Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Казус с пренабит номер на рама

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Казус с пренабит номер на рама

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    И,каква е всъщност,щото като ги въвеждаха,точно такива доводи се пуснаха в публичното простронство.
    В началото се говореше че в нита ще има чип с данните на автомобила и собственика и контролния орган със съответния четец ще може да направи справка дори и при паркиран автомобил . Един вид дублиран контролен талон в електронен вид . Това не стана поради липса на пари и добре че не стана защото при сегашното развитие на технологиите почти всеки ще може да прочете тая информация което би улеснило до безкрайност работата на автокрадците .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      И,каква е всъщност,щото като ги въвеждаха,точно такива доводи се пуснаха в публичното простронство.
      Самата цифра означава нещо определено. Тази цифра е записана на талоните на автомобила.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Здравейте колеги.Реших да си купя Ленд Ровър Диккавъри ТД5 и понеже съм се парил от такива пренабити номера та внимавам много.От аутодата видях къде се намират номерата и гледах вече три коли и трите изгнили зад задна дясна гума,а търся коли от италия за да няма ръжди.Въпроса ми е някой имал ли е подобни проблеми,как ги е решил,аз ли търся на грешно място?Трета кола отказвам да не греша нещо щото едната много ми хареса.Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X