Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е газил вода до прозорците?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ми как да преведеш отсъстващо понятие?)) Идиомите нали затова са идиоми
    А, те пък нямат да кажем "Не го бръснат за слива", а сега де

Русские называють дорогой то место, куда собираються проехать!
    А за такива като нас имат още - по: В России две беды - дураки и дороги. Теперь поговорим о туристах...))

Коментар

водни препятствия

на Самоковско шосе при автопазара става огромен гьол когато вали по-силно... преди около месец минах оттам с колата си /Меган 1.9дти/ водата беше до бронята, но когато се разминах с един /който забелязах, че закъса веднага след това/ се вдигна вълна, която заля предния капак и долния край на предното стъкло... пространството под капака е толкова запълнено, че явно водата не е успяла да залее смукателя /зад левия фар/...
      Единственото последствие е, че оттогава халогените ми са "изпотени"

С Лендкрузъра колкото пъти съм газил във вода, толкова пъти съм сменял крушки на стоповете... :x
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Водни препятствия - offtopic

Знам, че отивам малко в страни от идеята на тази тема/анкета, но все пак..

Ето тоя нямам идея какво ще го извади?..

А на тези, за какво им е зеления колан на третата снимка?

Но най-ми харесва ето този..

Коментар

Re: Водни препятствия - offtopic

Хаха изроди са тия кадето са седнали на ролбарите.
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Предполагам че чакат на стоп като мине някой да ги закачи и изтегли
            LZ1DMR

Коментар

Re: Водни препятствия - offtopic

Не знам за ония но тия как ще ги извадят и аз не знам.С хеликоптер ще могат.Но много скъпо ще им излезне.
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Аз плувах и не чак до прозорците но въпреки това резултата беше плачевен за колата, вода в цилиндрите крив колянов вал завлекло бутало и т.н направо ужас. А ужким дизелите били по-добре за плуване.
                А някой може ли да ми обясни какво трябва да се направи с алтернатора за да продължи да функционира под водата?
                no signature no problems

Коментар

Дизела се страхува от водата като слон от мишки. Водния удар го убива веднага. Кривия вал е евтиното удоволствие, в топло време. А на студено изобщо ти протяга Ръката на дружбата - счупена биела през стената на блока...
                  С динамото е по-просто. Трябва да му измъкнеш плочката с диодите (и РР, сигурно също е там) от корпуса, и да я закараш на сухо, някъде в кабината. Тогава гадостите се лимитират от склонността на разните четки-колектори-лагери към ръждясване. Добре де, към корозия

Коментар

Четох преди статия май в ЗА РУЛЕМ че на УАЗ за минали около 100 м не ВЬВ а ПОД вода . шофьора с акваланг - НО Е МИНАЛ .
                    Прилагам текста

У нас в Екатеринбурге с 30 марта по 14 апреля проходило очень важное событие: УАЗ-469, переоборудованный для езды под водой (!), с четвертой попытки проехал по дну затопленного карьера подо льдом! Я был чрезвычайно горд за своих земляков. На полпути УАЗ заглох, пилот со штурманом всплыли, но профессионалы-спасатели отказались давать акваланги - сказали, что и так все правила нарушили, и уехали. Но у штурмана был личный акваланг - и он проехал!
                    КОНСТАНТИН МАТВЕЕВ,

от За рулем бр 8 от 2002

Коментар

Първоначално публикуван от СЕЙ ХАЙ -Варна
                      Четох преди статия май в ЗА РУЛЕМ че на УАЗ за минали около 100 м не ВЬВ а ПОД вода . шофьора с акваланг - НО Е МИНАЛ .
                      по Дискавъри ТВ има една състезание с коли направени с части от автоморга... там веднъж правиха точно същото...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

абе според мен я метаите едно непроницаемо платнище отпред,зака4аите го добре отдолу и отгоре и цепете смело. няма с4упени перки и разбити радиатори.тва съм го пробвал още едно време със лека кола и става.на офф роад толкова дълбока вода си е опасна бе хора. оставете тая работа на руснаците. мен ли4но ме е страх за джипката ми. ина4е съм бил водолаз и карам сърф и т.н. ма ме е шубе за колата мноо кинти моге да ви струва т'ва. а тва с платнището глеите да сте ''на газ'' и да не е за дълго. мое да е смешно ма ба4ка.и никога с една кола .
                        висете отпуснато

Коментар

Амии аз се возих в една от наи добрите машини във Варна...Nissan Patrol 2.8td...На Пламен ако го знаетебяхме в Албена на едно състезание лятото и имаше нещо като езеро което трябваше да преминем...ест имаше шнорхел а и двигателят беше уплътнен като хората...познавам по4ти си4ки офроудажии във Варна и наистина този е наи добрия джип)има 9 амортисиора(по 2 ня всяко колело и 1 на кормилната щанга)турбината се вкл при 1500-2000 оборота,абс олокотен е и т.н...беше на изложението ако в Спортна зала ако сте ходили...

Коментар

Първоначално публикуван от a4o
                            ...турбината се вкл при 1500-2000 оборота,абс олокотен е и т.н...
                            ами то на всички дизели турбината са "включва" при такива обороти... При пълна газ и на 1200об/мин може да светне лампичката...

колко тежи тоя "абс олокотен" Патрол? /да знаеме все пак колко килограма "сваля" при "абс." олекотяване

Коментар

Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

За LJ73
                                Ако може ... не така с лошо
                                Мисля, че на всеки е ясно за какво става дума ....
                                Всеки си мисли че знае много..... А знаеш ли мойта нафтова печка Дахатсу Роки 2,8 ТД колко тежи ... 1.700 кг. С пълен резервоар и всички въдици, палатки, котлони и каса бира
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X