Преди три дни ми направиха нов булбар по поръчка и моя схема в завод,но......в гр.Оряхово-"ХИДКОМ"ООД.Заводът произвежда тръбни конструкции за строителни скелета и нямаха никакъв проблем при изработката.Ако има интерес,мога да дам и по-подробни данни.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за самоделен булбар
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ScrapheapКолега в Ем комплект 33 на Сливница и Димитър Петков имат хидравличен тръбогиб - правят ауспуси, но мисля, че ще ти свършат работаДа се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Plamen LilovТози проблем вълнува и мен.Тръбата от пътния знак безшевна ли е,и
колко е дебелината на стената и?Защото ако е тънкостенна и с шев повярвай колега цяло чудо ще да е да огънеш малки радиуси без да се смачка или спука.Аз лично опитах да огъна Ф50 черна с дебелина на стената 2.5мм и не се получи нищо.Пробвах на тръбогиб,на ролки,с нагряване все се деформира,въпреки че при нагряването я бях напълнил с пясък-резултат жалък.Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Извинявам се, но не разбрах от къде може да се купят тези колена и елементи ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Plamen Lilovati,струва ми се четръбата е много дебелостенна,ще видят зор с огъването а и няма ли да тежи много цялото изделие?Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Абе, мисля че съм направил някяква грешка с дебелината на стената на тръбата. Мерих я с някакъв шублер с електбонен дисплей, който беше нагласен на инчове. Та диаметъра ми го показа 3 и нещо и си викам - това е невъзможно и го промених на см. Може същата грешка да съм направил с дебелината на стенатаДа се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от AtoПървоначално публикуван от ScrapheapКолега в Ем комплект 33 на Сливница и Димитър Петков имат хидравличен тръбогиб - правят ауспуси, но мисля, че ще ти свършат работа"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар