Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е газил вода до прозорците?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

http://www.youtube.com/watch?v=tzGh4...land%20cruiser

Ето какво могат добре подготвените машини, ама не виждам "Фъна" в това да се окаляш като животно без нужда, но естествено е добре да си знаеш че машината ти няма да те подведе точно когато ти трябва

Коментар

Интересното е, че единствения път, който съм газил река (и съм засядал, де), беше с кола - Toyota Carina II; 2.0 D... На отиване минахме през реката трима души. На връщане, тъй като много удряха камъните, решихме да мина само аз през реката с колата, а баща ми и зет ми да минат по моста... Вероятно заради по-малкото тегло върху предницата (или кой знае за какво) колата заседна в средата на реката, където стоя близо час... Аз бях до слънчевия сплит (в седнало положение) във вода... На колата не знам кое беше под вода и кое не, ама ауспуха беше поне 20 см под водата...
      Един трактор ни издърпа.. След изсушаване на дрехите и по един горещ чай продължихме пътя... Единствения "проблем" беше, че не работиха мигачите и клаксона, които след около 15-20 км път се оправиха...

Като стана въпрос за вицове...
      Седи си на брега на реката един дядо и пуши...
      Идват двама пичове с "паркетника" и питат "Дядо, тука дълбоко ли е?"
      "А, плитко е, минавайте!"
      Мяткат се те в реката и изчезва цялата жипка под водата...
      Изплуват след няколко минути, бесни, и питат "А, бе, ти що каза, че е плитко тука бе?!"
      А дядото дърпа от цигарата замислен и вика "Чудна работа... Ей-сега мина една патка, само до трътката беше потънала..."
      A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X