Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя фрилендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да си купя фрилендър

Да му обърнещ какво лесно? Волана или регистрацията?
    Особено за волана и за лесно - звучи комично. Не те знам какъв монтьор си, но такава приказка е смешна. Очевидно не си правил нищо и близко. Освен по варианта "карай бе, нали пали, нали мърда, кво ти пука". Само че тогава по добре да купиш каруца с кон от циганите. 1 300 лева, и поне два дни ще се движи. После все едно ще заколят коня.
    Щом толкова ти лежи на сърцето - вземи колата на Емануилиса, ако още я дава. Нормален ляв волан, нормално работещи агрегати. Нормално обслужен автомобил, той прави какво ли не да я лъска. Че не става за нищо е моя гледна точка, аз съм уазов екстремист. А от твоята камбанария ще е хубава. Най-много после да ме бие, може и да не ще да я дава.

Коментар

Разбира се че ще е лесно, на Купето ми волана се обръща в пъти по трудно и за 3 дни го смених, после 60лв зареждане на климатик и досега 26 000км за една година никакви проблеми. А частите за обръщане ще си ги взема от немско. Обаче вчера доста попрочетох за тея гарнитури на главата....и леко почва да ме хваща шубето
      иначе за виско, за деференциали за раздатки не се притеснявам, един ден в канала и е готово ама ако си отиде моторчето.......

Коментар

Първоначално публикуван от igdrazil Преглед на мнение
        Разбира се че ще е лесно, на Купето ми волана се обръща в пъти по трудно и за 3 дни го смених, после 60лв зареждане на климатик и досега 26 000км за една година никакви проблеми. А частите за обръщане ще си ги взема от немско. Обаче вчера доста попрочетох за тея гарнитури на главата....и леко почва да ме хваща шубето
        иначе за виско, за деференциали за раздатки не се притеснявам, един ден в канала и е готово ама ако си отиде моторчето.......
        Ако случайно си иде гарнитурата комплект с всичко е 40 паунда. Ако недай си боже се наложи ризи и бутала със сегменти са 160 паунда, биелни и основни лагери по около 30 паунда за двата комплекта. Не че те навивам за тоя мотор, щото аз лично правих ремонт, но ако огледах хубаво колата и се окаже читава си заслужава. В нормалния вариант трябва да сложиш новата гарнитура /както писах под 100 лв комплект/ и да изкараш поне 100 000 км. Все пак ако си фен на дизела или намериш V6 взимай тях.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

А дизел никога няма да карам слагам си сам газовите (около 200лв ми излиза ново) Днес обаче гледах в английско Мицубиши Шогун Пинин пак е 1.8 мотора, пак таблото е на части и не се взема ново.
          Та ако има някой мнение и за това джипче да казва.

Коментар

Стефане , не си прав - от всички ЛР фрийто се обръща най-лесно ( за сериите не знам , питай Таргата).

Коментар

Реших, Фрилендър ще е 1.8л. или бял или черен. По вероятно Бял че ще стане кукла като се боядиса бяла перла, броните с цвета на купето и с тунинг решетки отпред. 2000-2001г. гледам в Англия че има за по 1400 паунда такива. Мерси на всички за мненията. Като го взема и боядисам ще показвам снимки.

П.С. Ако някой продава ударен, или с много лош външен вид да пише, при това положение ми отпада ходенето в Англия

Коментар

Реших, Фрилендър ще е 1.8л. или бял или черен. По вероятно Бял че ще стане кукла като се боядиса бяла перла, броните с цвета на купето и с тунинг решетки отпред. 2000-2001г. гледам в Англия че има за по 1400 паунда такива. Мерси на всички за мненията. Като го взема и боядисам ще показвам снимки.

П.С. Ако някой продава ударен, или с много лош външен вид да пише, при това положение ми отпада ходенето в Англия
                Гледай по възможност да е фейслифтовия, който почва от 2001/дори да дадеш 200-300 паунда отгоре/. Най-лесно се познава по белите мигачи отпред. Казват, че доста от недостатъците са изчистени след фейслифта.

Коментар

Ами гледам, че има за около 1800-2000 даже и 2003г. което пак си е добре особено ако има някой лошо охлузен ще го взема тънко. Между другото ще помогна с боядисване и тенекеджиство на всеки колега
                  igdrazil_cotrag@yahoo.com ili 0887053624 Борко, от Варна/ Аксаково

Коментар

После да не кажеш,че не сме те предупредили.Freelander-а е като русалка-красив,но не знаеш какво се крие отдолу...всъщност знаеш..
                    [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                    Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Ей туй ако го правиха японците щеше да е номер 1.Супер СУВка с гадно качество.

Коментар

След всички хвалебствия, най-после се реши. Кефиш ме.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Най-добрия ми приятел си го обърна на паркинга пред блока за 3 дни (миналата седмица). Без да е монтьор по професия. Рейка си намери за 300 лв. Всичко друго са дребни разходи.. общо да стане малко над 500лв примерно, днес ще го питам. (Е.. без климатик е, което улеснява нещата малко откъм един сноп кабели за местене и пълнене на климатика)

Колицата си върви перфектно от тогава. Е.. като я взе от англия не предполагаше, че виското е строшено (взе го с кардана, натоварен в багажника.. с обяснението, че е свален заради разхода). После се оказа, че не е само заради разхода...

Та просто да внимава колегата igdrazil като взима от UK, най-малкото нещо подобно дава поводи за още пазарлък.. а пък и да си има предвид, че и там има недобросъвестни продавачи.

Поздрави
                          Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

Първоначално публикуван от Earendil Преглед на мнение
                            Най-добрия ми приятел си го обърна на паркинга пред блока за 3 дни (миналата седмица). Без да е монтьор по професия. Рейка си намери за 300 лв. Всичко друго са дребни разходи.. общо да стане малко над 500лв примерно, днес ще го питам. (Е.. без климатик е, което улеснява нещата малко откъм един сноп кабели за местене и пълнене на климатика)

Колицата си върви перфектно от тогава. Е.. като я взе от англия не предполагаше, че виското е строшено (взе го с кардана, натоварен в багажника.. с обяснението, че е свален заради разхода). После се оказа, че не е само заради разхода...

Та просто да внимава колегата igdrazil като взима от UK, най-малкото нещо подобно дава поводи за още пазарлък.. а пък и да си има предвид, че и там има недобросъвестни продавачи.

Поздрави
                            Браво на твоя приятел. Дано е направил всичко както трябва, защото като знам колко работа за 3 дни, трябва доста да си е уплътнил времето. Я го питай как е направил планката за бушоните /сигурно е изрязал от нещо?/, също така предполагам чистачките му се движат обратно, щото няма как да се направят иначе. Другото, за което се сещам щом няма клима са 3те гумички, но те май и Мото Пфу се намират.

Коментар

Фрийлендъра е добър за леки разходки и сняг но за друго не смея да го пробвам. Днес в това време съм много доволен от машинката.

Коментар

много красив джип вози добре харчи разумно но няма оправяне винаги нещо е проблемно купих си, и вече полудях сьветвам те намери нещо друго

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X