Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е газил вода до прозорците?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

или да свалиш някой да прешляпа за да те ориентира
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от kamen_kalchev
      или да свалиш някой да прешляпа за да те ориентира
      лятото иди-дойди става, ама като застудее
      е, аз си имам неопренов гащеризон /рибарски/....
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
        ... добре е да има 1-2 заседнали коли вътре, та да се ориентираш за нивото
        а бе в едно блато (някъде бях сложил снимки) хората бяха монтирали крави (затънали до дифовете-виметата)-едната се казваше Билянка- за да ни покажат колко е дълбока тинята , ама ние пак се нахакахме до уши!
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov
          а бе в едно блато (някъде бях сложил снимки) хората бяха монтирали крави (затънали до дифовете-виметата)-едната се казваше Билянка- за да ни покажат колко е дълбока тинята , ама ние пак се нахакахме до уши!
          остави я Билянка, тя не е с М/Т копита!!!
          Трябва да се пускал лосове като им стигне до вимето, на жипа ще му е до... шнорхела
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

По-интересно е как са вадили кравите с лебедката за рогата, опашката или къде?

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
              това с ваденето на кравите ми напомня вица за шопския речник...:

-Как казвате на вълците? - пита езиковеда.
              - ???-! - недоумява дядо Шоп.
              - Как ги викате вуците? - пояснява езиковеда.
              - Е па, не ги не викаме, они сами си идат... - смее се дядото...

Коментар

на мен скоро ми се случи подобно нещо само че бяха патки те си плуват аз решавам че ще мина е минах след час боксуване,ама наи интересното беше че патките си шляпаха около мен и изобщо неги смущаваше факта че някав там дига гирлутия и пръска вода навред
                "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                  на прав път си точно за рогата се връзват

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов
                    Патрол GR ,къса база тежи 2464 кг по ТТданни - поне толкова пише на табелката.
                    Колега, Не гледай табелите, Нисан Патрол 3.3тд/имай предвид че двигателят е доста по тежък от на GR-a/ тежи точно 2000кг./празен/
                    С Нисанката карам на Слънцето по сянката

Коментар

Първоначално публикуван от patrolcho
                      Първоначално публикуван от Тихомир Севов
                      Патрол GR ,къса база тежи 2464 кг по ТТданни - поне толкова пише на табелката.
                      Колега, Не гледай табелите, Нисан Патрол 3.3тд/имай предвид че двигателят е доста по тежък от на GR-a/ тежи точно 2000кг./празен/
                      "ТАБЕЛИТЕ" ПОКАЗВАТ МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМОТО ТЕГЛО

Коментар

Малко да поопресня темата !
                        Вчера покарахме 10-тина джипа !Беше доста интересно , но както винаги колкото по- яко е карането , толкова по-малко са снимките ! Имаше катерения спускания , камъни, рекички , блата , но поради темпото не остана време за снимки !
                        Накрая обаче време остана...

Някои се повозиха :

С две лебедки , вързани за още един джип :

P.S.
                        Обикновено затъването е мой специалитет , но този път аз бях онзи с лебедката на брега!
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

Ето този е газил във вода до прозорците,ама едва ли ще гласува в анкетата:

Гледам ,че не му пука много много .
                          B+

Коментар

Газил съм вода до прозорците преди години в Лесновска река м/у
                            Доганово и Огняново.През място което съм минавал много пъти,но
                            след зимата не бях минавал и не знаех че местните са си вадили
                            пясък.Навръх Гергьовден бодро за гъби и хоп в реката заедно с
                            жената и кучето.С един стар Самураец.Водата покри предния
                            капак и парното започна да хвърля вода,а отворите са отгоре на
                            капака.После всичко стана вода и не се чуваше двигателя,но на
                            1-ва бавна излязох някак.В този момент бях най-набожният човек.
                            Единственото последствие освен намокрянето бе че ми изгоря
                            касетофона.След това имам и подобни давенета но вече по подготвен.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Шнорхел на цигарата май не си е сложил...може да и се случи хидроудар...
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

видео през река

ето линк към видео през реката. Не е много дълбоко но межеби ще жи хареса. Ако сте със 56К може да отнеме бая време.
                                http://members.cox.net/cblohm/mojave_colorado.avi
                                CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                                http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                                http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X