Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да си купя фрилендър

Попринцип няма проблем с доказването, въпроса в случая не в друго а в това че се налага да убеждавам някой, който просто не си струва да бъде убеждаван. Тъпо е защото се връщаме в осми клас а като гледам май не сме.
    Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Виж какво - големи мъже все събрахме тук. Ако някой каже тежката дума - другите очакват да я докаже с дела. 70 сантима вода си е 70 сантима вода.... Хората на бойни джипки си слагат шнорхели да форсират подобни дълбочини, а ти твърдиш че с неподготвено Фри го правиш същото. За всеки запознат му е ясно че си се изхвърлил, и то бая. Имаш три хода - да признаеш че ни си бил прав и се позасилил, да докажеш с фотоотчет че Фрии-то го можеш, и да си тръгнеш като си прицениш - дали тихинко по терлици, дали да праснеш вратата во всеуслъшане.....

Относно "някой комплексиран форумен змей", "някой, който просто не си струва да бъде убеждаван", "някои определени играчи" - още никой не ти наложил никакъв епитет, така че въздържи се и ти. Още повече, че тези коите визираш, доста отдавна са заслужили името си тук. В отличие от теб.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Стигате бе Ора!!!!!
        Спрете се .

Аз понякога моя паркетник го използвам за музика, но и като лампа също става.
        Прикачени файлове
        [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

А пък ако имам Дискавъри и къща не ми трябва!!!
          Ама така е.

Коментар

Колега madcop я измери на каква кота ти е входа на въздушния филтър При мен долният ръб на фаровете е на 75 сантиметра - ходих да го меря нарочно с ролетка в дъжда пред блока...
            Последно редактирано от emanuilis; 23-02-10, 21:07.
            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
            LZ1EMS

Коментар

Входа на въздушния филтър е в най- горната част на фара!!! Което си е бая високо!!!

Коментар

Едната тема за Фрий-то я затриха одеве,и тая върви на там...Я се стегнете малко,големи мъже,се дрънкате за глупости...Мерене на кардани.Фрий-то си е много гот,само да не му се приписват митични възможности.Нито е Джип,нито е ЛР,ама е секси,има си почитатели,за леки риболовни забежки си е ок.
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Това колко санта се води? На мен ми изглежда 50. Между другото по спецификации на Рав 4 му дават да гази 60 см с до 10 км/ч.

Vitara 2.0 V6
                  Honda CRV (Gen 1)
                  Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                  ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                    Това колко санта се води? На мен ми изглежда 50. Между другото по спецификации на Рав 4 му дават да гази 60 см с до 10 км/ч.
                    Първото за мен е около 50 см , а второто минава на моменти 70 см - ако нивото на фаровете на Free 2 е на същата кота като на Free 1...
                    LZ1EMS

Коментар

• До: Искам да си купя фрилендър

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                      Първото за мен е около 50 см , а второто минава на моменти 70 см - ако нивото на фаровете на Free 2 е на същата кота като на Free 1...
                      Aко вземем за база за сравнение стандандарна гума за Фрий-195/80/15,то дълбочината в първия клип е не повече от 35 см...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Aко вземем за база за сравнение стандандарна гума за Фрий-195/80/15,то дълбочината в първия клип е не повече от 35 см...
                        Не знам колко е височината на гумите - признавам. Знам на каква кота е долният ръб на фара при мен (преди малко ходих да го меря) - 75 сантиметра е цифрата която видях в полумрака.
                        Последно редактирано от emanuilis; 23-02-10, 21:31.
                        LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          R15х25,4=381мм
                          195х0,80=156мм
                          Диаметъра на колелото е около 693мм=69,3см.
                          Тъй като гумите не са покрити изцяло с вода,изваждам едната височина на гумата(която се вижда над водата) и се получава 537мм=53,7см.
                          Само смятам,не искам да се намесвам в спорове и препирни...
                          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                            Не знам колко е височината на гумите - признавам. Знам на каква кота е долният ръб на фара при мен (преди малко ходих да го меря) - 75 сантиметра е цифрата която видях в полумрака.
                            Теоретично е повече от 69 см.в диаметър.От тях извади обаче 15.6 см.И вълната която се вдига при движение...
                            С Сецо сме писали заедно...С малко пояснение:Вдига се фронтова вълна,която гумите ,,догонват''.От там и заблудата.И аз си мислех че газя много дълбоко,но след измерване се разочаровах...А и вълната пък е функция от скоростта на преминаване...някой път и 25 см могат да доведат до воден удар.Изобщо,тънка работа е да се преминава водно препядствие...
                            Последно редактирано от бат'Марто; 23-02-10, 21:44. Причина: дописване
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ясна е работата...

"Off-road capability starts with 210 mm (minimum) of ground clearance to overcome rocky, sandy, rutted or muddy terrain. This also helps Freelander 2 to wade through water up to 500 mm deep."

от Тук: http://www.motiontrends.com/2006/m06...er_2_LR2.shtml

70 см. вода = 100% вода в дифовете, салона и мотора прави воден удар. Чисто просто и ясно. Колегата са му се видяли много.

П.С. В предния си пост съм допуснал грешка. Началото на фара ми е на 82 см.
                              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                                Ясна е работата...

"Off-road capability starts with 210 mm (minimum) of ground clearance to overcome rocky, sandy, rutted or muddy terrain. This also helps Freelander 2 to wade through water up to 500 mm deep."

от Тук: http://www.motiontrends.com/2006/m06...er_2_LR2.shtml

70 см. вода = 100% вода в дифовете, салона и мотора прави воден удар. Чисто просто и ясно. Колегата са му се видяли много.

П.С. В предния си пост съм допуснал грешка. Началото на фара ми е на 82 см.
                                Ти сега защо викаш на черното бялоЯ виж втория клип-целите 693 мм гуми са под вода,а той не се дави...Грешно ти е инфото

Колеги с Фрий-та,майтапа на страна!Много са хубави количките,но не вярвайте на всичко в нета!Реката не е тепсия с дъно 49.5 см...
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X