Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И Рокито замръзна...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И Рокито замръзна...

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
    ....каране стрелката на температурата подминава средата. ....
    Преди студовете правих двигателя на един доктор, (същата Фероца) звънни утре да го питам как е машинката , защото и там стрелката подмина средата без да надува, но го отдадох на променено контактно съпротивление при ремонта. т.е. диагнозите на Спарки в темата "Ако загрява..." без да има реални проблеми.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За това преди да правя каквото и да е ще проверя показанията на уреда с външен термометър. Да знам това отклонение след средата колко градуса е всъщност и дали не е дал фира и датчика в следствие на леда.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Тъжно, ама са де-факто монополисти тук. Те затова и правят такива неща, вместо да се засрамят и да си потегнат производството.
        Монополисти на какво? Нито съм длъжен да им купувам антифриза, нито маслата. На пазара има каквото щеш, и на всичкото отгоре не винаги е задължително да е по-скъпо.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тъжно, ама са де-факто монополисти тук. ...
          На какво са монополисти?!?
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз пък си мисля, че варианта на Росен700 е много по-вероятен. Служители в склад, шофьори които са транспортирали антифриза, работниците в бензиностанцията, или кой знае кой още са могли да си вземат антифриза, и да сложат оцветена водичка в бутилките.
            Като в този случай Приста нямат вина. Освен може би, че не са се погрижили да използват бутилки които не могат да се отворят без да се наруши целостта на капачката.

Ако цялата партида на Приста беше негодна-щеше да има и други случаи на замръзнали двигатели, а такива май не сме срещали.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Аз пък си мисля, че варианта на Росен700 е много по-вероятен. Служители в склад, шофьори които са транспортирали антифриза, работниците в бензиностанцията, или кой знае кой още са могли да си вземат антифриза, и да сложат оцветена водичка в бутилките.
              Като в този случай Приста нямат вина. Освен може би, че не са се погрижили да използват бутилки които не могат да се отворят без да се наруши целостта на капачката.

Ако цялата партида на Приста беше негодна-щеше да има и други случаи на замръзнали двигатели, а такива май не сме срещали.
              Те може и да не са виновни, ама се държат като такива. Простичко казано - можеха сами да проведат поверка, а не да се правят на цапнати. Това говори само по себе си много що за продукция изкарват на пазара.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тезата им е, че ги злепоставяме. А те били много добри, и вече били дали много пари, за да са върха. Посочват и някакви аргументи, освен неоторизираността на лабораторията, обаче тях няма да обсъждам, понеже и ние ще трябва да се защитаваме с нещо в съда.
                Тяхна си работа. Министрите, които тръгнат да ритат срещу ръжена не виждат хаир, на тях ще им е още по невъзможно. Прав беше, който каза по - горе: Щом са видели какво става, да бяха дали два лева да се изясни какво става с двигателя на Горчев - щеше да се стигне до сътрудничество, с повече полза за тях, отколкото за нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov
                  Смятам да си отпечатам един надпис :"Приста Ойл ми продадоха некачествен антофриз!" - и да си го лепна на джипа.
                  Така и така минавам 400 км. на седмица из София.

Някой може ли да даде идея, къде се печатат надписи по лична поръчка ?
                  И твоят се беше скашкал, нали?
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Аз искам една бройка, но ако има минимална квота от 1000 бройки, може би ще ми се наложи да отпечатам толкоз.
                    Все пак съм твърдо решен да покажа на самозабравилите се богаташи, собственици на Приста Ойл, че не всичко в тази страна се купува.
                    И когато си виновен, е по-добре да се извиниш и да замълчиш, а не да парадираш със съдебни претенции.

Няма да им позволя да тържествуват и този път, само защото са богати !
                    Няма !
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      На какво са монополисти?!?
                      Държат значителна част от пазара на масла и антифриз.

---
                      Аз досега ползвах Приста от регионален шовинизъм (нали съм от Русе) и със съображението, че ако го взема от софийския дистрибутор, трудно ще попадна на менте. Досега не съм попадал на проблемен техен продукт - но пък с присъщата си недоверчивост антифриза го забърквам за -40, а маслата - с минимум 2 класа по-добри от необходимото (като сипеш синтетика на двигател, който очаква М10Д, много трябва да са оплескали синтетиката, за да стане беля).

Антифриз ми е ставал на фрапе в началото на кариерата ми с водно-охлаждани машини, но там аз си бях виновен - чудно защо ли реших, че в България не става -20. Е, стана.

... Сега се търси нов сигурен източник на масла без невнятни цени.

Коментар

Държат значителна част от пазара на масла и антифриз.
                        Антифриз - как да е. Ама не се сещам освен теб някой от познатите ми да ползва техни масла, а не е като да не съм подпитвал де. И Texaco избягвам по същите причини.

Коментар

Антифриз ми е ставал на фрапе в началото на кариерата ми с водно-охлаждани машини, но там аз си бях виновен - чудно защо ли реших, че в България не става -20. Е, стана.
                          Ами и аз така смятах, че - 20 трудно ще стане. И за това се "подсигурих" с "антифриз концентрат" разреден за "-40"...нещо много станаха кавичките...
                          И той взе че замръзна някъде около -20 въпреки всички етикети, опаковки, схеми на разреждане и т.н.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Аз пък от едно време от както карах жигула ми стана навик да наливам само и единствено концентрат,и после само доливам с вода ,щото тя течеше като кошник,сега пак, само и единствено концентрат.....!Сега съм с червения лонг лайф май пак на приста,не съм имал проблеми тази зима обаче не съм и гледал за такива !
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Е, лошото е че концентрата лятото не се справя добре.

Коментар

С Long Life Ферозата я карах 3 години, никакви ядове. Половината офис карат с Приста също, никакви ядове. Явно съм уцелил опаковка с объркано съдържание, ялова партида или някой я е "покръстил" по пътя, не знам.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X