Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой гние най-малко/ най-много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой гние най-малко/ най-много?

Старите G-та

Коментар

Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение
      Често под калобрани и широки гумени и пластмасови лайсни около праговете и веждите се наблюдава корозия. Тоест колкото е "по- гол" джипа, по- малък шанс да задържа кал и луга. Много важно е и откъде е внос- неблагоприятните метеорологични условия катализират умората на материала.
      Е то това е ясно,ама някои джипове са хронично бални от ръжда,а други са ваксинирани( доколкото е възможно това)
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Чудя се аз; -Защо взе да ми върви повече Нивата! А тя, олекнала от ръждата! За три години й изби ръжда при снадките между тавана и колонките. За по-ниско няма да ви кажа!
        Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Здравейте!Може би тук е мястото да пишете познавате ли добри тенекиджии.Имам две техники за "реставрация" ,ама тия които аз познавам са марлячи!!!

Коментар

Витарата ми беше много изгнила. УжасТ
            Фреелендера няма почти никаква ръжда, с изключение на болтове и снадки. Направо чудо. То поне нещо да му е като хората.
            [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Сузуки sj 410 преди 3 години е кърпено и сега е изгнило до неознаваемост.
              [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                А пък Спортидж изгнил като купе и/или рама не съм виждал.А и не съм чувал...
                А някой да е виждал корейка по-стара от 10 години?
                Едно време беше пълно с техните брат'чеди Тико, сега някой да е срещал?
                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                  Има не едно и две Тико ,,милионници'',лично мога да ти покажа(не че е кола за мен тикото де)
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    Има не едно и две Тико ,,милионници'',лично мога да ти покажа(не че е кола за мен тикото де)
                    Абе чух, че хората се плашили, да не ги настъпи някой джип. та за това ги разкарали
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      Питай iiiopo
                      Той неговата е разглобил в момента http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...612#post549612
                      Мойта пък си няма хич. Нито по шасито, нито по ламарините. Още едно доказателство колко са субективни нещата.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Гледайки от моята камбанария, най-гниещият джип е Исузу Трупър.
                        Правил съм шаси за такова животно и повече няма да се хвана с подобна Кама сутра.
                        Естествено, че има значение експлоатацията и поддръжката.
                        Някога имах и Нива, която на третата си година беше изгнила. (покарай другите си хубавини)
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И аз преди да реша какъв да е джипа се бях уплашил от снимките тук във форума, но случих на много запазена Фероза, има няколко петна на задния диф. и по шасито съвсем повърхностни. По купето няма нищо. На предния капак откъртих по невнимание едно малко парченце боя и отдолу лъсна ламарината сякаш е поцинкована.

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                            Доста запазени екземпляри си джиткат по улиците все още. Даже един вчера ми одраска задния калник на Мерца, ма то не е виновна колицата, ми русата кака дето седеше на шофьорската седалка ....
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Моето виждане върху нещата е следнота:Нисан много бързо корозира,тойтата също нивата и УАЗ-за там няма смисъл да коментитараме,фронтерата от година я карам ударена може да се каже съвсем леки заченки на ръжда(то цинка не ръждясва),витарата се справя по добре от патрула и тойотата.Това за джиповете,за колите гние най много опела той е рекордьор в този клас.
                              П.С-това е при нарушено покритие на боята!!
                              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                                Моето виждане върху нещата е следнота:Нисан много бързо корозира,тойтата също нивата и УАЗ-за там няма смисъл да коментитараме,фронтерата от година я карам ударена може да се каже съвсем леки заченки на ръжда(то цинка не ръждясва),витарата се справя по добре от патрула и тойотата.Това за джиповете,за колите гние най много опела той е рекордьор в този клас.
                                П.С-това е при нарушено покритие на боята!!
                                Сигурен съм че не си виждал Тойота на годините на твоята Фронтера дори и с наченки на ръжда.

А за това че Витарата се справя по добре от Тойота-такъв филм няма.
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X