Грубо казано, отдавна вече не се изненадвам от агресивно тропащи с краче потребители на безплатна услуга, които искат 5-звезден сървис тук и сега, със светкавично и безусловно задоволяване на исканията им. Това на фона на фактите, че като плащащ клиент на солидни чужди фирми ми се е налагало да чакам от седмица до месец за реакция на проблем с платената услуга ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Неглижиране на Chevrolet във Форума
Свий
X
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеДеу може да са евтини коли, но защо да са боклуци?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Добре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеДеу може да са евтини коли, но защо да са боклуци?
След интереса ми към Епиката и спорадично подвозване в последното Авео на приятел, се позагледах за да не би мнението ми да се окаже необективно.
Не намирам основателна причина за придобиване на такава техника, дори и за търговия.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнениеДобре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.
Защо не се хванете да направите един форум за Шевролет, например.
Коментар
-
Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнениеДобре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Дълбоко уважавам хората, които се трудят безвъзмездно!
Темата бе стартирана с единствената цел да се направи Форума по-удобно и подредено място в полза на всички заинтересовани.ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701
- 1 like
Коментар
-
Мога да се включа, малко над година имам "Aveo".
Като цяло съм мн. доволен, чак изненадващо.
Един съсед на село ми каза, че изборът ми изобщо не е лош, той е карал модела дълго време като такси и наблюденията му са добри.
*преди това шофирах "Jeep", ако има някакво значение.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Първоначално публикуван от подписа на emanuilis Преглед на мнениеChevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почтиБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеСъщото.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Това са измишльотини някакви, все едно ЗАЗ-ът на Пенчо е най-великият офф-роудър на всички времена.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар