Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade v5.11...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: OFRM Geotrade v5.11...

Ми той си е написал... - с каручката...
    А тва си е яка офроуд машина...

Горкото магаре обаче...
    Само за него не се споменава да Е живо...
    [B]Videos of [U]Vidin[/U], the [U]Vidin-Calafat bridge[/U] and the [U]region[/U] - here: [URL]http://www.youtube.com/user/gusterbo[/URL][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Е той си е означен за офроуд машини, ти с какво мина?
      С дългото Мицушиби ...... само дето опря няколко пъти теглича .....
      Е имаше и няколко окантарвания, .... ама ... да е жив и здрав блокажа на задния диф ....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        А аз миналото лято минах по южния път покрай морето от Св. Влас до Емине .... означен на картата с червено ... покраи изоставената сграда (поделение някакво) и т.н.
        Ама освен крави .... друго не видях ....
        Жив съм ... и аз и детето и каручката .....

Така,че ...... за всеки път си има ...... "Пътници" ....
        По едно време мислех от там да се върна че понякога черните пътища са по хубави от аслалтовите.

Другото което от кадето минах аз това е единственния път до там и не е редно да се променя или да се прави черен и за това не съм съопщил на подръжката

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
        Благодаря, стараем се

Добре че от време на време някой се сети да каже една добра дума, че обикновено пишат само недоволните
        Е че то има ли недоволни

Коментар

• Импорт в мапсорс

Първоначално публикуван от dhv Преглед на мнение
          И аз вече опитах, с версия 6.15.11 на Мапсорса не става. С по-стари не съм пробвал.
          По описаният алгоритъм става (донякъде).
          1. GMapTool: сплитване на 2 файла по FIP
          2. GMapTool: сплитване на този от файловете от 1ва стъпка, който е с фип1204 и пускане на бат-файла за инсталиране.

Резултатът е на прикачената картинка (мапсорс 6.15.11):
          На места се виждат сиви ивици, които зависят от нивото на зум. Т.е. дали участъка е сив или се вижда зависи от зум-а.
          Дразнещо е, но предполагам че тая 'последна' версия е бъгава, а инстралиране на стара версия върху новата не работи - изглежда трябва пълно деинсталиране предварително.

Ако някой получи напълно работеща карта (без ивици), нека каже с кой мапсорс го е постигнал
          Прикачени файлове

Коментар

Различните версии на MаpSource си работят без никакво преинсталиране. Само съм наредил един до друг всичките MapSource.exe и си стартирам което искам.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
              Различните версии на MаpSource си работят без никакво преинсталиране. Само съм наредил един до друг всичките MapSource.exe и си стартирам което искам.

Навсякъде гледах тука не намерих
              OFRM Geotrade v5.11 за сваляне като файл , бихте ли ме напътили от де да си я сваля ?

Коментар

Първоначално публикуван от pendo48 Преглед на мнение
                OFRM Geotrade v5.11 за сваляне като файл , бихте ли ме напътили от де да си я сваля ?
                Пишеш на този потребител на лична той ще ти каже.
                http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=40

Коментар

Инсталирах си 5.11 Топо варианта на кирилица на Nuvi 1350. В Пловдив при набиране на някои улици ми дава че нама такива.
                  Пример: Антон Папазов.
                  Моля за помощ.
                  LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от Валерий Илиев Преглед на мнение
                    Инсталирах си 5.11 Топо варианта на кирилица на Nuvi 1350. В Пловдив при набиране на някои улици ми дава че нама такива.
                    Пример: Антон Папазов.
                    Моля за помощ.
                    Пробва ли от Адрес Град по букви - Пловдив - Въведи улица - Антон Папазов
                    И ще ти излезне.

Коментар

Първоначално публикуван от pendo48 Преглед на мнение
                      може ли ли и на мен да ми пратиш линка че не ми дава да влеза благодаря !

Коментар

Първоначално публикуван от fifilota3 Преглед на мнение
                        може ли ли и на мен да ми пратиш линка че не ми дава да влеза благодаря !
                        Линка ще го получиш, след като си заплатиш годишния абонамент!
                        LZ1PER

Коментар

Вчера пътувах с бус по работа от Сливен до Белене. Взех назаем от приятел неговото Nuvi 250W с OFRM 5.11, закупена по надлежния ред.
                          Зададох си маршрута, тръгнах и до Полски Тръмбеш всичко беше ОК. Там обаче, част от пътя беше отбит и се минаваше по Е85. Навигацията си преизчисли маршрута и при село Овча Могила ме упъти вдясно. Тръгнах, отначало пътят си беше приличен, не приличаше много на междуградски, но все пак можеше да се кара с 60-70. В един момент асфалтът свърши и пред мен се откри това:

В продължение на 7-8 км съм карал офроуд, докато изляза на истинския път. Държа да отбележа, че в настройките на Нювито е зададено да кара по най-бързия маршрут, както е по default. Във версия 4.90 за Мапсорс въпросният път е даден като главен, а останалите около него - като "път".
                          Преди време използвах същото устройство, прибирайки се към Кокаляне, не че не знам пътя, ама ей така - за пробата. Трябва да ви кажа, че по маршрута, който ми излиза за да стигна до нас, няма да може да мине дори опитен мотокросист, част от него няма никаква настилка и е с наклон около 35 градуса. В същото време главният път от Кокалянско ханче до с.Кокаляне, да, същият, павираният, и даден като квартална пряка...
                          Ще го кажа направо, с риск да ми се нахвърлите...: Не може човек да плаща за нещо и да получава объркан продукт. Помислете хубаво за тези неща, преди да пуснете следващата версия. Инак картата може да е страшно подробна, но навигацията е под всякаква критика. Искате да продавате - чудесно, разходете се поне през по-честите маршрути между градовете, вижте дали изобщо има пътища, категоризирайте ги правилно и си оправете нещата. Тогава с право ще можете да се сърдите на онези, които не плащат за продукта, защото наистина ще сте положили много усилия, за да го създадете в завършен и работещ вид.

Коментар

Аз Пак да ви ПОХВАЛЯ
                            Имах работа в Шумен, и много работа преди да тръгна (както и по пътя), така че стигнах в града 10 минути преди уреченият час и Благодарение на 5.11 успях НАВРЕМЕ да стигна на срещата. Че в Шумен не бях влизал от 20 години (че и повече) и без картата бях загубен.
                            Браво

Коментар

Първоначално публикуван от Gavasoff Преглед на мнение
                              Ще го кажа направо, с риск да ми се нахвърлите...: Не може човек да плаща за нещо и да получава объркан продукт. Помислете хубаво за тези неща, преди да пуснете следващата версия. Инак картата може да е страшно подробна, но навигацията е под всякаква критика. Искате да продавате - чудесно, разходете се поне през по-честите маршрути между градовете, вижте дали изобщо има пътища, категоризирайте ги правилно и си оправете нещата. Тогава с право ще можете да се сърдите на онези, които не плащат за продукта, защото наистина ще сте положили много усилия, за да го създадете в завършен и работещ вид.
                              Благодаря, че ни обърнахте внимание за тези грешки. Първата я разбрахме къде е и я коригирахме. Втората не можем да се ориентираме къде е, защото не сте дали достатъчно информация.

За разлика от повечето карти за България OFRM се прави главно "разхождайки се" по местата, които вкарваме в картата. Това което получавате е това за което сте платили, нито повече, нито по-малко! Не претендираме за перфектна карта, нито рекламиране нещо подобно. Картата за навигация си е прекрасна, нито е объркан продукт, нито е под всякаква критика. Смятам че изказването ви е прекалено сурово и неадекватно. Ние седим за продукта си и затова мога да ви предложа да ви върнем парите за картата и крадейки я ще можете да се чувствате наистина добре, защото съм обеден че по добра карта няма да намерите и в крайна сметка ще си ползвате пак тази.

В абсолютното право сме да се сърдим на тези които ни крадът, защото няма никакво значение дали ми крадете 5лв от джоба на якето, чистачките или картата!

защото наистина ще сте положили много усилия
                              Ако не бяхте вие да ме осветлите, до ден днешен щях да си мисля, че и сега сме вложили много усилия, но явно съм се залъгвал Благодаря Ви, че ми "махнахте кюфтетата от очите"!

Коментар

Сабине, недоволни винаги ще има, по-важното е, че са много, много по-вече хората, които ви казват благодаря за труда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X