Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Версия 4.60 e готова!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Версия 4.60 e готова!

Драснах и получих този отговор:

-----------------------------------
    Здравейте,

Ако желаете да използвате картата на Вашия компютър и имате инсталирана програмата MapSource, можете да свалите и инсталирате стария вариант на картата (ОФРМ България) от следния линк:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/sabin/map/2008.06.30-CDVersia/

За да отключите картата, използвайте следния код:

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Не качвайте тази карта през MapSource на Вашето устройствоили SD карта!
    Освен че няма да работи, ще изтриете работещото копие което е записано там!

Поздрави,
    Екип ОФРМ

-------------------------------------------------------------

Само, че MapSource (version 6.14.1.0) е по-различен и инструкцията за исталиране на помага.

Коментар

Затова аз си работя с добрата стара 6.13.7 и нямам проблеми.

Коментар

Какви са точно разликите между OFRM Bulgaria и OFRM Geotrade?
        Ако може да бъдете конкретни, ще е много добре!

Коментар

Даже няма нужда от търсачка! Темата я има само няколко по надолу! Даже с същото заглавие като въпроса ти.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=29167

Коментар

здравейте колеги.
            вчера си купих и аз едно gps-че гермин 250 но версията на картата ми 450 а гледам че е излязла 460.уж имам 24месеца безплатен ъбдейт амами иска някакъв сериен номер на картата да и го пратя по имехл ама аз не мога да намеря в апарата.
            КАК ДА СИ ИСКАРАМ НОМЕРЧЕТО и да си получа новата карта?

Коментар

От къде е купен GPS-са? Има места където продават с незаконно инсталирана карта. При такива случай клиента трябва да си търси правата от мястото където е купил апарата. Има институции където може да се оплачете ако имате документи.

Иначе "уж" абонамента го получават хиляди клиенти, но не виждам защо трябва да поддържаме клиенти с неясен произход на продукта ни
              Последно редактирано от sabin; 04-08-08, 12:42.

Коментар

Първоначално публикуван от kalio33 Преглед на мнение
                здравейте колеги.
                вчера си купих и аз едно gps-че гермин 250 но версията на картата ми 450 а гледам че е излязла 460.уж имам 24месеца безплатен ъбдейт амами иска някакъв сериен номер на картата да и го пратя по имехл ама аз не мога да намеря в апарата.
                КАК ДА СИ ИСКАРАМ НОМЕРЧЕТО и да си получа новата карта?

Виж тук
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38187

Коментар

В град Сливен, са объркани блоковете на цял квартал ... Някакви идеи ? Става въпрос за квартал "Младост"

Коментар

Скоро тествах версия 4,60 до морето. Доволен съм. Малко се обърках на детелината на Велико Търново, самия път прави един леко странен завой, но както и да е.
                    Искам да кажа, че някой се е поувлякъл с POI- имам предвид Пещера Темната дупка, Ягодинската пещера, пещера Утробата - повтарят се по няколко пъти. Не е това начина да се направят 4000 POI, нали. Също така искахме да идем до нос Калиакра - уреда изкарва всичко но не и "Нос Калиакра" - паркинг, музей, селището.
                    Дано да съм бил полезен.

Коментар

сигурно не е моя работа но в района на Област Монтана нещата са ..... зле... Незнам по коя карта се водите но аз съм на 25 години и навигацията ми показва пътища който аз никога не съм виждал, Питах хора и те казаха, че там е имало път но това преди много години ...
                      ...
                      В района на Лом няма цяла "детелина" и околовръстно... Garmina 3 пъти ми каза да завия наляво първият път искаше да мина през един Лукойл.. а втория път през една нова кооперация ...
                      От Монтана за Лом, (на влизане в Лом ми даде да мина през черен път.. (пътя е строен преди много години и така и не е завършен има близо 2км черен път.. )

Не че непознавам пътищата и немога да се оправям без GPS но ще е хубаво да се направи нещо по въпроса ... все пак Лом е най - голямото Българско пристанище на Дунав

Коментар

Първоначално публикуван от a_atanasov Преглед на мнение
                        Скоро тествах версия 4,60 до морето. Доволен съм. Малко се обърках на детелината на Велико Търново, самия път прави един леко странен завой, но както и да е.
                        Искам да кажа, че някой се е поувлякъл с POI- имам предвид Пещера Темната дупка, Ягодинската пещера, пещера Утробата - повтарят се по няколко пъти. Не е това начина да се направят 4000 POI, нали. Също така искахме да идем до нос Калиакра - уреда изкарва всичко но не и "Нос Калиакра" - паркинг, музей, селището.
                        Дано да съм бил полезен.
                        Повечето точки са дадени от клиенти, а когато получим един и същ обект на няколко десетки метра разстояние оставаме и 2-те защо не знаем кое е вярно, а в екстремална ситуация е по важно да имаш 1 вярна и 1 грешна точка от колкото 1 грешна.

Във вашият случай обаче дори не е и съвсем така. Има 2 точки едната е "Пещера Темната Дупка" а другата "Вход пещера темната дупка" Което дори не са еднакви по име и затова колегите са ги оставили. Отделно съсвем ясно се разбира къде е входа, освен ако тази точна не е съвсем вярна. Не мога да разбера къде точно е проблема?

За Ягодинската пещера точките са:

Ягодинска Пещера горен вход
                        Ягодинска Пещера долен вход
                        Ягодинска Пещера естествен вход

Коя от горните 3 точки е излишна според вас?

Не забравяйте че целта на тази карта е да ви ориентира, а не да ви заведе на 100% на вярното място. Въпреки желанието и стремежа ни към последното, скоро няма как да се получи.

И още нещо - точките на са 4000 по скоро 12000. Когато надминат 100 000 тогава може би ще се покрият 90% от всички търсения на клиентите, така че имаме още много работа.
                        Последно редактирано от sabin; 18-08-08, 09:52.

Коментар

Първоначално публикуван от AJOto Преглед на мнение
                          сигурно не е моя работа но в района на Област Монтана нещата са ..... зле... Незнам по коя карта се водите но аз съм на 25 години и навигацията ми показва пътища който аз никога не съм виждал, Питах хора и те казаха, че там е имало път но това преди много години ...
                          ...
                          В района на Лом няма цяла "детелина" и околовръстно... Garmina 3 пъти ми каза да завия наляво първият път искаше да мина през един Лукойл.. а втория път през една нова кооперация ...
                          От Монтана за Лом, (на влизане в Лом ми даде да мина през черен път.. (пътя е строен преди много години и така и не е завършен има близо 2км черен път.. )

Не че непознавам пътищата и немога да се оправям без GPS но ще е хубаво да се направи нещо по въпроса ... все пак Лом е най - голямото Българско пристанище на Дунав
                          Град Лом го няма в картата на ниво улици. Вероятно ще го има във версия 4.70 или 4.80.

Коментар

Както и във всяко друго отношение, Северозападнала България се оставя за накрая.
                            ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Така е за съжаление. Имам един файл в който градовете са сортирани по брой продажби и работим на принципа да направим най-напред градовете с най-много клиенти. Изключение правят само градове където някой местен е свършил нашата работа и ни коства много малко време да го вкараме в картата. В интерес на истината в северозападна България вкарахме доста труд между 4.50 и 4.60, но явно не сте го забелязали

В момента освен липсващите областни градове се занимаваме и с зимните курорти и близките им градове. Затова за 4.70 се съмнявам че ще стигнем до Лом, който поради липса на всякакви данни ще трябва да си го запишем от нула.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                                Така е за съжаление. Имам един файл в който градовете са сортирани по брой продажби и работим на принципа да направим най-напред градовете с най-много клиенти. Изключение правят само градове където някой местен е свършил нашата работа и ни коства много малко време да го вкараме в картата. В интерес на истината в северозападна България вкарахме доста труд между 4.50 и 4.60, но явно не сте го забелязали

В момента освен липсващите областни градове се занимаваме и с зимните курорти и близките им градове. Затова за 4.70 се съмнявам че ще стигнем до Лом, който поради липса на всякакви данни ще трябва да си го запишем от нула.
                                Започвам да тракосвам улици и точки. Ще изпращам колкото мога зада улесня нещата.
                                LZ1UX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X