Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    София.
    От Ц.Гара по посока Илиенци, те прекарва през кръговото на надлез Надежда, а не отдолу под него, където е правилния и по-бърз път.
    OFRM Geotrade Lite V4.8LAT /но така беше и с 4.7/

По същия начин рутира и на Сарафово при пътуване от Бургас за Поморие и при движение по бул. Данаил Николаев при гара Подуене.На мапсорса е нормално, но на нувито не е.С OFRM Geotrade съм.

Коментар

Oчаква ли се в някоя следваща версия на картата да се добавят новите блокове в София ? Свалих си 4.80 ,но и там все още ги няма(всички нови блокове построени след 2006 година).

Коментар

Ето снимка, как изглеждат офф-роад маршрутите на този модел в момента! Доста трудничко за ориентация е с този Garmin Quest, ако няма грешка в картата!
        Прикачени файлове

Коментар

Незнам дали тук е мястото на това което ме интересува,ако модераторите преценят моля да преместят въпроса.Миналата година си взех nuvi550 с инсталирана карта направих си регистрация за да получавам ъпдейтите,само дето го забравих в колата и "замина"в незнайна посока,откраднаха ми го.Та въпроса ми е може ли д си купя нов,без инсталирана карта, и да ползвам полученото обновление версия 4.80?Това което съм се насочил е 60csx.

Коментар

Момчета, много добра работа свършихте с нова карта. Браво, обаче виждам че реките не са оправени. Има ли шанса да ги оправите в следваща версия?

Коментар

Първоначално публикуван от георги дончев Преглед на мнение
              Незнам дали тук е мястото на това което ме интересува,ако модераторите преценят моля да преместят въпроса.Миналата година си взех nuvi550 с инсталирана карта направих си регистрация за да получавам ъпдейтите,само дето го забравих в колата и "замина"в незнайна посока,откраднаха ми го.Та въпроса ми е може ли д си купя нов,без инсталирана карта, и да ползвам полученото обновление версия 4.80?Това което съм се насочил е 60csx.
              картата се продава за един уред,нов уред нова карта,така е по принцип,обърни се към Сабин

според теб кой трябва да плати за твоята грешка ? ти или разработчиците на картата ?
              ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Кой ще плати?Естествено че аз,nuvi-то ми струваше 860лв.На фона на следващите 600лв картата си е направо без пари,просто питам като всеки новак и неразбиращ много от тези неща.

Коментар

много лошо нещо ти се е случило,няма спор,на никои не го пожелавам,може би с протокол от полицията че действително е откраднат уреда ще ти дадат карта,извини ме за недоверието и аз не съм отдавна в този форум но поне 20 човека са ме питали какъв е начина да се сдобият с карта без да я плащат,има всякакви хора,личи си че ти не си от тях,не исках да те обиждам,просто според мен така е правилно.

Коментар

Здравейте искам да попитам могат ли по някакъв начин да се махнат иконките на Германос, Булбанк от новата карта ОФРМ 4.80 .Иначе картата е супер

Коментар

не могат,вече е обсъждан въпроса

Коментар

с риск модераторите да ми се скарат за спам ще кажа че съм поредния обезверен от''възможностите'' на полицията.А иначе по темата,с версията 4.7 пътувам към с.Мирково,Софийско,до Гълъбец,до мемориала на В.Левски всичко е О.К. и оттам в ляво през Буново,връх Баба през просеки и пътеки та до крайната цел,добре че познавам маршрута и знам с АТВ-то нямам проблеми ама с баничарката?От Златица като отивам пак на там ме кара да подмина разклона за с.Мирково и пак с.Буново и .............Къде бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от георги дончев Преглед на мнение
                          с риск модераторите да ми се скарат за спам ще кажа че съм поредния обезверен от''възможностите'' на полицията.А иначе по темата,с версията 4.7 пътувам към с.Мирково,Софийско,до Гълъбец,до мемориала на В.Левски всичко е О.К. и оттам в ляво през Буново,връх Баба през просеки и пътеки та до крайната цел,добре че познавам маршрута и знам с АТВ-то нямам проблеми ама с баничарката?От Златица като отивам пак на там ме кара да подмина разклона за с.Мирково и пак с.Буново и .............Къде бъркам?

това преди или след като ти откраднаха GPS-a ?!?!?
                          или с новия с новата карта ?, който се каниш да купуваш

Коментар

с nuvi-то,още декември месец когато го купих,поразпитах познати и тук там всеки дига рамене,само един колега ми каза да задам точка до селото не самото село,каза ми че се бъркат маршрутите offroad и републиканската пътна мрежа,по този начин ме закара по главния,подбалкански,път иначе го бях взел за София никъде не ме е подвел при правилно въведен адрес,

Коментар

Аsentop не съм видял къде е обсъждана темата жалко че не могат да се махат може би са спонсори на картата според мен за платен продукт да ти се набиват в очите фирми които не ти трябват ...... Това е лично мнение но определящото е мнението на създателите на картата.В понеделник вторник ще я пробвам най много да се върна на 4.70

Коментар

Първоначално публикуван от plmko Преглед на мнение
                                Аsentop не съм видял къде е обсъждана темата жалко че не могат да се махат може би са спонсори на картата според мен за платен продукт да ти се набиват в очите фирми които не ти трябват ...... Това е лично мнение но определящото е мнението на създателите на картата.В понеделник вторник ще я пробвам най много да се върна на 4.70

вярвяй ми почти няма нещо на света което да ме дразни повече от germanos,според мен са най некоректната фирма на пазара,а да не говорим че почти няма да немариш въпрос на който да ти отговорят адекватно,според мен продавачките ги избират по сексапил,поне в нашия град... с една дума просто ти отговорих на въпроса да не се луташ из целия форум

Междо другото - не съм забелязал на 4,7 germanos да липсва,щеш не нещеш там си е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X