Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да си купя фрилендър

Здравейте колеги, от прочетеното дотук в темата разбирам че мненията относно Фрилендъра са само крайни, е аз ще кажа нещо по средата. Джипчето е супер, става за средно натоверен офроуд но от опитен водач, който знае как се преодоляват препятствия с техника. Ремонтите вече далеч не са толкова скъпи особено ако се имат предвид британските сайтове и новите китове за ремонт на раздатката. При редовна смяна на маслата на възлите и при културно отношение машината няма да ви остави никъде. А срещу едни хиляда лева отгоре за нови "тунинговани" амортесьори и полиуретанови тампони здравината на ходовата част се подобрява доста. Е чуплив е откъм окабеляване, има си недостатъци, но има и доста плюсове които го правят машина с характер, а на мен лично такива ми допадат адски. Карам Фри 1.8 2000г. с дясна дирекция вече повече от година и имам около 25000 километра навъртяни с него и съм супер доволен.

П.С. Вижте само колко теми има за проблемни Рейнджове във форума и тогава пак помислете за Фрилендърите. "Нека собствениците на Рейндж Ровър не се обиждат".
    Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Купиш ли си такова нещо,това е равносилно да си пуснеш сам пор в дървата на село.................по-добре ,недей !!!

Коментар

Аз май пиша за първи път!?

Първо за много години на всички в този форум!Живи и здрави!

Взех решение да се оборудвам с такова возило.Въпросът ми е има ли Фрее с мотор на хонда?Понеже звъня на обяви и ми говорят, че 2000 год.има нещо такова.Ще съм благодарен ако помогнете!

Коментар

Първоначално публикуван от toshho

Взех решение да се оборудвам с такова возило.Въпросът ми е има ли Фрее с мотор на хонда?Понеже звъня на обяви и ми говорят, че 2000 год.има нещо такова.Ще съм благодарен ако помогнете!
          още един мазохист

Коментар

Първоначално публикуван от toshho

Не .

Коментар

Аз мога да ти продам моя Фреелендър 2000г..
              Дизел, нова раздатка, дълга база, нормална дирекция, 4 броя гуми Mishelin зимни и 4 броя Mishelin летни,Всички консумативи са сменени в Toyota с документ и книжка, сив металик, + останалите екстри.

Не съм го пускал за продажба но ако има желаещ ...
              [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Какви пари му търсиш колега Priap ?
                AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Ами към 13 500 лева.

Иначе ще си го карам . Дал съм бая пари и за по малко не го давам. Ама кризата ми е.. м..та.
                  Всичко ел. работи! Има си и телевизор. Две дистанционни с 3 ключа.
                  Снимки мога да кача ако има сериозен човек.
                  [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

колега избери си някои друг джип това на което си се спрял не е джип а кола със 4 двигателни колела имат слаба ходова част и скоростна кутия а нямат бавни което е голям минус и при попадане в кал много се натоварва съеденителя
                    0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнение
                      слаба ходова част и скоростна кутия
                      До сега не съм чувал някой да е правил скорости на Фри /сигурно има, ама.../. За ходовата част отзивите са, че е едно от най-здравите звена. Аз лично за година и осем, девет месеца съм сменил една биалета и сега е наред едно тампонче и може би шарнира леко е тръгнал. Някой беше писал, че за две години не е сменял нищо. Да не става много дълго, но горните неща са огромна изненада за мен. За бавните и съединителя съм съгласен, ама тва не е кола за гората.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнение
                        имат слаба ходова част и скоростна кутия а нямат бавни което е голям минус и при попадане в кал много се натоварва съеденителя
                        и от мен за това ,,експертно" мнение.
                        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                        LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                          До сега не съм чувал някой да е правил скорости на Фри /сигурно има, ама.../. За ходовата част отзивите са, че е едно от най-здравите звена. Аз лично за година и осем, девет месеца съм сменил една биалета и сега е наред едно тампонче и може би шарнира леко е тръгнал. Някой беше писал, че за две години не е сменял нищо.
                          Колеги, говорете в километри. Колко са година и осем месеца? На една кола може да са 5000, а може и да са 50000. Щото и аз знам един дето за 5 години или 25000 км общо не е бутнал нищо. Е, колата му е претърпяла период на полуразпад, ама върви нали ...
                          Vitara 2.0 V6
                          Honda CRV (Gen 1)
                          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                          ВАЗ 2131

Коментар

Квото щете си говорете обаче двойката му мен ме кефи невероятно.Ма още не и падат толкоз цените.И това ще стане.Дано не е толкова чуплив!

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                              До сега не съм чувал някой да е правил скорости на Фри /сигурно има, ама.../. За ходовата част отзивите са, че е едно от най-здравите звена. Аз лично за година и осем, девет месеца съм сменил една биалета и сега е наред едно тампонче и може би шарнира леко е тръгнал. Някой беше писал, че за две години не е сменял нищо. Да не става много дълго, но горните неща са огромна изненада за мен. За бавните и съединителя съм съгласен, ама тва не е кола за гората.
                              Ами зависи за какво използваш джипчето.Един колега(ловец)кара ФРИ 1,8 бензин и на всяко попадане в кал му сменя съеденител.Причината е,че няма бавни а на бързите се получава голямо натоварване на съеденителя.А за скоросна кутия няма смисъл да спорим крехки са като играчки за елха.Аз също карам лр но диско,диското и фри нямат нищо общо.И се надявам да не ти се наложи да ремонтираш скорости че е доста солено.
                              0885719173-Красимир

Коментар

Не мисля, че скоростната кутия е типично слабо място за този модел. Виж раздатъчната... но то и там проблема идва от друго място
                                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                                LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X