Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade v5.11...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: OFRM Geotrade v5.11...

Първоначално публикуван от tardelimark Преглед на мнение
    Пробвах по този начин няколко пъти но не стана - дава грешка.Ако някой го е направил да напише.Благодаря.
    Някой да даде едно рамо за Мапсорса.Как да работят,да се виждат едновременно и двете карти на 5.11

Коментар

Някой да даде едно рамо за Мапсорса.Как да работят,да се виждат едновременно и двете карти на 5.11
      И да искаш няма как да стане това има го доста пъти повторено това в темата дотук.

Коментар

Може ли да обесниш за какво ти са двете карти качени в MapSource.
        Ако не си разбрал това е временна вратичка за даване на корекцйи.
        И малко ме съмнява да пращаш корекция за изо линийте.

Коментар

В района на Драгоман и Сливница днес карах с новата карта, има осезаемо подобрение. Поздравления.

Коментар

Здравейте! Прочетох доста из форума, но не можах да намеря нищо по темата, а именно - съдържа ли OFRM Geotrade TOPO картата всичко от OFRM Geotrade City или втрората е по детайла за градски условия.
            Работата е там, че съм си купил картата на SD-карта и там мога да слагам само една от двете карти. Сега съм си сложил ТОРО варианта и се притеснявам да не би да ползвам по-малко ресурс от този в CITY (при градски условия естествено).
            Благодаря предварително!

Коментар

Топо-вариантите на картата съдържат цялата информация от сити-вариантите, като в допълнение разполагат и с топографски данни.
              OFRM Team
              Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Изкам да попитам няма ли начин да си кача и двете карти сити и топо в устроиството ?????????????? и да си слагам отметка на картата която ми трябва ????????????? А че това само да сменям карти не е хубава екстра.
                Примерно карам си градски условия и си използвам сити версията обаче както си карам и ми е кефнало да се разкарам някаде другаде примерно по офроуд пътища.И ще трябва да се пребера и да качвам другата карта в която ги има.

Коментар

Много пъти е дискутирано това във форума за комбиниране на различните карти на OFRM и отговора е НЕ МОЖЕ, по простата причина че трябва да се плати още един лиценз на Гармин за разработка на карта с друго ID (тогава и цената ще е друга ). Ако греша нека Събин ме поправи. Всички варианти на OFRM са с еднакъв номер така че при вкарване в уреда се получава несъвместимос.

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
                    Изкам да попитам няма ли начин да си кача и двете карти сити и топо в устроиството ?????????????? и да си слагам отметка на картата която ми трябва ????????????? А че това само да сменям карти не е хубава екстра.
                    Примерно карам си градски условия и си използвам сити версията обаче както си карам и ми е кефнало да се разкарам някаде другаде примерно по офроуд пътища.И ще трябва да се пребера и да качвам другата карта в която ги има.
                    Сити картата е за хора, които нямат никакво желание да излизат извън пътя. Ако смятате, че е възможно излизане извън пътя ползвайте ТОПО. Единственият минус е по бавното му опресняване, защото картата съдържа много повече информация и на Nuvi-тата се изчертава по тромаво. Затова и препоръчваме при ползването и на Нюви да се използва с намален детайл (функция на уреда от менюто настройки на картата).

Коментар

Границите на парковете се зелени и много приличат на моторджийските пътеки.
                      Има ли възможност да изберете друг различен от наличните цвят или по тънка линия

Коментар

Незнам някои дали е ходил скоро до ЕМОНА но от иракли нататак пътя е само за джипове.То даже не може да се каже и път,в момента е само чекъл, кал и огромни ями. .Много вероятно да срещнете зайци и катерички да си играят там ,Поне аз срещнах .Да не говорим че си изкривих джантите.Ако не сте с джип подяволите не менавайте от там
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Наско; 07-03-10, 16:33.

Коментар

Днес се разходих до Костенец и си пуснах за сравнение ИГО и 5.11 е Сабине Картата ти е МНОГО по-НАПРЕД, Много по-добра!!!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                            Днес се разходих до Костенец и си пуснах за сравнение ИГО и 5.11 е Сабине Картата ти е МНОГО по-НАПРЕД, Много по-добра!!!
                            Благодаря, стараем се

Добре че от време на време някой се сети да каже една добра дума, че обикновено пишат само недоволните

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
                              ..................................................................................................
                              .Ако не сте с джип подяволите не менавайте от там
                              А аз миналото лято минах по южния път покрай морето от Св. Влас до Емине .... означен на картата с червено ... покраи изоставената сграда (поделение някакво) и т.н.
                              Ама освен крави .... друго не видях ....
                              Жив съм ... и аз и детето и каручката .....

Така,че ...... за всеки път си има ...... "Пътници" ....
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                                А аз миналото лято минах по южния път покрай морето от Св. Влас до Емине .... означен на картата с червено ... покраи изоставената сграда (поделение някакво) и т.н.
                                Ама освен крави .... друго не видях ....
                                Жив съм ... и аз и детето и каручката .....

Така,че ...... за всеки път си има ...... "Пътници" ....
                                Е той си е означен за офроуд машини, ти с какво мина?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X