Преди три дни ми направиха нов булбар по поръчка и моя схема в завод,но......в гр.Оряхово-"ХИДКОМ"ООД.Заводът произвежда тръбни конструкции за строителни скелета и нямаха никакъв проблем при изработката.Ако има интерес,мога да дам и по-подробни данни.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за самоделен булбар
Свий
X
-
Непременно ще ида до там да ги пробвам. То това Ем комплект 33 на самия ъгъл ли е? Т.е. лесно ли се вижда?Първоначално публикуван от ScrapheapКолега в Ем комплект 33 на Сливница и Димитър Петков имат хидравличен тръбогиб - правят ауспуси, но мисля, че ще ти свършат работаДа се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Слезох до гаража и премерих. Тръбата е безшевна, диаметър 6см и дебелина на стената 4,7мм. Утре ще ида на Сливница и Д Петков, да видим какво ще кажат тамПървоначално публикуван от Plamen LilovТози проблем вълнува и мен.Тръбата от пътния знак безшевна ли е,и
колко е дебелината на стената и?Защото ако е тънкостенна и с шев повярвай колега цяло чудо ще да е да огънеш малки радиуси без да се смачка или спука.Аз лично опитах да огъна Ф50 черна с дебелина на стената 2.5мм и не се получи нищо.Пробвах на тръбогиб,на ролки,с нагряване все се деформира,въпреки че при нагряването я бях напълнил с пясък-резултат жалък.
Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Извинявам се, но не разбрах от къде може да се купят тези колена и елементи ?
Коментар
-
Нямам представа дали ще успеят да я огънат, ама утре ще ида да питам и ще ми кажат. А самата тръба не тежи чак толкова. Днеска, като я мерих и я вдигах - къ 10-15 кила да е. А тя е към 3м и нещо в момента. По моя преценка, като е огъната и готова няма да еповече от 2.5м.Първоначално публикуван от Plamen Lilovati,струва ми се четръбата е много дебелостенна,ще видят зор с огъването а и няма ли да тежи много цялото изделие?Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Абе, мисля че съм направил някяква грешка с дебелината на стената на тръбата. Мерих я с някакъв шублер с електбонен дисплей, който беше нагласен на инчове. Та диаметъра ми го показа 3 и нещо и си викам - това е невъзможно и го промених на см. Може същата грешка да съм направил с дебелината на стената
Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Вижда се лесно - там партерните етажи на блока са магазини а в подземните гаражи е сервиза. Правиха ми тръбата на ауспуха там на същата машина. Не зная обаче дали ще се справи с толкова дебелостенна тръба. Иначе машината изглежда чисто нова и имат доста дорници за нея.Първоначално публикуван от AtoНепременно ще ида до там да ги пробвам. То това Ем комплект 33 на самия ъгъл ли е? Т.е. лесно ли се вижда?Първоначално публикуван от ScrapheapКолега в Ем комплект 33 на Сливница и Димитър Петков имат хидравличен тръбогиб - правят ауспуси, но мисля, че ще ти свършат работа"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Иначе 200лв. според мен е приемлива цена.
Коментар