Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Здравейте,
    Новото Гранд Чероки идва с Uconnect 8.4AN, чиято навигация е Гарминска.
    Предлага ли се картата за него?
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Ако има място за SD карта може и да стане. Трябва да се тества. Може да минете през магазина ни на ул. Ген. Гурко №45 в София да пробваме ако има слот за SD карта.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
        Ако има място за SD карта може и да стане. Трябва да се тества. Може да минете през магазина ни на ул. Ген. Гурко №45 в София да пробваме ако има слот за SD карта.
        Благодаря за предложението.
        Засега пробата се отлага, поради това, че най-вероятно устройството чака ISO файл от SD, CD или флашка с готовия мапсет/POI/Speedcams...
        И най-вероятно ъпдейта подменя изцяло целия мапсет, който в момента включва цяла Европа (и навярно Русия)...
        Т.е. първо ще трябва да се изясни какво чака устройството (твърдо реагира на ISO файл), и след това да се мисли, дали може да се 'имплантира' Вашата карта към останалия комплект карти..
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

На това кръстовище има неточност:
          http://street-view.bg360.net/bg/#42....;0.67;18;1;h;0
          От това място не ми дава да завивам наляво или в обратна посока.Рутира през кръстовището със светофара малко по-надоло.
          Рутира така,че все едно не е прекъснат учасъка и не може да се преминава.
          Ако идвам от тук http://street-view.bg360.net/bg/#42....;0.67;18;1;h;0 От бул.Княгиня Мария Луиза не ми дава да завивам наляво ама насочва надясно към светофара и от там да завия в обработна посока.
          От другите възможни пресичания на мястото,за да не ги изброявам всички варианти реагира като непрекъсната с разделителна ивица улица.

Коментар

Здравейте разполагам със нуви 765 та въпроса ми е къде точно се слагат двата файла OFRM_3D.img и OFRM_IZO.img на новата карта 2014 Q1 ?

Коментар

В папка GARMIN , но с други имена!

Коментар

Как така с други имена смисъл трябва да ги преименувам ли ?

Коментар

Там, от където сте си купили картата ще Ви обяснят.

Коментар

Привет колеги, преди малко прочетох една тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...66#post2645066 и това породи въпроса, ползвам карта на Garmin - topo cyr, мисълта ми е ако реша да отида примерно до хижа Мазалат по черно, но пътя минава през даден резерват която към днешно време не само че не е желателно ами и мога да остана без джипа си за нарушение от незнание за навлизане в резерват, дали има възможност или да направите така че навигацията да ме предупреди че навлизам в еди кой си резерват! за да реагирам и потърся друг извън резерватите и защитени територии, алтернативен черен път?
                    Последно редактирано от Еделвайс; 04-12-14, 14:28. Причина: пояснение

Коментар

За съжаление не разполагаме с техническа възможност за подобни предупреждения. Мога да Ви препоръча да огледате маршрута върху картата. Резерватите са отбелязани на картата с дебела зелена черта и ако маршрута минава през резерват ще го забележете. За удобство може да си инсталирате BaseCamp и при свързване на уреда към компютъра картата ще се появи на BaseCamp. В зависимост от Гармина, който притежавате може да има възможност да се начертае маршрут с повече от една междинна точка, заобикаляйки резервата. Надявам се да съм бил достатъчно ясен и изчерпателен. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                        За съжаление не разполагаме с техническа възможност за подобни предупреждения. Мога да Ви препоръча да огледате маршрута върху картата. Резерватите са отбелязани на картата с дебела зелена черта и ако маршрута минава през резерват ще го забележете. За удобство може да си инсталирате BaseCamp и при свързване на уреда към компютъра картата ще се появи на BaseCamp. В зависимост от Гармина, който притежавате може да има възможност да се начертае маршрут с повече от една междинна точка, заобикаляйки резервата. Надявам се да съм бил достатъчно ясен и изчерпателен. Поздрави!
                        Благодаря Ви за бързия отговор, ползвам nuvi® 3597 LMT и доколкото съм го разучавал има възможност да задавам междинни точки, въпросната програма BaseCamp сега видях че има цяла тема за него http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=58232 , сега ще я прегледам за повече подробности, благодаря за насоката и идеята

Коментар

Ами "синята" и "зелената" зони в София не могат ли да послужат за пример за резерватите.

Коментар

Могат, но тогава губим възможността за показване на растителната покривка.

Коментар

Здравей sabin, имам проблем с BaseCamp. Ползвам garmin 60CSx, при старият ми компютър (windows XP) BaseCam ползваше картата на апарата едно към едно, а сега съм с нов комп и windows 8.1 и не ще да я зареди така както е в апарата, а само частично или не пълно, главни пътища имена на градове, но без цветове и контури,или нещо такова но не съм сигурен че го обяснявам правилно.Какъв е вариантът това нещо да се оправи, какво пропускам аз, или какво не знам за да се справя с проблема???

Коментар

Здравей!

Трябва да се активира Mass Storage режим на 600тката. Това става от менюто setup>interface ако не ме лъже паметта.

След като се активира този режим, паметта на устройството ще се появи като буква в уиндолс и basecamp ще прочете и зареди картата.

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X