До: Ремонт на ГНП BOSCH VP 44
При мен също изскочи гадния проблем с помпата ... Ще помоля s.grigorov ако все още преглежда темата и ако желае да ми изпрати телефона си или поне лично съобщение за да му обясня подробно ситуацията.. И за протокола
Никой не се е опитвал да поправя помпата все още
Поздрави!
При мен също изскочи гадния проблем с помпата ... Ще помоля s.grigorov ако все още преглежда темата и ако желае да ми изпрати телефона си или поне лично съобщение за да му обясня подробно ситуацията.. И за протокола
Никой не се е опитвал да поправя помпата все още Поздрави!
имам вектра X20DTH вечерта я угасих всичко ок на сутринта паля неиска въртях докато падна акумулатора подадохме им ток препали но неможа нито да се исфорсира нито нищо. Отидох до един приятел има стенд италянски ТЕХА закачихме я и показа грешка "клапан гориво" който ако не се лъжа трябва да е този в помпата. Извадихме буксата на помпата и две от крачетата на буксата бяха ръждясали краче 6 и 7 който трябва да са на клапана почистихме ги добре вартим непали пробвах директно от акумулатора на 6 маса и на 7 плюс клапана се чу да щраква еднократно завартях нещя да запали и като спрях да вартя се чуваше щракане многократно извадих масата на клапана и щракането спря сложих я пак и клапана си щракна нормално еднократно след вартене пак се разщрака и колата нещя да запали. МОЛЯ някои ако има идея какво става и дали е от този транзистор в помпата да пише благодаря предварително
.
Коментар