Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kатализатори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Kатализатори

Сложи тогава резонансни гърнета и си връзваш гащите с шума.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      А с шума как е? И аз ще трябва да ги махам на една кола с два (V6), но ако стане шумна, край с лукса. На тяхното място на Мерца какво сложихте?
      Резонатор сложих и определено в шумът разлика няма!Много е важно да ти я прави някой,който знае,какво прави,защото шумът ще ти бъде последен проблем! ...Основното,което се проявява при грешни сметки с големите мотори е вибрациите!...Дано измислиш нещо,така че да не развалиш комфорта на автомобилът си!
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Ако тук е мястото да попитам - на ОФА 2,3 Д '92 набор искам да махна катализатора. Та да ме посъветвате за сервиз където хем слагат тръба, хем изкупуват катализатора на най-добра цена става дума за София.

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
          2,3 Д '92 набор искам да махна катализатора.
          Ко речи?

Той си е махнат от завода.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мисля че има. Дори и аз си мислех, че няма, но вчера се загледах отдолу и ми се вижда нещо като катализатор. Ще взема да направя снимки да кажете какво е

Коментар

Колеги, какво мислите - това катализатор ли е:

?

Коментар

Тцъ. Тва е т.нар. мека връзка
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

е още по-добре

Коментар

Някой има ли представа колко приблизително струва катализатора на Гранд Чероки 3,1 ТД? Махнах го профилактично, че напоследък мосово ги крадат. Оказа се доста позапушен, но иначе вътре изглежда здрав. Звъннах на няколко телефона, които намерих в интернет, и ми дават цени между 50 и 250 лева, но от един познат чух, че всъщност струвал доста повече...

Номера е:
                    1394 AC 820
                    9К 1L

Преди номера е петоъгълното лого на Крайслер.
                    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                    Volvo XC90 D5 Executive '12
                    Volvo XC60 D5 Summum '11
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

• От: Kатализатори

По принцип толкова ги изкупуват-100/200лв максимум!От самият факт,че ги купуват на тази цена става ясно,че стойността им е по-висока,но мисля,че първо ги обработват по някакъв начин и носят някъде където им изкупуват само ценното съдържание,но за съжаление не знам,в какво се състой този процес и къде да го занесеш!Ако има някой запознат с технологията,ще се радваме да сподели!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                        По принцип толкова ги изкупуват-100/200лв максимум!

170 лева ми дадоха в една фирма на Сточна гара. Ама преди това взеха проби с бормашина, пускаха ги на някаква машина (на газов хроматограф мязаше, ама не съм сигурен).
                        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                        Volvo XC90 D5 Executive '12
                        Volvo XC60 D5 Summum '11
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Именно! точно това ми обясни и моя човек!....Процедурата е такава!...Ще се радвам да споделиш точни кординати на мястото,за да могат и другите колеги да се възползват за напред!

Коментар

• От: Кражби на катализатори

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                            Предполагам ги режат с плазма ! Най-тохо е и бързо е !
                            Честита КОЛЕДА.
                            Нееее, не е с плазма.Айдуците не дават толкоз пари за инструменти като плазмата.Наскоро в нашия район хванаха едни.Лесно и просто и най-вече бързо е.Един крик и един такъв инструмент/или подобен/:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:instrumenti-mashini-riazane.jpg
Прегледи:1
Размер:34.0 КБ
ID:5330331.Затова трябва да помислим за нещо като защита на катализатора-от сорта на предпазна планка осуетяваща рязянето и измъкването,захваната /залепена/ на подходящото място,върху самия катал.или тръбите, за да се откажат крадците.Ако някой има идеи, да ги сподели тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнение
                              Честита КОЛЕДА.
                              Нееее, не е с плазма.Айдуците не дават толкоз пари за инструменти като плазмата.Наскоро в нашия район хванаха едни.Лесно и просто и най-вече бързо е.Един крик и един такъв инструмент/или подобен/:[ATTACH=CONFIG]398101[/ATTACH].Затова трябва да помислим за нещо като защита на катализатора-от сорта на предпазна планка осуетяваща рязянето и измъкването,захваната /залепена/ на подходящото място,върху самия катал.или тръбите, за да се откажат крадците.Ако някой има идеи, да ги сподели тук.
                              Пернишкия метод. Парче винкел заварено от горната част на пръбата по продължението и. Но тогава ще минат на въжена ножовка и ще режат повече.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Пернишкия метод. Парче винкел заварено от горната част на пръбата по продължението и. Но тогава ще минат на въжена ножовка и ще режат повече.
                                И парче винкел става, но на мен по-скоро мисълта ми е за подходящо огънато парче ламарина в/у катализатора и част от тръбите,с планки захванати за купето.Нещо подобно като защитата на резервоара.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X