р38 някой да го е махал
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kатализатори
Свий
X
-
До: катализатор
Мойта нещо се назландисват да я пишат че е с катализатор. Всички искат да се изкарат инженери, без грам акъл в главата си. Особено като им кажа че е произведена 1990г. Очите им невярващо стават по-големи и учудени.
Ще взема да пробвам какво е като го махна.
Колега, сподели някакви подробности са тия резонаторни гърнета, има ли някаква полза от тях, и сервизите, където ги слагат.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз също съм замислил да махна катализатора на фронти, мисля че от двете страни е на фланци. Смятам да го сваля целия и да ми огънат едно парче тръба. В сервизите как го правят, режат катализатора и на неговото място заваряват тръба или гърне?
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеАз също съм замислил да махна катализатора на фронти, мисля че от двете страни е на фланци. Смятам да го сваля целия и да ми огънат едно парче тръба. В сервизите как го правят, режат катализатора и на неговото място заваряват тръба или гърне?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не знам как се разбира. Вчера се завирах под фронти но катализатора е на малко ш....о място. Като този http://cgi.ebay.de/KATALYSATOR-KAT-O...2em118Q2el1247
За сега няма да бързам да си слагам таралеж в гащите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеРезонаторното гърне,намалява шума и запълва розстоянието,което ще остане празно,като отрежат катализатора.Понякога просто слагат тръба.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар