Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размисли за състезателен джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Размисли за състезателен джип

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    После ще чета цялата тема. Сега само да питам какви диференциали липсват? Щото моята джипка е с независимо окачване (поне отпред де), ама си имам пълен набор диференциали.
    Е аз още вчера питах ама гробно мълчание.
    А теорията, че при независимото не пречат е леко смехотворна.
    Елементарна геометрия.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Подозирам нещо друго из на в предвид, ама а да видиме.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Е аз още вчера питах ама гробно мълчание.
        А теорията, че при независимото не пречат е леко смехотворна.
        Елементарна геометрия.

Донякъде е прав , при зависимото окачване/целия мост/ всичко е в една линия , при независимото , диференциала може да е по-високо спрямо колелата , но пък вече имаме носачи които създават проблеми. А и мисля , че проходимоста се ограничава от размера на короната на главното предаване , а не от диференциала.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
          Донякъде е прав , при зависимото окачване/целия мост/ всичко е в една линия , при независимото , диференциала може да е по-високо спрямо колелата , но пък вече имаме носачи които създават проблеми.
          Е да де, до никъде не е прав.
          Независимото несъмнено има своите плюсове, ама те не са в посока просвет.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

От: 4x4 Шумен 2014 - 5-7 Декември 2014

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение

Какво ще рече "преминали проверка при Административните и Технически комисии на отделните състезания. " ..?!! Нали си говорим за "верига" дето иска да става "шампионат"..?!!! Ако е така - къде са общите критерии на тези отделни административни и технически комисии, да ги прочета..?!!

От опит знам, че регулиращи текстове съдържащи думи като "ако" и "сам" не вършат работа!
            Това ще рече че всеки организатор тълкува правилника по свой си начин . Няма лошо ама тогава защо иска да е част от Трофи шампионат щом не прилага правилника на веригата ? Би трябвало всички състезания от веригата да се подчиняват на един общ правилник , но не се получава точно така ... А цитирания член масово се нарушава най вече със цел масовост . Не ме бърка да участват тръбарки , прототипи или луноходи ама го обяви предварително , че е самостоятелно състезание , няма ограничения в конструкцията и всеки може да се пуска с каквото си иска .
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Най-сетне тема за състезателни джипки , ама надали. Говорилнята пак е в грешна посока , пак правилници и прееб@валници. Няма техническа дискусия , искам да се
              заям с Търтея за ползите и файдите от независимото окачване обаче имам усещането , че никой няма да отрази желанието за градивна разправия в посока изграждане на
              конкурентни машини от български отбори. Готов съм да споделям технически детайли от моя опит , тука има хора с още по-голям опит не виждам проблем да го обменяме за
              общия интерес.
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Мислех да взема да напиша нещо, за да не е темата само блабла, ама се оказа, че е обсъждано. Та ето: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=55874.

Коментар

Мислех да взема да напиша нещо, за да не е темата само блабла, ама се оказа, че е обсъждано. Та ето: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=55874.
                  Е ти па извади най-пишкометричната тема

Коментар

А тая за какво е всъщност?

Коментар

А тая за какво е всъщност?
                      Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Как за какво - автора си е написал - с много пари се прави онуй от първият пост и тва къса всички във всички условия, навсякъде, винаги, с всеки зад волана, дори и с тичащ наблизо навигатор.
                      Ааа - после беще пояснил, че само гумите се сменят, но собственика имал стинки за тва.
                      Демек - размисли и страсти на професор ................. за състезателният джип.
                      Многоточието всеки си го попълва/мисли по свой вкус
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                        Демек - размисли и страсти на професор .................
                        Ахъм!

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                          Най-сетне тема за състезателни джипки , ама надали. Говорилнята пак е в грешна посока , пак правилници и прееб@валници. Няма техническа дискусия , искам да се
                          заям с Търтея за ползите и файдите от независимото окачване обаче имам усещането , че никой няма да отрази желанието за градивна разправия в посока изграждане на
                          конкурентни машини от български отбори. Готов съм да споделям технически детайли от моя опит , тука има хора с още по-голям опит не виждам проблем да го обменяме за
                          общия интерес.
                          За ''общия интерес'' мислих да ви запозная обстойно с бегачката от картинката на Мартин.Познавам се лично с производителя на първото ULTRA 4 както и с хората от този и други отбори които се състезават с тези машини.От години следя как се развиват и какви са последните тенденции в този клас.
                          Но нещо изведнъж ми мина мерака.Явно тук ще си остане бойно поле за хейтъри,виртуални мечтатели и обикновенни сеирджии.
                          Съветвам и хората които се занимават с такава дейност да не се занимават и да не си губят времето с технически теми.

И все пак за да добиете представа ще пусна едно видео.

Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 16-12-14, 18:06.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                            За ''общия интерес'' мислих да ви запозная обстойно с бегачката от картинката на Мартин.Познавам се лично с производителя на първото ULTRA 4 както и с хората от този и други отбори които се състезават с тези машини.От години следя как се развиват и какви са последните тенденции в този клас.
                            Но нещо изведнъж ми мина мерака. ...
                            Ако подкарате темата техническа, ще се постарая да остане такава.

П.П. Въпросът само е с каква насоченост би била? Щото приказката тръгна за машините за трофи, Чолаков прави кола за рали рейд състезания по ФИА, а бегачката от картинките и видеото е американска.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Въпрос . Защо не използват тези Американци независимо и отзад ? Защо тази голяма греда да е по-предпочтана от едни летящи А-рамена ?
                              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Ако подкарате темата техническа, .....
                                Мдааам. Баш Търтея пусна нещо дето е ни риба ни рак. Съвсем технически беше интересно.
                                Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                                ....
                                .Явно тук ще си остане бойно поле за хейтъри,виртуални мечтатели и обикновенни сеирджии....
                                Мога да ти дам примери от тук за хора, дето опитват да правят нещо за почти без пари и за такива дето го правят с някакви пари. Дори в тема, като за "Трабант трансформъра" имаше желание да се помогне на човека със смислени съвети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X