Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ванти за Фероза?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ванти за Фероза?

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
    Да, възможно е да се измисли нещо и с тези... ексцентрични лостове по велосипедите, но лично на мен не ми се иска да усложнявам конструкцията. В крайна сметка няколко оборота на обтяжката, колкото да освободи куката едва ли ще ме забавят фатално...
    Хм, сега се замислих че единствено ако се подпаля, това забавяне би било фатално, не дай боже!
    Там е работата - оборотите ще са доста, и най-накрая ще ти писне. А иначе - щрак-щрак.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ... А иначе - щрак-щрак.
      По принцип това "щрак-щрак" може да го направи и някой клон, без да си го искал ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        По принцип това "щрак-щрак" може да го направи и някой клон, без да си го искал ...
        1. Ако клона достигне до там - може да е на скрито място, че дори може да стяга и двете ванти едновременно.
        2. Има си начини за осигуряване. А и могат да се измислят още хиляди неща.
        3. Естествено, няма пълно щастие. Всяко решение си има преимуществата и недостатъците. "Въпрос на вкус" - казало кучето и... продължението го знаете.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Идеалното място за система за опъване на вантите е под капандурата. Има достатъчно място и е скрито. Примерно някаква тръба, която ходи от край до край по ширината на купето и въжетата се намотават върху нея с навиване. След това някаква проста и надеждна система за законтране.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Абе човек ще кажече ежедневно минавате през ебати храсталаците с тия ванти
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Търтейчо, може и една лИбеТка да им сложим с регулатор на усилието, да ги поддържа постоянно опънати.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                Търтейчо, може и една лИбеТка да им сложим с регулатор на усилието, да ги поддържа постоянно опънати.
                Тука вече ми привлече вниманието
                Изначално си седят отпуснати, като запалиш и минеш 1200 оборота и обтяга фтоматично
                Може да се ползва ключ газ бензину който следи оборотите и си има опция за принудително натягане или отпускане И реверсивно моторче от ел стъкла се взима и всичко заспива
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И един LCD телевизор ти рисува графика на натоварването да не отпориш въжетата или калниците. И мърмори с мазен глас "Движите се с недопустима за инжектипляктор скорост! Очаквайте разпад след 10,9,8,7,..."
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

малко спам ама точно за Орак се сетих

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      малко спам ама точно за Орак се сетих
                      Такъв хит беше, а сега изглежда толкова смешно.

Коментар

Да върнем темата в играта.
                        Днес ходих до "Глобал Концепт" ООД - http://www.eptagon-bg.com
                        Хората са много свестни. Като цяло бяха наясно с моята цел и бяха чували за форума.
                        Обсъдихме няколко варианта и си тръгнах с 4 метра неръждаемо въже (Ø4мм), осем алуминиеви "пломби" и четири... ъъъ... "уши" по които да минава въжето. Това го получих за 24.16 лв, което напълно съвпадна с моите очаквания.
                        Останалите неща си ги бях накупил преди от Евроболт, които ме издразниха супер много. Докато си седях в магазина им и наум закачах обтегачи и въжета, дупчех ламарини и преценявах размери, поне четири пъти навъсено ме попитаха дали съм готов с избора си, очевидно ангажирах ценно място в магазина. Междувременно се появи една изключително мила бабка, облечена като стара аристократка - елегантно, но все пак съобразено с възръстта и. Търсеше винтче за капака на печката си, горката. Единия от консултантите направо и се нахвърли - ама как така ще идва без да знае какво точно иска, така не се правело, ала-бала... Изключително груб и снизходителен език от очевиден селянин. В крайна сметка жената си отиде, а аз после два дни се гърчех от угризения, че не сложих тоя цървул на мястото му.
                        Както и да е. Евроболт за мен не съществуват!
                        Надявам се, че тези дни ще имам възможност да си сглобя вантите. За съжаление съм сервизно оборудван колкото потомствен ню-йоркчанин - дори читава бормашина нямам под ръка, какво говорим за екзотичното менгеме.
                        Ще пиша като имам резултат.
                        Георги Тонев

Коментар

При мен,обурудване-бол ,ако се справяш сам,ще получиш и бира...
                          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Таране,
                            Тъкмо събирах кураж и реших утре да ти звъня и да те притеснявам.
                            Бирата е от мен, от теб - менгемето!
                            Ще ти звънна утре сутринта.
                            Поздрави.
                            Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                              Таране,
                              Тъкмо събирах кураж и реших утре да ти звъня и да те притеснявам.
                              Бирата е от мен, от теб - менгемето!
                              Ще ти звънна утре сутринта.
                              Поздрави.
                              Аааа,бира има,един колега остави,та гледам да я споделя с някого,че шЪ са пропия
                              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ako обичаш колега, качи снимки след като монтираш вантите.
                                Поздрави и успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X