Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е газил вода до прозорците?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re:

Първоначално публикуван от CJ_
    СКЪПА снимка...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™
      За LJ73
      Ако може ... не така с лошо
      Мисля, че на всеки е ясно за какво става дума ....
      Всеки си мисли че знае много..... А знаеш ли мойта нафтова печка Дахатсу Роки 2,8 ТД колко тежи ... 1.700 кг. С пълен резервоар и всички въдици, палатки, котлони и каса бира
      Е това е олекотен джип! /Патрола е над 2000 кила празен /
      2 идеи за олекотяване :
      - бирата да е в кутийки;
      - въдиците да са високомодулен карбон..

когато си търсех джип, за малко да си купя такъв - Дайхатсу Роки 2,8 ТД - 4 цилиндра... Ти доволен ли си от твоя? колко км си минал с него? Май е голяма рядкост... повечето са бензин...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И никва водка, само спирт в туби! 60% вода може да се налее и на място. Или просто да се поотвори тубата, тя сама ще си влезе барабар с жабите - ценно мезе. Еко - био ... Водка "Горска", водка "Блатна", а бе като в истинска кръчма, избор значи

Коментар

Турбината се вкл когато вдигне6 около 100 а тогава оборотите определено са над 2000около 1500кг е...за мене това е найІдобре подготвения джип във Варна

Коментар

LJ73 имам тая печка от 5 години.. изминал съм 100 000 км. с нея.
            Правил съм и основен ремонт плюс смяна глава вече втори комлект дюзи сменям. Няма ресьор дето да не съм пипал .. чупя ги след по-големи скокове ...
            На скоростната кутия съм сменил всички лагери ( 4 бр. ), хъбовете ги смених с ръчни - руски. Задния кардан, втория.... дълга история, ама като катериш по горите само на задно .... вече е руски ( от УАЗ).
            Турбото гръмна един път ( счупи ос при 5000 об. на мотора - спускане със скорост 155 км./ч. едно Мондео ме ядоса) сега съм с друго.
            За мен е добра машина щом още бръмчи в моите ръце! Много ремонтно пригодна !!!
            Абе ... много си я харесвам ! И трудно се давам !
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от a4o
              Турбината се вкл когато вдигне6 около 100 а тогава оборотите определено са над 2000около 1500кг е...за мене това е найІдобре подготвения джип във Варна
              при пълна газ на 5-та скорост се включва на 100кмч? не е ли малко късно? Да не би тогава да отваря байпаса?

какво е махнато за да стане 1600кг? имаш ли снимки?

Коментар

Нищо не е махано...
                Даже отпред има бул-бар, а от страни степенки ..
                Просто колата си тежи толкова ..
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™
                  Нищо не е махано...
                  Даже отпред има бул-бар, а от страни степенки ..
                  Просто колата си тежи толкова ..
                  аз питах аЧо за Патрола какво му е махано - не вярвам да тежи оригинално 1600кг...

Коментар

ами в джипа няма барчета седалки и т.н...има само бордови компютър 2 седалки спарко отпред и неща които им трябват в гората отзаде...махнати са пръжовете супер много неща...джипа може да се каже че е професионален...а за турбината имах предвид че се вкл още при самото потегляне объркахл съм се-няма обороти и т.н...вярно е че така гори повече ама и върви повече

Коментар

Патрол GR ,къса база тежи 2464 кг по ТТданни - поне толкова пише на табелката.

Коментар

http://www.offroad.spb.ru/pic.phtml?pic=img_9296_18.JPG

Това гладкото много ми прилича на джип! Не ми се вярва да съм прав, но ако съм ...
                        RB Patrol Team

Коментар

затънах или по-точно потънах по почти аналогичен начин(само колата)
                          -блато , силен страниченнаклон ,вода и кал до ключалката , ауспуха прави ,,bambucha"- и така три и половина часа безда изгася двигателя докато дойде баба TOYOTA с ГОЛЯЯЯМА лебедка
                          късмет че всмукателя на възд. филтър остана в не наводнената част.никакви поражения освен че чак след седмица се усетих откъде идва балбукането - вратата пълна , дупките за отводняването пълни с кал !
                          при друг случай успях даже да вкарам даже малко вода във възд. филтър - имам видео материал , но е доста обемист.
                          за мой късмет завода е сложил тръбички на одушниците за които писа Стефан(бях се уплашил защото не знаех преди гьола дали имам такива )
                          вентилаторът е с виско муфа и няма никакви поражения!(освен плътното задръстване на радиатора с кал до горния край)
                          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                          0899187766

Коментар

с корандото съм минавал през Росица 3 пъти
                            1. водата беше малко почти до праговете
                            2.малко повечко
                            3.но последният път беше до прозореца,разтоянието е около 20 метра,колата дизел2.5 абсолютно неподготвена никакви поражения
                            С нивата редовно си плувам и тя не е подготвена за води.казвам редовно и имам в предвид на седмица по 2-3 пъти, но вода наи-много до средата на радиятора. при наводненията бродът от дет минавам се беше ископал и нивата потъна до прозореца разтоянието е около 10м. излезе ,но отванка работеше като фуражумелка,трака трак ,трака трак обърнах на бензин и се оправи
                            а единият път ми се спукака фаровете
                            "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

никога не влизай във водата със светнати ламби!
                              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                              0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov
                                никога не влизай във водата със светнати ламби!
                                и с много горещ двигател

абе, въобще в дълбока вода не е желателно да се влиза ако не познаваш терена /1. не се знае колко е дълбоко, 2. не се знае какво има под водата/... добре е да има 1-2 заседнали коли вътре, та да се ориентираш за нивото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X