Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз със Кия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз със Кия

И на моята не е особено твърд, Геца. Явно са си така.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дано, може би преди е имала някакъв проблем, но вчера като си поставях копче за допълнителен подгрев на свещите открих нещо странно. Под таблото има нещо странно, закачено за кората от което излизат две медни тръбички. Проследих ги и отиват в друго странно нещо и от там в спирачната помпа. На урудката в колата има ключалка за ключ. На външната урудка има и букса на която липсват кабелите. Ако някой има на идея какво е това ще съм благодарен.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180105_152301.jpg
Прегледи:1
Размер:152.1 КБ
ID:5777393Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180105_152313.jpg
Размер:221.3 КБ
ID:5777394Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180105_152352.jpg
Размер:227.5 КБ
ID:5777395Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180105_152419.jpg
Размер:208.3 КБ
ID:5777396Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180105_152513.jpg
Размер:243.7 КБ
ID:5777397

Коментар

Това да не е система против кражба. Например- натискаш спирачка, завърташ ключето, което играе ролята на вентил, и спирачките остават натиснати. Един вид секретна хидравлична ръчна спирачка.
        Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
        SSang Yong Kyron 2.0xdi
        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

И аз това си помислих, че може да е за защита. Но както винаги става трябва да е трудно. Преди време ходих на майстор да провери защо не работи алармата. Според стария собственик може батерията на дистанционното да е за смяна. Смених я ма нищо. Та на дистанционното имаше закачено ключе, което с майстора помислихме че е от алармата, която се оказа, че липсва. Имаше си сирена, кабели и нищо друго, а имаше свето диодче вътре дето не свети. Та вчера се замислих за това ключе. Дали не е било за тази система. В понеделник ще ида до майстора да видя дали ще имам късмета да не е хвърлил дистанционното. Ако е там и това е ключето ще разбра какво е това чудо и как лаботи.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:attachment.jpg
Прегледи:2
Размер:226.9 КБ
ID:5777424
            Тука няма ли една пластина с пружина,която саморегулира накладките при износване?
            Извинявам се,сега я видях.
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Един въпрос за ключалката - има ли жици отзад на нея? Мен ми се струва, че е механична, а не Ел. На ключалката има две дупчици, едната е в жълто. Когато завъртиш ключа в горната дупчица ще появи маркер с друг цвят - черен или червен. Аз имам подобна ключалка (не на колата) и такъв ключ, но може размера да има значение.
              Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

Спирачките са тествани. Спира повече от прекрасно. Явно досега не съм имал истински спирачки. Педалът е с нормален празен ход от около 3 см и почва да сработва. Доволенн съм, при положение, че не ми работи и АБС - а.
                А за ключалката - на механизма има букса с няколко кабела. В понеделник ще ходя да търся ключето за да видя дали е то.

Коментар

Ето така стоят джянти на -10 на Кияка, аз съм много доволен поне от визията. В петък ще ходя до Гоце Делчев и ще видя как е пътното поведение на колата с осезаемо по-широката стъпка.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180109_160010.jpg
Размер:347.6 КБ
ID:5777783Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180109_160020.jpg
Размер:346.6 КБ
ID:5777784Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20180109_160034.jpg
Размер:329.5 КБ
ID:5777785

Коментар

Скоро ще търсиш уширители за калници....
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Даже много скоро. От три години го пробвам на собствен гръб.
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Даже по-скоро отколкото си мислех, но първо ще сменям помпата и тогава уширители, като междувременно ако някой има координати на колегата дето ги правеше ще съм благодарен. Бях си запазил номера му, но не помня къде.

Коментар

Тези дни и направих едни 600км. с тези джанти и съм много доволен. Страничното клатене вече го няма, завива много по-добре на място. Наложи се да поизрежа малко веждите в долния край, понеже опираха там и не може да завива. Извод- с джанти -10 няма проблем на този мъник. Скоро ще пробвам и с -44, просто от любопитство.

Коментар

Първоначално публикуван от GECATA 73 Преглед на мнение
                            ... Наложи се да поизрежа малко веждите в долния край, понеже опираха там и не може да завива. Извод- с джанти -10 няма проблем на този мъник. Скоро ще пробвам и с -44, просто от любопитство.
                            Айдеее, почна се !
                            ... и да знаеш, че после нЕма спиране.
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Оборудвай я като хората, та като те изгонят от вас да има къде да подслониш морна снага.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

За гонене няма как да стане. Жената си я харесва и каквото направя по нея и харесва. За оборудване съм започнал лека полека да набавям разни неща. Като понасъбера ще ги подредя и ще снимам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X