Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Ще цитираме вече публикувана информация във форума, която дава отговор на Вашия въпрос:

"Продажбата на картовия продукт ОФРМ България е прекратена през м.ноември 2007 г., заедно с излизането на новия картов продукт ОФРМ Геотрейд. Две години по-късно, с излизането на версия 5.00 на ОФРМ Геотрейд, поддръжката за ОФРМ България също е прекратена. Финалната версия на ОФРМ България е 4.90.

Добрата новина е, че подготвяме версия на ОФРМ Геотрейд, която ще се продава в комплект с MapSource на малко по-висока цена. Ще предвидим и възможност за досега регистриралите се клиенти на ОФРМ Геотрейд да закупят като ъпгрейд лиценз за MapSource. Надяваме се това да стане до края на тази година и щом има допълнителна информация по въпроса, тя ще бъде публикувана във форума."
    OFRM Team
    Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Само не можах да разбера защо да го копувам след като ми давате картата безплатно 2 гд е вече остана една де

Коментар

Във Вашия случай ще можете да закупите лиценз за използване на карта ОФРМ Геотрейд в MapSource, което ще Ви даде възможност да инсталирате MapSource и карта ОФРМ Геотрейд на Вашия компютър.
        OFRM Team

Коментар

Имам едно въпрошче защо гармин нуви 200 със най новата версия на картата 5.01 Вчера малко се насмете.Бях задал БТС 088 пещера дяволското гърло Но нещо се насмете и ме заби във Пещера и ме върте из Пещера накрая го спрях .Навръщане нямаше проблеми На какво се дължи това? Мерси предварително.Явно не му се е допило Пещерска Ракия

Коментар

Тестовете при нас показват, че от София до обект БТС 088 рутирането работи нормално и в двете посоки. Моля, дайте стартовата точка на Вашия маршрут, за да направим проверка и по него.
            OFRM Team

Коментар

Първоначално публикуван от OFRM_Team Преглед на мнение
              Тестовете при нас показват, че от София до обект БТС 088 рутирането работи нормално и в двете посоки. Моля, дайте стартовата точка на Вашия маршрут, за да направим проверка и по него.
              Стартовата точка беше Гр.София жк.Захарна фабрика ул.Кукуш.Със сигорност нещо се насмете не е до грешка защото навтъщане задодох ИДИ У ДОМА тоест стартовата точка и нямаше никакъв проблем

Коментар

По описания маршрут рутирането работи съвсем коректно, независимо дали е зададена опция "най-бързо" или "по-кратко разстояние". И в двата случая маршрутът не минава през гр.Пещера.
                OFRM Team

Коментар

Дали за коледа Сабин няма да ни зарадва с нова версия

Коментар

Първоначално публикуван от djvargala
                    Пробвах няма никакъв проблем.На симолатор няма никакъв проблем.Явно му се е пиело ракия на гарминчето От какво се получава това? Много често ме вкарва във задънени улици и пътища където кучета не минават Няма ли начин да се направи 1 точна карта тези ъпгреити са безмислени
                    Това определено не е така. Че по някога греши греши никои не е безгрешен.Но никога не ме е прекарвала през такива патища които споменаваш ти

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
                      Това определено не е така. Че по някога греши греши никои не е безгрешен.Но никога не ме е прекарвала през такива патища които споменаваш ти
                      Незнам но май ще си върна картата със която го купих 4.07 Със нея не съм имал проблеми

Коментар

Проверете дали навигационните настройки на Вашето устройство са зададени правилно. За целта от главния екран влезте в Инструменти > Настройки и се уверете, че са избрани следните настройки:

Система > Режим използване: Автомобил
                        Навигация > Отбягване: Обратни завои, Бързи ленти, Непавирани пътища
                        Карта > Карта Инфо > включена отметка единствено срещу ОФРМ Геотрейд
                        Последно редактирано от OFRM_Team; 09-12-09, 04:44.
                        OFRM Team

Коментар

Искам да попитам Събин за нещо странно, което забелязах с OFRM 5.01. Значи задавам на нувито маршрут от жк. Люлин до с. Люлин. Няма проблем - изчертава го и ме води. Изненадах се обаче, че последните около 3 км от маршрута - от Голямо Бучино до с. Люлин си ги изчерта и ме преведе без проблем по третокласния асфалтов път - той е единствен - друг няма, който след това продължава към Дивотино и Перник. Но преди да тръгна по маршрута - доста се почудих дали да слушам навигатора, защото въпреки, че гарминът ми изчерта тези 3 км - там на OFRM 5.01 не фигурира никкакъв път - нито черен нито асфалтов - просто го няма?! Въпреки, че навигаторът доста точно следваше завоите му.

Коментар

Искам да попитам откаде мога да си изтегля програмката mapsource защото доста търсех и ровех ноникаде не намерих читав сървър за теглене, а по принцип трябвали да го имам в диска на гармин към нувито.

Коментар

Програмата MapSource може да бъде свалена от сайта на Гармин. Тя е под формата на ъпдейт и ще откаже да се инсталира на компютър, на който няма предходна версия на MapSource. Ако нямате инсталирана стара версия на MapSource, първо свалете и инсталирайте програмата Training Center оттук. След това инсталирайте ъпдейта на MapSource, който можете да свалите оттук.
                              OFRM Team

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
                                Искам да попитам Събин за нещо странно, което забелязах с OFRM 5.01. Значи задавам на нувито маршрут от жк. Люлин до с. Люлин. Няма проблем - изчертава го и ме води. Изненадах се обаче, че последните около 3 км от маршрута - от Голямо Бучино до с. Люлин си ги изчерта и ме преведе без проблем по третокласния асфалтов път - той е единствен - друг няма, който след това продължава към Дивотино и Перник. Но преди да тръгна по маршрута - доста се почудих дали да слушам навигатора, защото въпреки, че гарминът ми изчерта тези 3 км - там на OFRM 5.01 не фигурира никкакъв път - нито черен нито асфалтов - просто го няма?! Въпреки, че навигаторът доста точно следваше завоите му.
                                Има си го пътя. Може би не се е виждал поради настройки за по-ниска детайлност на картата или по-отдалечен зуум...
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X