Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кията няма парно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кията няма парно

Първоначално публикуван от fitty Преглед на мнение
    Поръчах глава от Мазда 626 компрекс.Надявам се да е читава,дори и видимо да няма нищо,ще я надуя за скрити поражения.Еми така,предишния собственик,мурдарин
    Аз бих опитал със заваряване на същата глава. Не за друго, ама не се знае другата като е от моргата в какво състояние е.
    Дано си случил на читава глава.
    Панайот Бърдарски
    0887 60 77 22

Коментар

Мислихме го този вариант със заварката,но смятам,че ще си оскъпя със поне 150-200лв друга глава,толкова ще ми излезе осервизяването на тази.

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
        По принцип се заваря!Даже и за тебе да е!При нас имаме магьосник на алуминия!Че и на бренерите!
        Това им е кусура на япончетата-малък ресурс,икономия на материал и пределни режими на работа!
        Повече не бих си купил такава кола!
        Михов-на Фероза предполагам знаеш се монтира двигател от БМВ 318 is.
        Моя приятел с който караме постоянно в горите отдавна разкара Ферозовия мотор и си кара с такъв.
        Не ми се коментират въобще и моторите на КИИ-те,които караме,особенно пък дизеловите....-от блока нагоре може да се очаква всичко!
        В Ямбол имам наблюдение над още 3 КИИ,освен моята.
        На всичките моторите им изпокапаха за година,две,като се има напредвид,че само моята се тормози...

Коментар

Е, такъв ни бил късмета. Ще се борим до колкото можем, пък после - здраве да е.
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

Главата се заваря,въобще не се плашете!
            А защо не я наду първо,и тогава да я шлайфаш?
            В момента с глава заваряна на три места,ми две години вече.
            Но охладителната с-ма да е изправна.
            Успех!
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
              Михов-на Фероза предполагам знаеш се монтира двигател от БМВ 318 is.
              Моя приятел с който караме постоянно в горите отдавна разкара Ферозовия мотор и си кара с такъв.
              Не ми се коментират въобще и моторите на КИИ-те,които караме,особенно пък дизеловите....-от блока нагоре може да се очаква всичко!
              В Ямбол имам наблюдение над още 3 КИИ,освен моята.
              На всичките моторите им изпокапаха за година,две,като се има напредвид,че само моята се тормози...
              Съгласен съм,ама да правиш трансплантация на донор дето има перспектива,но на нещо дето гние отвътре навън и троши листи на ресьори-понеделник,сряда и
              петък.Мерси!Три пъти гарнитури,три освежавания при бояджия и при нов чорбаджия!!!
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

И ти си прав....

Коментар

Мба. Михов е прав, ма е краен.
                  Защо аз за 7 години не съм трошил ресор? А гарнитури защо не съм сменял?
                  Док, а гегите не гният ли?
                  Това че си попаднал на сдухан екземпляр какво право ти дава да правиш обобщения?
                  Че и Нивата била по-здрава...
                  Ми... нека е така.
                  Щом казваш.
                  Сори за спама, ама...
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Няма лоша кола,има лош стопанин,колкото и клиширано да звучи.

Коментар

Какво стана с главата, има ли развитие по въпроса?
                      Панайот Бърдарски
                      0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                        Какво стана с главата, има ли развитие по въпроса?
                        Няма отговор,на въпроса.
                        Има вариант да купя спуканата,но знам ли?
                        Възтановяването е около 350лв. но зависи от много работи!
                        Тези на Мазда 626 стават,но с малко рязане на на разпределителния вал в задния край.
                        На Маздата там има фланец за шайба,при Киа го няма и се налага рязане до лагера.
                        Всичко друго е 1/1.
                        Последно редактирано от georgipetkov64; 28-11-16, 18:37.
                        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                        Киа спортаж2000тди 98г
                        Ауди А3 1.9ТДИ
                        Каравана Аdria 390Q

Коментар

Маздовата глава беше в пъти по лоша от моята и я върнах.Реших да не рискувам с втора ръка и да си възстановя моята.Занесох я на фрезист да подготви цепките,които в интерес на истината не са били стигнали до водната риза,заварена е,и сега е отново при фрезист за нови фаски и шлайф,утре предполагам ще е готова.Подготвил съм нови гарнитури-всички до една,нови маслообирачи,нова водна помпа,ремъците всичките,ролките и двете без тази на климатика,щото го демонтирах,промит и изчистен радиатор,всички водни съединения и скоби-ново,като махнах металните тръби към и от парното,които минават зад турбото,и вдигнах маркучите отгоре,изцяло премахнах егр'а и затапих с планка,нови турбо пътища и осервизена турбина.Остана главата да взема,и да я събирам.А възстановяването на главата,от-до няма да струва повече от 140-150лв,като не е за сметка на качеството,понеже и шлайфиста и аргончика са най-добрите в Русе,не съм жалил средства,като индиянеца,от който я купих.Както писах по горе-няма лоша кола има мурдари стопани.

Коментар

Дано ремонта до тука не ти е излязал колкото цената на която си я купил

Коментар

Колата ми харесва,и искам да си я карам.Нямам намерение да се НАТИКАМ една шапка пари за някой 10годишен смъртник,факта,че ще ми върши същата работа.Не правя сметка на адекватно вложени средства.Колкото излезе,толкова...то от сметкаджийски и селско-тарикатлъшки пинизи е на това дередже колата.Мое мнение,без да го налагам на никого.Занимавам се професионално с Автокозметични процедури,ориентирани към екстериорна подръжка и имам детайлинг център.С две думи съм се нагледал на КУРНИЦИ за поне пет живота напред.Работих 10 години с автокъщи и като ми изсипят един автовоз СМЪРТНИЦИ,ритуално изхвърлени от Европа,ме заболяваше главата от състоянието им.Тъй,че стягам си джипката и Господ пред мен.

Коментар

Първоначално публикуван от fitty Преглед на мнение
                                Колата ми харесва,и искам да си я карам. Не правя сметка на адекватно вложени средства.Колкото излезе,толкова...то от сметкаджийски и селско-тарикатлъшки пинизи е на това дередже колата. Тъй,че стягам си джипката и Господ пред мен.
                                +1
                                Абсолютно правилен подход. И 5 годишна да е колата, все тая ако предишния собственик е бил немарлив.
                                Сподели като я пуснеш в движение.
                                Панайот Бърдарски
                                0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X