Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade v5.11...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Очаквайте в OFRM Geotrade v5.11...

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
    Въпрос, отправен към необозримото бъдеще:
    Някаква идея за "компилация" със столична общине по въпроса на трафика - http://www.sumc.bg/map

То е ясно, че технически това не зависи от "Събин и екип", ама си е проблем в София, особено в час пик.
    Щеше да е хубаво да имаш всичко на Гармина, а не да си нося и лаптопа(или каквото и да е безжично устройство) в колата или преди тръгване да проверяваш в нета...което пък е актуално 10-15 минути само.
    Мечтиии...
    Колега, функцията за която питаш няма общо със софтуерния продукт "ОФРМ". Тази функция се подържа от някой модели на Гармин (хардуерно) и се казва "Трафик ресивер", само че от "центъра за градска мобилност" трябва да инвестират малко в техника и да я пуснат като услуга

С две думи този въпрос не към Събин, а сещаш се към кой
    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Благодарности за положения труд по новата версия.

Не мога да си спомня, колко време от закупуване на устройство на Гармин ще получаваме тези Ъпдеити.

Поздрави.

Коментар

Както винаги така и този път сте се справили чудесно.Дано да излезне скоро наяве.Мерси за положения труд на целия екип.
        Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

Коментар

Първоначално публикуван от nakovk Преглед на мнение

Не мога да си спомня, колко време от закупуване на устройство на Гармин ще получаваме тези Ъпдеити.

Поздрави.
          Доколкото си спомням имаше промоция по едно време бонус от 1 година заедно със стандартната.Тоест 2 години от регистрацията.
          Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

Коментар

Първоначално публикуван от askomar Преглед на мнение
            Радвам се за новостите,с които ще разполага новата версия на картата,но съжалявам за премахването на реките(от гледната точка на един запален риболовец),те бяха добър ориентир и малко ще ми липсват.Иначе поздравления за труда на екипа,очаквам картата новата версия на картата
            Реките не са премахнати. ОFRM Geotrade TOPO е с реки. Махнати са само от градската карта, която е оптимизирана за ползване в градовете до колкото разбирам.

Последно редактирано от Vili4ka; 05-02-10, 19:07.
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от nakovk Преглед на мнение

Поздрави.
              Тази версия ще я получат безплатно всички клиенти на OFRM Geotrade.
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

колеги получих вече емайла със линк за картата но стана един фал:като качих новата карта на нувито на екрана ми исписва "НЕМОГА ДА ОТКЛЮЧА КАРТИТЕ" досега не съм имал такива проблеми сега ми покава че даже няма и карти,дайете моля савети,извинявам се но даже май съм объркал мястото за моя проблем,нека модераторите ако трябва да преместят на правинлното място

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                  Тази версия ще я получат безплатно всички клиенти на OFRM Geotrade.
                  Благодарско на целия екип и все по възвишени и пълноценни успехи!!!
                  Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

Kia Sorento 3.5 V6

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                    Реките не са премахнати. ОFRM Geotrade TOPO е с реки. Махнати са само от градската карта, която е оптимизирана за ползване в градовете до колкото разбирам.

Да,в топо версията реките си ги има,но аз не искам топография,а досега реките ги имаше и в сити версията,иначе благодаря за табличката,но ние това което пише в нея го разбрахме още на първо четене!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                      Той е от бета тестърите.

Е-мейлите ги изпращаме на порции, че сте много. До неделя полунощ ако не сте получили е-мейл се свържете със съпорта на картата.
                      Сега е моментът да видите кой от бета тестерите ви пуска версията на свобода. Защото е депресиращо да видиш OFRM пиратска, преди да получиш официален e-mail за твоята легална версия.

Коментар

* OFRM Geotrade TOPO CYR/LAT/ML
                        - растителна покривка видима до 1.2км
                        - Всички пътища, пътеки и офроуди видими до 1.2км
                        - хоризонтали през 25 метра с възможност за изключване
                        А аз си мисля, че понякога видимостта на офф пътищата до 1.5 км, която е в 5.01, е недостатъчна, ако искаш да видиш докъде ще те изкара някое пътче без да пързаляш наляво-надясно картата. И не съм съвсем сигурен, че смъкването на видимостта до 1.2 км е правилно решение, ама вие си знаете .
                        На мен лично ще ми липсва възможността да погледна черните пътища по-отвисоко.

Коментар

- хоризонтали през 25 метра с възможност за изключване
                          Преди известно време питах може ли картата да се направи на слоеве както е в AUTOCAD. Някой ми отговори, че GARMIN засега не предвиждат подобна възможност. Обаче излиза, че Събин е успял въпреки твърденията на онези от GARMIN. Ако е така, шапка му свалям. И отивам по-далеч : Нека POI също да са отделен слой (дори с подслоеве в зависимост от вида на POI), имената на улиците в друг и т.н. Всеки потребител ще си "цъка" това, което го интересува и ще "гаси" ненужното. А картата ще бъде само една версия. Какво по-хубаво от това, ама дали може?...
                          Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Вече съм с новата карта, благодарности към екипа в стремежа им да бъдем актуални...
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Благодарности на екипа.

Коментар

И аз вече сам с нея.Пробвах е до село и си работеше много добре.Това за Ловеч де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X