Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за самоделен булбар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Преди три дни ми направиха нов булбар по поръчка и моя схема в завод,но......в гр.Оряхово-"ХИДКОМ"ООД.Заводът произвежда тръбни конструкции за строителни скелета и нямаха никакъв проблем при изработката.Ако има интерес,мога да дам и по-подробни данни.
    VENI-VIDI-VICI!

Коментар

така не излиза ли солено?

Коментар

Колега в Ем комплект 33 на Сливница и Димитър Петков имат хидравличен тръбогиб - правят ауспуси, но мисля, че ще ти свършат работа
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

dit_dh
          я кажи моля за какъв джип ти направиха булбара и колко ти струва ?

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
            Колега в Ем комплект 33 на Сливница и Димитър Петков имат хидравличен тръбогиб - правят ауспуси, но мисля, че ще ти свършат работа
            Непременно ще ида до там да ги пробвам. То това Ем комплект 33 на самия ъгъл ли е? Т.е. лесно ли се вижда?
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Daihatsu Ferosa.Тъй като ми правиха и други неща,цената сигурно е около двеста лв.Сравнено с това,което ми искаха за готови неща,аименно от 300 до 500,е по-прилично.
              VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Lilov
                Този проблем вълнува и мен.Тръбата от пътния знак безшевна ли е,и
                колко е дебелината на стената и?Защото ако е тънкостенна и с шев повярвай колега цяло чудо ще да е да огънеш малки радиуси без да се смачка или спука.Аз лично опитах да огъна Ф50 черна с дебелина на стената 2.5мм и не се получи нищо.Пробвах на тръбогиб,на ролки,с нагряване все се деформира,въпреки че при нагряването я бях напълнил с пясък-резултат жалък.
                Слезох до гаража и премерих. Тръбата е безшевна, диаметър 6см и дебелина на стената 4,7мм. Утре ще ида на Сливница и Д Петков, да видим какво ще кажат там

Коментар

dit_dh,дай повече информация/диаметър и дебелина на тръбата,има ли някакво покритие?/а най-добре ако можеш пусни някоя снимчица Иначе 200лв. според мен е приемлива цена.
                  Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

ati,струва ми се четръбата е много дебелостенна,ще видят зор с огъването а и няма ли да тежи много цялото изделие?
                    Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

Извинявам се, но не разбрах от къде може да се купят тези колена и елементи ?
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                        Извинявам се, но не разбрах от къде може да се купят тези колена и елементи ?
                        Пиши ЛС на D-MAX и той ще ти каже

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Lilov
                          ati,струва ми се четръбата е много дебелостенна,ще видят зор с огъването а и няма ли да тежи много цялото изделие?
                          Нямам представа дали ще успеят да я огънат, ама утре ще ида да питам и ще ми кажат. А самата тръба не тежи чак толкова. Днеска, като я мерих и я вдигах - къ 10-15 кила да е. А тя е към 3м и нещо в момента. По моя преценка, като е огъната и готова няма да еповече от 2.5м.

Коментар

На ARB булбаровете са от 2,6 мм стомана, това си е почти два пъти по-малко...
                            A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Абе, мисля че съм направил някяква грешка с дебелината на стената на тръбата. Мерих я с някакъв шублер с електбонен дисплей, който беше нагласен на инчове. Та диаметъра ми го показа 3 и нещо и си викам - това е невъзможно и го промених на см. Може същата грешка да съм направил с дебелината на стената

Коментар

Първоначално публикуван от Ato
                                Първоначално публикуван от Scrapheap
                                Непременно ще ида до там да ги пробвам. То това Ем комплект 33 на самия ъгъл ли е? Т.е. лесно ли се вижда?
                                Вижда се лесно - там партерните етажи на блока са магазини а в подземните гаражи е сервиза. Правиха ми тръбата на ауспуха там на същата машина. Не зная обаче дали ще се справи с толкова дебелостенна тръба. Иначе машината изглежда чисто нова и имат доста дорници за нея.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X