Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade v5.11...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: OFRM Geotrade v5.11...

Първоначално публикуван от dhv Преглед на мнение
    Би трябвало да стане ето по този начин:

[ATTACH]150441[ATTACH]

Още не съм получил новата версия, така че не съм пробвал. Но това е вършело винаги работа в подобни случаи.
    става, но двете карти се инсталират поотедлено

Коментар

Напротив , по начина на dhv се инсталират в една , но за проблемите вече писах.
      По моя начин трябва да се инсталират като две отделни.

Коментар

В MapSource картата с контурите и без това не е използваема, понеже не може да се вижда заедно с някоя от другите карти.
        Най чисто е разделяне на двете карти и инсталиране само на съществената от тях.
        Между другото, двете разделени карти са си напълно пълноценни.
        Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
        GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Изтеглих новата версия и вече я качих на ГАРМИНА но още не съм я пробвал и искам да попитам дали СПИИД КАМЕРИТЕ са качени на картата и ако не са ка да си ги кача на ГАРМИН НЮВИ 250WБГ. Предварително благодаря и поздрави за екипа.

Коментар

Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнение
            Изтеглих новата версия и вече я качих на ГАРМИНА но още не съм я пробвал и искам да попитам дали СПИИД КАМЕРИТЕ са качени на картата и ако не са ка да си ги кача на ГАРМИН НЮВИ 250WБГ. Предварително благодаря и поздрави за екипа.
            Не са качени - не знам да е ставало дума да се качват. За тях погледни ТУК.

Коментар

Първоначално публикуван от oltzi Преглед на мнение
              Мисля, че камерите не са задача на картата и съответно не са качени там. Ще трябва да си свалиш POI и да ги качиш на навигатора си. Има такива. Трябва да отидеш в раздела "Работа с Custom POI". Не съм толкова напред с материала, но аз си ги свалям от там.
              Успех!!!
              Всъщност dr Kanev дава по-точна насока.
              GARMIN nuvi 255W

Коментар

На Nuvi765 не ми показва лентите за пристрояване. Маршрута е същия като на картинката в първия пост. Картата е City CYR.
                П.П. Обаче по втория маршрут (към бул.Прага) се появиха. Пак си показа зъбките това Nuvi765.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от milstan; 12-02-10, 01:18.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                  На Nuvi765 не ми показва лентите за пристрояване. Маршрута е същия като на картинката в първия пост. Картата е City CYR.
                  П.П. Обаче по втория маршрут (към бул.Прага) се появиха. Пак си показа зъбките това Nuvi765.
                  Ама не си със City картата нали?

Коментар

На Legend HCX при търсене на блокове се получава странен ефект.
                    Повечето блокове имат по един вход според картата, примерно вход "В". Ако реша да търся блок в някой квартал, няма как да знам с кой вход е обозначен.
                    Как мога да намеря примерно блок 31 в Овча купел 2?

Коментар

Ееее а как не можахте да доидете и до годеч а сте били във сливница и драгоман
                      Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                      Докато се компилират последните (надявам се) тестови версии, ще ви запозная с промените и новостите.

1. Вариантите на картата вече са само 2 TOPO и City (CYR/LAT и ML както досега).

* OFRM Geotrade City CYR/LAT/ML
                      - Без офроуди (цветните офроуд пътища)
                      - пътеки и черни пътища ще останат
                      - Без реки
                      - Без растителна покривка
                      - Без хоризонтали

* OFRM Geotrade TOPO CYR/LAT/ML
                      - растителна покривка видима до 1.2км
                      - Всички пътища, пътеки и офроуди видими до 1.2км
                      - хоризонтали през 25 метра с възможност за изключване

OFRM Geotrade TOPO е оптимизирана за горските GPS-и, но при ползване на Nuvi сериите с настройка за детайлност на "най-малко" работи по-бързо от предишната OFRM Geotrade Lite. На телефони и други устройства с ограничена памет, където Lite версията работеше супер бавно - тази лети!

2. Lane Guide в София. Това е като Lane Assist, но "по-леката" версия на Гармин. Функцията подсказва в коя лента трябва да се престроиш в горния ляв ъгъл, където е стрелката за посока на завоя.

3. Много нови населени места.

Търсене по улици и кръстовища:
                      Бобов дол, Богданлия, Брезник, Вакарел, Генерал Тошево, Доганово, Драгичево, Драгоман, Дъбрава (Добрич), Златица, Змеево, Калофер, Караполци, Кладница, Копривщица, Костенец (село), Лесново, Мусачево (София), Преспа (Добрич), Рударци, Сливница, Сопот, Стамболийски, Съединение, Хисаря, Църква, Шабла

Прецизирани:
                      Велинград, Карлово, Панагюрище, Пещера

Търсене по адреси:
                      Богданлия, Божурище, Брезник, Вакарел, Велинград, Доганово, Драгичево, Драгоман, Златица, Златоград, Калофер, Караполци, Карлово, Кладница, Копривщица, Костенец (село), Костинброд, Лесново, Мусачево (София), Панагюрище, Пещера, Пирдоп, Рударци, Сливница, Сопот, Стамболийски, Трън, Хисаря

Търсене по жилищни блокове:
                      Златица, Карлово, Копривщица, Панагюрище, Перник, Пирдоп, Сопот, Стамболийски, Трън, Хисаря

Ето и малко скрийншоти:

Коментар

Първоначално публикуван от kiromn Преглед на мнение
                        На Legend HCX при търсене на блокове се получава странен ефект.
                        Повечето блокове имат по един вход според картата, примерно вход "В". Ако реша да търся блок в някой квартал, няма как да знам с кой вход е обозначен.
                        Как мога да намеря примерно блок 31 в Овча купел 2?
                        Според мен е напълно достатъчно да е отразен блока, а като го стигнеш до него, сам ще си намериш входа, който ти трябва. Защо да се претрупва излишно картата?
                        Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

60/76 сериите и Етрексите имат проблем с търсенето на блокове. Вие като зададете вход намирате ли блока? Мисля че въобще не се търсят. Гармин знаят за този бъг, но не го оправят сума време вече
                          Проблема си е в уредите.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                            Ама не си със City картата нали?
                            Не разбрах въпроса.
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                              Не разбрах въпроса.
                              Аха сетих се. Картинката е от бетата на картата, а после го преправихме защото реално са 2 кръстовища и преценихме, че ако си на ляво няма смисъл да ти показва, тъй като там има 2 ленти и 2-те са на ляво.

Коментар

Дали си струва да си я купя картата, ако не работи на нуви 350 ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X