Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гнило шаси! Дайте някой талантлив майстор...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гнило шаси! Дайте някой талантлив майстор...

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    Сигурно става дума за ЕТ "Чав",ако е така,в Понеделник мога да проверя.
    Ще черпя, съвсем сериозно!
    Георги Тонев

Коментар

Проучих днес за какво става дума. Не знам коя е фирмата, но взех адрес и телефони. За цената - на място казаха, според сложността от 20-50лв. , ама според мен тоя тампон не е сложен много. Утре ще го взема от Таран и ще ида до там.
      Ако има и други закъсали:
      ето и телефони,
      0898432159
      0888894777
      Адреса е кв.Модерно предградие ул.Светла 35А - това е цеха, а магазина е малко след читалището в Модерното, посока Калотина.
      Става за един ден.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
        Проучих днес за какво става дума. Не знам коя е фирмата, но взех адрес и телефони. За цената - на място казаха, според сложността от 20-50лв. , ама според мен тоя тампон не е сложен много. Утре ще го взема от Таран и ще ида до там.
        Ако има и други закъсали:
        ето и телефони,
        0898432159
        0888894777
        Адреса е кв.Модерно предградие ул.Светла 35А - това е цеха, а магазина е малко след читалището в Модерното, посока Калотина.
        Става за един ден.
        Точно за Чав става въпрос .Днес питах девоиката в магазина-и тя каза,че кат го видят в цеха,ще кажат цена.Та сега тампона е в джипа и утре ще го оставя,да видим кво ще излезе...
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

ОК. То ти е и на път тъкмо. А след обяд може да те посетя.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
            ОК. То ти е и на път тъкмо. А след обяд може да те посетя.
            Добре си дошъл .

Коментар

Май ще трябва да организирам сбирка на всички ангажирани със състоянието на моят тампон.
              Не за друго, ама почерпката ще върви по-стегнато и авторитетно.
              Поздрави.
              Георги Тонев

Коментар

Утре ще звънна в Евро07. Аз го намерих там. Цената - към 40 лева, нов. Дано имат. Иначе ако това те спира в момента да караш джипа - моя стар е някъде из мазето, здрав е има още малко живот в него. За временно решение ще стане. Ако го изкаш казвай да ровя да видя от къде ще изпълзи.

По текущи цени в Еврото е 46 лева, водят го Десен. Защо - до ден днешен не мога да разбера
                Последно редактирано от Иван Горчев; 08-06-09, 22:47. Причина: Допълнение
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                  Утре ще звънна в Евро07. Аз го намерих там. Цената - към 40 лева, нов. Дано имат. Иначе ако това те спира в момента да караш джипа - моя стар е някъде из мазето, здрав е има още малко живот в него. За временно решение ще стане. Ако го изкаш казвай да ровя да видя от къде ще изпълзи.
                  В Евро07 - със сигурност нямат, даже няма да имат и в следващата си доставка на части.
                  Много благодаря за предложения вариант, но уви, аз съм в командировка в момента и нямам възможност да мина да го взема. Ферозата е в ръцете на taran, който в момента и крои бермуди от 5мм стомана.
                  Ако не стане нищо с вулканизацията, като се прибера ще ти звънна един телефон.
                  Мерси отново!

П.П.
                  Записвам те в списъка на гостите на тампон-купона.
                  Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                    В Евро07 - със сигурност нямат, даже няма да имат и в следващата си доставка на части.
                    Е тия па се изложиха! Мине не мине време и направят някоя такава изцепка.

Няма проблем да го дама на taran. Таман да се запозная с Грозньо
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

......Таман да се запозная с Грозньо
                      Те само така му викат - иначе е красавец!

Коментар

П.П.
                        Записвам те в списъка на гостите на тампон-купона.
                        аз грозньо съм го виждал , ма са ми интересни новите ти шорти дето ти ги е спретнал Тарана, та ако открадна един тампон от жена ми - ще ме включиш ли и мен
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 09-06-09, 08:25. Причина: Корекция на цитат
                        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                          аз грозньо съм го виждал , ма са ми интересни новите ти шорти дето ти ги е спретнал Тарана, та ако открадна един тампон от жена ми - ще ме включиш ли и мен
                          Е,ако имаш време,просто мини през гаража,ако не ,като приключа ще качвам снимки,че са ме мързи .
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 09-06-09, 08:26. Причина: Корекция на цитат

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                            ...та ако открадна един тампон от жена ми - ще ме включиш ли и мен
                            Нямаш ядове!
                            Ако вземеш два, мога да им набия по една втулка и да ги монтирам отзад на стабилизиращите щанги. Вземи ги, пък ще го помислим на място.
                            Георги Тонев

Коментар

И така,поради непредвидено забавяне от моя страна,финала на сагата,се очертава за понеделник.
                              Ще качна няколко снимки,от кърпежа...
                              Прикачени файлове

Коментар

Много добре си го направил.
                                Като гледам само предната част на шасито е била зле.
                                Задната, където е била въстановявана изцяло преди здрава ли е?
                                О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X