Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам да си купя фрилендър

Може ли някой да ми каже дали е доволен от автмобила, плюсове минуси. Има ли някой фрилендър 1.8 на газ или метан и колко гори? каква е возията и чуплива ли е колата мерси предварително

До: Искам да си купя фрилендър

Колега, предлагам ти да прочетеш написаното във форума по въпроса. Обърни внимание на ходовата част и проблемите свързани с нея - раздатъчна кутия-виско-заден диференциал. За бензиновия вариант на ДВГ... ами също има написано доста. Аз лично продавам един екземпляр, но предполагам, че цената му ще ти се види висока. Разгледай и рубриката купувам-продавам Успех
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от igdrazil Преглед на мнение
      Може ли някой да ми каже дали е доволен от автмобила, плюсове минуси. Има ли някой фрилендър 1.8 на газ или метан и колко гори? каква е возията и чуплива ли е колата мерси предварително
      Не си купувай.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Абе може, ама задължително със сервизна история, от културна държава.
        Иии, въпреки това, задължително сериозен преглед/диагностика преди да броиш кинтите.
        А от горните условия, следва да забравиш екземплярите в средния ценови диапазон.

Всъщност по-добре недей си взима. Освен ако не е второто поколение.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Не си купувай.
          +1,не го прави
          Емил-00356 99872043-Малта
          Defender-90

Коментар

Ако искаш шосеен SUW, добър е , ако състоянието му е добро.За критичните места и симптомите им трябва да прочетеш, има доста подробно инфо.
            FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Първоначално публикуван от RODJER009 Преглед на мнение
              Ако искаш шосеен SUW, добър е , ако състоянието му е добро.За критичните места и симптомите им трябва да прочетеш, има доста подробно инфо.
              W дали не е за Вагон ? От интерес де
              ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
              lre-bulgaria.org

Коментар

Е поправям се , SUV...., без композицията...!
                FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Въпрос на мазохизъм. Това е мениджърско МПС. В смисъл проектирано е от мениджъри с цел запълване на дупка в производстената гама. От там нататък си прави изводите. Ако не можеш, влез в подфорума ЛР, цъкни на търсачката "Фрилендър" и ще бъдеш изумен от резултатите

Коментар

Да, ще си изумен от това колко еднообразни са слабите му места също. Така, че ако си наясно с тях и гледаш насочено можеш да си купиш едно прилично SUV-че, като начално капиталовложение, комфорт на возия, разход на гориво, данъци и визия - не на последно място
                    p.s. ,,цъкни" и за JEEP или за която и да е друга марка също... може би без TOYOTA.
                    Последно редактирано от emanuilis; 28-08-09, 19:54.
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Гледам колегите тук обясняват. Аз ще отговоря на въпрос, на който май никой не го е направил преди мен. Имам Фрий 1.8 на газ. На дълго /равен път/ гори 9. Общо взето извънградско /планинско и равно/ 10, а в града 12-13. Колицата не е лоша. Има слаби места и зависи за какво ще я ползваш. Ако ти харесва колата вземи с история и прегледай основните слаби места от форума. Препоръчвам ти дизел или бензиновия V6 - не гори много повече от 1.8 при леко каране. По-сполучлив е двигателя.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от igdrazil Преглед на мнение
                        Зависи за какво ти трябва-за нормални снежни/хлъзгави пътища става. За сериозен гърч по баирите-не. Фрийлендъра няма система за отцепване на задния мост при отнемане на газта,както при Кънтри/Синхро на Фолксваген. Като не може да почива,респективно да се охлажда-вискомуфата бързо сдава багажа. Не се ремонтира,а нова е бая кинти. Освен това,ако караш с повредено виско,вероятността да строшиш раздатката и задния диф е реална.
                        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Благодаря за отговорите до сега, фрилендъра при мен черно еджа ли ще види, само на някое излетче или за риба, ама ходя на такива места дето и с рено 5 може просто много ми хареса сув-чето а ми трябва втора кола-точно за излети и почивки( имам хюндай купе) та по отговорите ви досега виждам, че автомобила става само трябва да се внимава при покупката. Монтьор съм ама с ЛР не съм имал срещи. Смятам да си взема фри-то от англия с история, пък смятам, че ще си го обърна лесно.

Коментар

Чак лесно няма да е, но ако имаш нужните части ще го обърнеш.
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Всъщност проблема на Freelander-а му е,че е...английйско производство,а англичаните коли не могат да правят...сами си го признават
                              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X