До: Гнило шаси! Дайте някой талантлив майстор...
Мерси.
Днес и аз минах да видя докъде е стигнала работата.
Резултата до този момент е доста окуражаващ.
Зарадвах се като видях новите, яки и лъскави "протези".
Изскочиха, обаче, някои други болежки.
Вкарах се днес в приключението да търся тампон на скоростната кутия - този с двете шпилки отдолу.
Отидох в EVRO-07, там го бяха изчерпали, но въпреки това един от служителите им завъртя над 15 телефона на магазини в близките махали, за да ми спести обикаляне. За съжаление, никъде го нямаха този проклет тампон. Така се умилих от жеста на служителя в ЕВРО07, че в миг си купих комплект съединител и отидох да преговарям лично с арабеските на Симеон.
Там след няколко телефона, успяха да ми предложат тампон втора употреба за 90 лева и то след два дни. Смех!!!
Нов струва около 42 лева.
Предварително бях прозвънял всичките му там STB-та, Оувърмайнд-и и т.н. Най-скоро след месец ще вкарат.
Така че очевидно ще се монтира скъсания и ще чакам отнякъде да се появи заветния тампон.
Пу, д@е%а и държавата!
Ако някой от вас има в запас, да се обади - ще се договорим.
П.П.
taran е много стабилен!
Поздрави.
Първоначално публикуван от lama69
Преглед на мнение
Днес и аз минах да видя докъде е стигнала работата.
Резултата до този момент е доста окуражаващ.

Зарадвах се като видях новите, яки и лъскави "протези".
Изскочиха, обаче, някои други болежки.
Вкарах се днес в приключението да търся тампон на скоростната кутия - този с двете шпилки отдолу.
Отидох в EVRO-07, там го бяха изчерпали, но въпреки това един от служителите им завъртя над 15 телефона на магазини в близките махали, за да ми спести обикаляне. За съжаление, никъде го нямаха този проклет тампон. Така се умилих от жеста на служителя в ЕВРО07, че в миг си купих комплект съединител и отидох да преговарям лично с арабеските на Симеон.
Там след няколко телефона, успяха да ми предложат тампон втора употреба за 90 лева и то след два дни. Смех!!!
Нов струва около 42 лева.Предварително бях прозвънял всичките му там STB-та, Оувърмайнд-и и т.н. Най-скоро след месец ще вкарат.
Така че очевидно ще се монтира скъсания и ще чакам отнякъде да се появи заветния тампон.Пу, д@е%а и държавата!
Ако някой от вас има в запас, да се обади - ще се договорим.
П.П.
taran е много стабилен!

Поздрави.
Коментар