Грубо казано, отдавна вече не се изненадвам от агресивно тропащи с краче потребители на безплатна услуга, които искат 5-звезден сървис тук и сега, със светкавично и безусловно задоволяване на исканията им. Това на фона на фактите, че като плащащ клиент на солидни чужди фирми ми се е налагало да чакам от седмица до месец за реакция на проблем с платената услуга ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Неглижиране на Chevrolet във Форума
Свий
X
-
Щото нито са немски, нито са японски, разбира сеПървоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеДеу може да са евтини коли, но защо да са боклуци?
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Добре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701
Коментар
-
Защо са боклуци, да ти отговори Скрапа, щото това е негово твърдение. Това което аз съм видял по никакъв начин не може да ме съблазни да ползвам такава техника за лична употреба, без значение от цената за придобиване.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеДеу може да са евтини коли, но защо да са боклуци?
След интереса ми към Епиката и спорадично подвозване в последното Авео на приятел, се позагледах за да не би мнението ми да се окаже необективно.
Не намирам основателна причина за придобиване на такава техника, дори и за търговия.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Другарю Др. Инж.Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнениеДобре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.
Защо не се хванете да направите един форум за Шевролет, например.
Коментар
-
Принципът винаги е бил да се систематизира информация. При положение, че няма публикувана информация за една смислена тема, как искате да има раздел или подфорум? Кой ще тръгне да си прави нова етажерка в офиса, ако трябва на нея да сложи само 2 листа?Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнениеДобре, това все пак е някакъв подход към организацията на подфорумите, но не трябва ли да дадем първоначален нормален избор на потребителя на тази "безплатна" услуга. А колкото до смислените писания по темите те са най-пъстроцветни - факт.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Дълбоко уважавам хората, които се трудят безвъзмездно!
Темата бе стартирана с единствената цел да се направи Форума по-удобно и подредено място в полза на всички заинтересовани.ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701
- 1 like
Коментар
-
Мога да се включа, малко над година имам "Aveo".
Като цяло съм мн. доволен, чак изненадващо.
Един съсед на село ми каза, че изборът ми изобщо не е лош, той е карал модела дълго време като такси и наблюденията му са добри.
*преди това шофирах "Jeep", ако има някакво значение.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Какво значи това?Първоначално публикуван от подписа на emanuilis Преглед на мнениеChevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почтиВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Това са измишльотини някакви, все едно ЗАЗ-ът на Пенчо е най-великият офф-роудър на всички времена.Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеСъщото.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Това са същите измишльотини някакви, все едно JEEP е най-великият офф-роудър на всички времена.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Това са измишльотини някакви, все едно ЗАЗ-ът на Пенчо е най-великият офф-роудър на всички времена.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар