Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kатализатори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: катализатор

Аз лично не откривам разлика във динамиката на автомобила. И аз съм без катализатор, откакто една сутрин... след пиянска вечер, запалих колата и не повярвах на ушите си. Събудих се след звука, който издаваше това дизелово Берлинго Някой доста кадърно беше резнал катализатора. Най-вероятно с мини акумулаторен флекс. Имат тренинг момчетата, защото все пак автомобила не е никак висок, учудвам се и как са се наврели отдолу. От паркинга направо в ем комплект и ново резонансно гърне...
    Не беше на фланци, а на заварка.
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Добре де а къде може да ми махнат катализаторите и да ми излъжат ланда сондите и да си работи колата пак нормално и да не светва целото табло, колата е TOYOTA FJ Cruzer.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

От: Кражби на катализатори

Вчера са откраднали катализатора и на един бус ивеко пред офиса ни (дружба 2), направо не можах да повярвам, до къде са стигнали тия нагли ко...ленца.
        Какво се случва в таз държава направо не мога да си го обясня...
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

То и аз изгорях преди 2-3 седмици... Как са се наврели под берлингото и такъв хубав разрез, незнам...
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Предполагам ги режат с плазма ! Най-тохо е и бързо е !
            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Дам!...Имам приятел,който си е ауспух-чия! ...от него съм доста запознат с темата...и ви съветвам...ВСИЧКИ С HDI-та ,свалете си ги сами...купуват ги най-скъпо от 500лв-1000лв ,естествено на вас няма кой да ви даде тези пари,но ако не ги свалите сами,сте застрашени от коштунство!Не случайно точно тези коли са най-атакувани,ако се замислите!
              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Добре де а къде може да ми махнат катализаторите и да ми излъжат ланда сондите и да си работи колата пак нормално и да не светва целото табло, колата е TOYOTA FJ Cruzer.
                За Немските автомобили ги правят, но за Тойота ....... :-(
                Бърка се в мозъка на компа, а за Японските май не ставало.

Коментар

Всичките се лъжат. Въпросът е, че който е вложил труд и средства няма да опише резултата във форумите, а гледа да извлече полза от това. Нормално.
                  Всичкте в смисъл на народност, а физически трябва да остане работеща поне една или две (на V6 и V8 с по два катализатора)

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Всичките се лъжат. Въпросът е, че който е вложил труд и средства няма да опише резултата във форумите, а гледа да извлече полза от това. Нормално.
                    Всичкте в смисъл на народност, а физически трябва да остане работеща поне една или две (на V6 и V8 с по два катализатора)
                    Не искам "армагани" а някой който ги чува нещата, и съответно срещу услугата да му се плати за тази работа, както и срещу съответното заплащане да има действащ резултат. Идеята е някой ако знае подходящия човек или сервиз да подскаже къде може да се намери, това няма нищо общо с полагане на труд и знания и извличане на некви дивиденти от това камо ли раздуване на как става "магията" по форумите.
                    Така че някой ако може да помогне Благодарско.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Не искам "армагани" ..
                      Разбира се Аз просто казвам, че изучавам в момента материалната част и с едното ти правя ъп на въпроса. Дано да ти помогне някой

Коментар

Проблем с ламбда сонда след премахване на катализатора

Наложи се да се маха катализатора на леката кола - Audi A4 b6 1.8T, и сега постоянно трупа грешки от 2та сонда и чек енджина на таблото постоянно свети.
                        Някакви идеи как да се реши проблема, чух нещо за някакви емулатори, ще помоля ако някой се е сблъсвал с подобен проблем да сподели?

Коментар

От: Проблем с ламбда сонда след премахване на катализатора

Най-добре е да поставиш нов, оригинален катализатор.

Помага също, ако попрочетеш

Коментар

Всъщност просто се маха сондата от компира
                            С емулатор контролната не става.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Носиш ламбдата на стругар и по нея да ти направи една втулка.
                              Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                              Opel Frontera V6

Коментар

Първоначално публикуван от bobeck Преглед на мнение
                                Носиш ламбдата на стругар и по нея да ти направи една втулка.
                                И задъжително изкормваш чек лампата от таблото

За да е свършена качествено цялата процедура има няколко работещи решения, от софтуерни до хардуерни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X