Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...

В КАТ Пазарджик регистрират коли с десен волан,няма никакъв проблем.Дават си и малък и голям талон+преглед,фаровете ги сменяш по избор.
    Последно редактирано от alexi2828; 09-06-09, 02:04.

Коментар

Аз сега съм си харесал едно много хубаво паджеро в Англия. Имам човек там ама се чудя какво да правя. Дали са забранени или не са?

Коментар

Не са забранени колега. Ако ги забранят ще се чуе слухове колкото искаш, но неверни засега

Коментар

Първоначално публикуван от RAFA Преглед на мнение
          Имам клиент които търгува с автомобили , лодки и каквото се сетите от UK, каза ми нещо което малко ме изненада .." Автомобилите които караме на ход от UK доста рядко стигат до България без авария.." Нямам идея как си подържат колите там, ама това да ми го каже търговец малко ме изненада ! Самия той има микробус и платформи купени от Германия ! Всеки сам си прави извода
          С 3 джипа съм се прибирал. Купени са след оглед и пробно каране. С реални мили и сервизни книжки! С единия пътувах чак от Шотландия. Никакъв проблем. Е, сменям им консумативите на място, на единия Нисан и гумите смених, по 60 паунда са с монтажа. А тук подобни са над 250 лв.
          Голяма разлика има... В Германия цените са поне с 30-40 % нагоре. За тук няма да коментирам... Има разходи и разходи, но има и нормални цени и комисионни.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
            С 3 джипа съм се прибирал. Купени са след оглед и пробно каране. С реални мили и сервизни книжки! С единия пътувах чак от Шотландия. Никакъв проблем. Е, сменям им консумативите на място, на единия Нисан и гумите смених, по 60 паунда са с монтажа. А тук подобни са над 250 лв.
            Голяма разлика има... В Германия цените са поне с 30-40 % нагоре. За тук няма да коментирам... Има разходи и разходи, но има и нормални цени и комисионни.
            Извинявай колега, ама ние тука сме баровци. Ако бяхме бедни цървули като англичаните и тук щеше да е евтино. Може би. И аз ходих 2 пъти. Просто съм потресен.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Somlev Преглед на мнение
              Аз сега съм си харесал едно много хубаво паджеро в Англия. Имам човек там ама се чудя какво да правя. Дали са забранени или не са?
              ми не се чуди, щото ако е било читаво, вече не е твоето паджеро...
              някой друг му се радва.....

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Извинявай колега, ама ние тука сме баровци. Ако бяхме бедни цървули като англичаните и тук щеше да е евтино. Може би. И аз ходих 2 пъти. Просто съм потресен.
                А те се и мръщат на тия цени англичаните....
                Пазарат се като цигани

Коментар

И в Русе няма никакъв проблем за регистрация...фаровете само се регулират или лепиш едни стикери върху тях за Европа. Все едно да не регистрират в Англия коли с ляв волан...

Първоначално публикуван от Somlev Преглед на мнение
                  ***Prior Preparation Prevents Piss Poor Perrformance***

Most sports require only one ball - real sports require two.

Коментар

Чета я тая тема от самото начало и все не мога да разбера кой кого? какво и колко? Кой за кого е опасен и какво и колко трябва да си разумен та да станеш опасен с десен волан? Не защитавам никого аз карам и на ляв и на десен в България. Няма спор че десния не е като левия волан, то самата ориентация на движение си го показва.
                    Доколкото за автомобилите с десен волан....доста по евтини и по-подържани са в сравнение с европейските (говорим за състояние/цена)...неможе Турчин/Сърбин в германия да ми иска 800евро за Ауди Б4 при положение че в Англия с десен волан струва 200евро!
                    В Англия всеки автомобил минава тест и километража се вписва в теста (това е веднъж годишно!) Иначе ти стои пред портата и до месец я вдигнат.
                    В Англия няма сняг, сол и дупки! Има доста камери и контрола над транспорта е сериозен! Който е бил знае как стоят нещата.
                    За шофиорите в България всички си знаем. С ляв волан се добиват много повече отколкото с десен. Аз лично съм бил застрашен само веднъж и то от мърляч с ляв волан който си перкаше в насрещното щото няма кой да го пусне да се пререди. Типично по български.
                    Да си купиш автомобил с десен волан е компромис...на цена разбира се, но ако си внимателен надали ще си опасен.
                    Аз лично мисля че трябва да се замислим над поведението си на шофиране повече! Има статистика и тя говори същото.
                    В европейската общност зная със сигурност за 2 страни със забранен за регистрация десен волан- Полша и Литва, в другите никой не е разбрал още че са опасни тези возила...респективно и в Англия с ляв волан....а там са доста голяма цифра особенно в Лондон където трафика е най-силен.
                    Надявам се че всеки един от нас ще бъде по-разумен завбъдеще и независимо дали е с десен или ляв волан ще опази другия колега на пътя. Този с който може да си пие бирата някъде по морето примерно!....

Коментар

абсолютно си прав,поне за мен.Но има хора които не мислят така,(а може би поради финансови интереси).Според мен всичко е до човека седнал зад волана,ако мисли и расъждава,то той неби бил заплаха за себеси и останалите участници в движението
                      ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
                      Grand Cherokee 2.7
                      GSM 0888148630

Коментар

Купуват автомобили с десен волан защото са по-ефтини!Факт!След това започват да се обясняват,даже го изтъкват като предимство????

Нищо няма значение!
                        Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
                          Купуват автомобили с десен волан защото са по-ефтини!Факт!След това започват да се обясняват,даже го изтъкват като предимство????

Нищо няма значение!
                          Колега.....и аз да изтъкна едно предимство: купуваме ги защото са евтини,не "ефтини",останалите предимства си ги знаят колегите ,каращи десен волан
                          TЛК 80-4.2ТД
                          ТЛК 73-2.4ТД
                          ...................

Коментар

Мисля, че темата отдавна се изчерпа и в нея едва ли може да се очаква друго освен словесни престрелки между противници и привърженици на десния волан.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X