Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade v5.11...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: OFRM Geotrade v5.11...

Да попитам как се търсят Булевардите ???

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
      Да попитам как се търсят Булевардите ???
      http://onroad.karta.bg/news/71.html

Като на адрес не въвеждате нищо.

Коментар

Качих новата версия 5.11, но никъде из форума не успях да открия пълна легенда на пътища, велопътеки и пътеки. Моля подскажете къде да погледна!
        Благодаря
        Любомир Бончев 0889216605
        Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнение
          Качих новата версия 5.11, но никъде из форума не успях да открия пълна легенда на пътища, велопътеки и пътеки. Моля подскажете къде да погледна!
          Благодаря
          Ирония на съдбата! Намерих го точно в препратката от горния пост!
          Благодаря!
          Любомир Бончев 0889216605
          Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Събине здравей да попитам може ли проходите Хаинбоаз : Върбишки проход : И за останалите Проходи да са с имена а не Road а ми с името си ?
            Примерно от началото на Хаинбоаз до самия край да си е с това име ?

Коментар

Върбишкия проход - южната страна е затворена сигурно от 10 години , но картата упорито те кара от там. Пътят на много места липсва , отнесен от пороите през годините. Няколко пъти съм подавал сигнал. Също така след Мокрен до Бероново пътя вече е проходим само за ATV. И най - странното е , че на всички карти на пазара (освен една) тази отсечка е първокласна. Виждал съм чужденци в края и, с невярващ опулен поглед.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от milstan; 16-02-10, 20:44.

Коментар

Ако може за разяснение как да инсталирам/интегрирам новата версия на картата на моята Nuvi 255W?наистина не разбирам, нямам много време да чета по темит и моля за помощ....

[OFRM Team: Ако сте регистрирали Вашата карта, както е указано в ръководството за употреба, трябва да сте получили уведомително писмо с инструкции за инсталиране на новата версия. Ако не сте регистрирали картата или не сте получили писмо, пишете на karta (маймунка) offroad-bulgaria (точка) com.]
                Последно редактирано от OFRM_Team; 17-02-10, 00:51.
                https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                  Върбишкия проход - южната страна е затворена сигурно от 10 години , но картата упорито те кара от там. Пътят на много места липсва , отнесен от пороите през годините. Няколко пъти съм подавал сигнал. Също така след Мокрен до Бероново пътя вече е проходим само за ATV. И най - странното е , че на всички карти на пазара (освен една) тази отсечка е първокласна. Виждал съм чужденци в края и, с невярващ опулен поглед.

Мисля че преди 2 години се опитах да мина оттам. Навигацията смело ме водеше. Според мен пътят не е ремонтирам от времето на битката на хан Крум. По целия път срещнах 2 кори насреща- явно заблудени души като мен. За перкетник е трудно, за лека кола- според мен е опасно....

Коментар

Предполагам че за седващата версия ще го корегират този пат
                    но пак е и хубаво да си имат имена

Коментар

• До: OFRM Geotrade v5.11...

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                      Върбишкия проход е даден като първокласен по всички карти, защото той ОФИЦИАЛНО е ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ от Републиканската Пътна Мрежа. Наравно с международните пътища. Хората от Европата като правят карти, получават официалната информация и съвсем наивно и вярват. Ще има много изненадани още... не знаят с кого си имат работа. Има и други такива републикански пътища, където само танк може да мине. Но на картите упорито си ги дават като магистрали.
                      "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от dhv Преглед на мнение
                        Върбишкия проход е даден като първокласен по всички карти, защото той ОФИЦИАЛНО е ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ от Републиканската Пътна Мрежа. Наравно с международните пътища. Хората от Европата като правят карти, получават официалната информация и съвсем наивно и вярват. Ще има много изненадани още... не знаят с кого си имат работа. Има и други такива републикански пътища, където само танк може да мине. Но на картите упорито си ги дават като магистрали.
                        Един пример и от мен. Има два пътя от Бургас до Малко Търново (КПП-то за Турция!). Единият е през Царево, другият е през Крушевец и Звездец. Този през Царево се води първи клас откакто се помня. Той е много по-дълъг, с много по-лоши елементи (радиуси на криви, надлъжни налкони и т.н.) и в много по-лошо състояние що се отнася за отсечката от Царево до Малко Търново. Знам и каква е причината да е така. Краткият път е строен в края на 70-те години, дотогава е бил почти селски път и нормално е другият да е главен. Но вече 40 години никой не се хаберосва да смени номенклатурата...
                        Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

То Царево на картата още е Мичурин

Коментар

Пътят от Ботевград за Роман, по долината на р. Малки Искър - участъка във Врачанска област, откакто се помня винаги е даван по всички карти като нормален третокласен път. Той се води точно такъв по документи. В действителност пътя никога не е бил асфалтиран, имало е чакъл някога, а в момента е проходим само за джипове. И той трябва да се коригира като офроуд, както и още много такива като него.
                            "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
                              То Царево на картата още е Мичурин
                              На коя карта?

Коментар

Ами в MapSource на разтояние 5 километра се вижда Мичурин
                                Но погледнато по навътре се вижда че е оправено .Явно е някои стар и забравен файл.
                                Както и да е Важното е че е оправено
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от Наско; 17-02-10, 16:51.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X