тръбата.Успех.ПП ако нещо е известно а не съм го довидял прости ми.
                              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

За закрепване аз смятам да използвам нит-гайки забити директно в ламарината. След което разпробиване на тръбата на подходящо място. Два отвора по диаметъра. Единия макък (колкото М е резбата, примерно М8 ), другия по-голям за да може да мине отверка и главата на болта. Излишния отвор се затапва с някаква гумичка примерно.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X