Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kатализатори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kатализатори

р38 някой да го е махал

До: катализатор

Аз, съм свалял на няколко автомобила , какво те интересува ?

Коментар

интересува ме дали ако го махна ще има полза

Коментар

За екологията в никой случай !
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Катализаторите след години употреба се задръстват,или го махаш,или слагаш нов.Някъде гледах някакви универсални на прилични цени май се казваха ''Ем комплект-33''.

Коментар

ако се задръсти се сменя, евтиния вариянт е да се сложи резонаторно гърне. има сервизи където слагат резонатор без пари,за сметка на старият ти катализатор
            емил златков
            паджеро 2.5тд
            ве стром 650

Коментар

Мойта нещо се назландисват да я пишат че е с катализатор. Всички искат да се изкарат инженери, без грам акъл в главата си. Особено като им кажа че е произведена 1990г. Очите им невярващо стават по-големи и учудени.

Ще взема да пробвам какво е като го махна.

Колега, сподели някакви подробности са тия резонаторни гърнета, има ли някаква полза от тях, и сервизите, където ги слагат.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Резонаторното гърне,намалява шума и запълва розстоянието,което ще остане празно,като отрежат катализатора.Понякога просто слагат тръба.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аз също съм замислил да махна катализатора на фронти, мисля че от двете страни е на фланци. Смятам да го сваля целия и да ми огънат едно парче тръба. В сервизите как го правят, режат катализатора и на неговото място заваряват тръба или гърне?

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                    Аз също съм замислил да махна катализатора на фронти, мисля че от двете страни е на фланци. Смятам да го сваля целия и да ми огънат едно парче тръба. В сервизите как го правят, режат катализатора и на неговото място заваряват тръба или гърне?
                    Можеби най-добрия вариант е тръба с фланци. Аз не искам да ми режат нищо, освен евентуално клаясалите болтове, никога неотвивани. Като ми дойде телоподаващото ще си го направя за проба. Ако има осезаем резултат, ще го оставя с тръбата. Все пак и мойта джипка е 18 годишна. Обаче катализатора работи нормално, ако не друго. Тече си и водичка като още не са се нагряли гърнетата. Както си му е реда.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

как да разбера дали е запушен катализатора

Коментар

как да разбера дали е запушен

Коментар

Не знам как се разбира. Вчера се завирах под фронти но катализатора е на малко ш....о място. Като този http://cgi.ebay.de/KATALYSATOR-KAT-O...2em118Q2el1247
                          За сега няма да бързам да си слагам таралеж в гащите.

Коментар

Точно такъв е и задължително се реже и то точно до ламбда сондата.
                            БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                            TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                            Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                              Резонаторното гърне,намалява шума и запълва розстоянието,което ще остане празно,като отрежат катализатора.Понякога просто слагат тръба.
                              Не само това при бензина ако няма гърне се базика ламбда сондата.И колата може да почне да харчи доста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X