Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неглижиране на Chevrolet във Форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Грубо казано, отдавна вече не се изненадвам от агресивно тропащи с краче потребители на безплатна услуга, които искат 5-звезден сървис тук и сега, със светкавично и безусловно задоволяване на исканията им. Това на фона на фактите, че като плащащ клиент на солидни чужди фирми ми се е налагало да чакам от седмица до месец за реакция на проблем с платената услуга ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Деу може да са евтини коли, но защо да са боклуци?
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
        Щото нито са немски, нито са японски, разбира се
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Аз ги правя промените по форумите... Ако тук се появи поне една смислена тема за Шевролет... ОК, ще направя и форум... Темите с искания не се броят ;-)
          VPetrov.photography

Коментар

Добре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.
            ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
            д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701

Коментар

• m4r1qn
              m4r1qn коментира
              Редактиране на коментар
              Защо безплатна е в кавички - платил ли си нещо на хората, които правят и поддържат форума? Освен да сме БЛАГОДАРНИ за това, което получаваме без да заплащаме друго не се сещам. Имай уважение към тях!

• Juiced
              Juiced коментира
              Редактиране на коментар
              Аз съм благодарен най-вече на потребителите, които споделят опит без значение ,че не извличат дивидент от това. Точно за това форума е това , което е сега и защото е БЕЗПЛАТЕН.

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Защо са боклуци, да ти отговори Скрапа, щото това е негово твърдение. Това което аз съм видял по никакъв начин не може да ме съблазни да ползвам такава техника за лична употреба, без значение от цената за придобиване.
            След интереса ми към Епиката и спорадично подвозване в последното Авео на приятел, се позагледах за да не би мнението ми да се окаже необективно.
            Не намирам основателна причина за придобиване на такава техника, дори и за търговия.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

• KingofROAD
              KingofROAD коментира
              Редактиране на коментар
              Авеото уж таксиджиите го хвалят, че не било идеално зле.

• santaclash
              santaclash коментира
              Редактиране на коментар
              Карал съм Каптива. За парите, които струва като нова, е направо фантастична. Има забележки и към комфорт, и към вървене...ма след нея ми дадоха да карам Фруктиера и...Кативата ми се видя направо S-класа.

Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнение
            Добре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.
            Другарю Др. Инж.
            Защо не се хванете да направите един форум за Шевролет, например.

Коментар

Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнение
              Принципът винаги е бил да се систематизира информация. При положение, че няма публикувана информация за една смислена тема, как искате да има раздел или подфорум? Кой ще тръгне да си прави нова етажерка в офиса, ако трябва на нея да сложи само 2 листа?
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• IvanIvanovi
                IvanIvanovi коментира
                Редактиране на коментар
                що "искате" един нов собственик на Шеви иска, аз например не искам, а за друг активен форумник с 4Х4 Шеви не се и сещам в момента

• дядо владо
                дядо владо коментира
                Редактиране на коментар
                Бат Пепо, ама той не се хвали, само си кара "Тахо"-то :-)

Дълбоко уважавам хората, които се трудят безвъзмездно!
              Темата бе стартирана с единствената цел да се направи Форума по-удобно и подредено място в полза на всички заинтересовани.
              ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
              д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701

Коментар

Мога да се включа, малко над година имам "Aveo".

Като цяло съм мн. доволен, чак изненадващо.

Един съсед на село ми каза, че изборът ми изобщо не е лош, той е карал модела дълго време като такси и наблюденията му са добри.

*преди това шофирах "Jeep", ако има някакво значение.
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от подписа на emanuilis Преглед на мнение
                  Какво значи това?
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Същото.
                    LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                      Същото.
                      Това са измишльотини някакви, все едно ЗАЗ-ът на Пенчо е най-великият офф-роудър на всички времена.

Коментар

• KingofROAD
                        KingofROAD коментира
                        Редактиране на коментар
                        Ама той си Е офроудърът на всички времена. Нйе обиждай така Жожо Виелицата.

• Kirilpm
                        Kirilpm коментира
                        Редактиране на коментар
                        ЗАЗ-ът до ден днешен си остава по-офроудър от разни паркети на премиум марки, нищо че е боклук неземен и се троши, това не му отменя проходимостта.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Това са измишльотини някакви, все едно ЗАЗ-ът на Пенчо е най-великият офф-роудър на всички времена.
                      Това са същите измишльотини някакви, все едно JEEP е най-великият офф-роудър на всички времена.
                      Георги Танев (0+)
                      Land Rover Discovery 1 300 TDi
                      Land Rover Club Bulgaria
                      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

• Bogoljub Gagic
                        Bogoljub Gagic коментира
                        Редактиране на коментар
                        Уфф, LR сектата интервенира

• s_s1
                        s_s1 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Ако отговоря на строгите изисквания на ЛР ентусиаст и някой ден като стана горд член на клуба може и да ми разпишат разрешителното да си купя ЛР.
                        За сектата: Много е строга ... по - лесно ще стана свободен зидар, отколкото член в ЛР ентусиаст.

Сега виждам, че наистина има нЕкои дискриминативни практики към марката тук.
                      LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X