Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Версия 4.60 e готова!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Версия 4.60 e готова!

Здравейте,

Имам Garmin Nuvi 250W от 02.07.2008 и за краткото време, за което го ползвам намерих някои проблемни места с картата на България:
    1. Пътят София - Козлодуй (АЕЦ - само с пропуск май се водеше) - след Мизия те праща в полето вместо на правилния път. В общи линии тази зона е объркана доста.
    2. Посока Бургас - Малко Търново - в местността Босна има път, който свързва този път с пътя Бургас - Царево - Малко Търново. Този път се води прекъснат в зоната между селата Визица и Заберново, а там реално път си съществува. Целият път е Визица - Босна.
    3. В гр. Ямбол - търсих адрес ул. Граф Игнатиев 66, а се оказа, че ме праща в началото на улицата и номерата не са въведени вярно.

Ами това съм открил до момента - дано съм полезен и тези грешки да се оправят в следващите ъпдейти.

Иначе професията ми е свързана с много пътувания и ще продължавам да сигнализирам за зони, в които намирам проблеми.

Поздрави на екипа, който създава тази карта!

Коментар

В Ямбол не са объркани номерата на улицата , а изобщо ги няма. Затова ти показва края (началото) на улицата.

Коментар

ОК. За Ямбол разбрах, макар че не съм съгласен че не са въведени номерата на улиците (може би не са въведени на всички) - преди 3 дни бях отново там и бях настроил GPS-a да търси ул. Николай Петрини 32 и този път GPS-a ме заведе на точния адрес.
        Сега два други проблема от четвъртък и петък:
        1. Във Варна - няма въведен района на кв. Владислав Варненчик - търсих ул. Мургаш и добре че се намеси хартиената карта за помощ ...
        2. В Добрич вчера - търсих ул. Баба Минка 2, картата ме рутира през ул. Христо Смирненски с ляв завой към търсената улица, а тя е прекъсната и единствения възможен вход е през ул. Страцин с десен завой. Може би, ако се отбележи на картата, че Баба Минка е прекъсната Garmin-a няма да се бърка.

Сега по една друга наболяла тема:
        Изключителни благодарности за публикуването на Speed камерите в БГ - писнало ми е от ония хрантутници с жилетките - ако забележа някъде камера, която не е вкарана - ще пращам инфо засега мога само да кажа - внимавайте с околовръстния път (ул. Гочо Иванов между Трапезица и изхода за Созопол) в Бургас защото ония се крият зад мантинелата и към пътя остават видими само видео радара и шапките им! Подобни засади правят на пътя Бургас - Созопол около разклона за Нефтобаза Росенец.

Поздрави от Бургас и морето!
        Drive fast, but drive safely - think for the other on the road!

Коментар

Тази карта има ли я някъде със кирилски текст ? Щота тази е на латиница...

Коментар

stsoftware, задай му Николай Петрини 11 (или 31 , 34 , 15 и т.н.) и виж къде ще те отведе.

Коментар

Как къде .....
              Все при мен!!!
              Това все пак е моя адрес .....
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Здравейте ,колеги!искам да питам дали е оправен района на Дупница ,Самоков и Рилския манастир.предната седмица бях в отпуска и почивах на Боровец.Реших да пообиколя района,но картата е много объркана особено в района на Дупница.Качвах се и на пПаничище,и там пътя,който е показан като офроуд си е хубав асфалтиран път чак до хижа Пионерска.По някое време картата ми показваше ,че карам в пропаста извън пътя..Надявам се че тия грешки ще се оправят в следващата версия.Ползвах и една друга карта - на Славчо ,която е прекомпилирана за Гарнин.Ами там нещата стоят много по - добре.Така,че ако може нека и ОФРМ в следващата си версия да е по-точна в тоя район,още повече,че той е близо до София .

Коментар

Първоначално публикуван от docdobrev Преглед на мнение
                  Здравейте ,колеги!искам да питам дали е оправен района на Дупница ,Самоков и Рилския манастир.предната седмица бях в отпуска и почивах на Боровец.Реших да пообиколя района,но картата е много объркана особено в района на Дупница.Качвах се и на пПаничище,и там пътя,който е показан като офроуд си е хубав асфалтиран път чак до хижа Пионерска.По някое време картата ми показваше ,че карам в пропаста извън пътя..Надявам се че тия грешки ще се оправят в следващата версия.Ползвах и една друга карта - на Славчо ,която е прекомпилирана за Гарнин.Ами там нещата стоят много по - добре.Така,че ако може нека и ОФРМ в следващата си версия да е по-точна в тоя район,още повече,че той е близо до София .
                  Този район ще е оправен, заедно със всички зимни курорти за версия 4.70, т.е. към края на този месец.

Коментар

Първоначално публикуван от docdobrev Преглед на мнение
                    Здравейте ,колеги!искам да питам дали е оправен района на Дупница ,.
                    На всички карти на БГ, които съм виждал досега, Дупница е само "точка" , нищо че там живеят 20-30 хил. души.
                    Сигурно "Братя Галеви" не дават тяхната губерния да се публикува на картите...
                    Добре е , че това ще се оправи в близко бъдеще, това ще отличи Геотрейдската карта от другите.
                    [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Всеки път, когато пътя е с остри завои лелята от жпс-а полудява и почва бясно да преизчислява и ме кара да завивам , а то там завои или отбивки няма-това ми се случи по пътя към хижа Пионерска???А след като не направя това което ме кара се обърква още повече и вече става пълна бъркотията
                      Или аз не правя нещо като хората

Коментар

Да допълня.. Ходих до така известния български град Каварна заради концерта на Слави Трифонов. Ползвам Гармин нуви 200 от 2 седмици. С геотрейд 4.60 съм. В Каварна има половин отбелязана улица и дори количката не застава точно върху пътя, а значително настрани... Просто споделям. Ако имате време за новата версия... Супер...

Коментар

Уважаеми потребители, драги приятели и GPS ентусиасти,

Екип ОФРМ Ви благодари за споделянето на Вашите впечатления от представянето на карта ОФРМ. Тази обратна връзка допринася много за подобряването на картата между отделните й версии. За да оптимизираме ефекта от това сътрудничество нашата молба към Вас е оттук нататък да изпращате всякаква информация за открити неточности и липси в картата, както и нови данни под формата на тракове директно на нашия е-мейл адрес: karta (маймунка) offroad-bulgaria (точка) com. Там има изградена система за обработка на съобщенията и информацията която изпращате ще бъде разгледана по-бързо и без възможност да бъде пропусната от екипа по разработка на картата. Също така полезната информация, изпратена на нашия е-мейл адрес Ви носи удължаване на абонаментния срок за безплатно обновление на картата. Неточностите и липсите по картата сами по себе си не представляват обект на дискусия и запълват страниците на форума с ненужно съдържание. Занапред съобщенията в раздел GPS, касаещи липса на данни или неточности по карта ОФРМ ще бъдат препращани към посочения по-горе е-мейл адрес и ще бъдат изтривани. Поради това ще ни улесните много ако не ги публикувате във форума, а ги изпращате директно на нашия е-мейл адрес.

С приятелски поздрав,
                          Екип ОФРМ
                          OFRM Team
                          Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Здравейте и от мен..!Моят въпрос е същият,от къде да си вземем с поледната карта..?От КЪДЕ...?

Поздрави

Коментар

4.70,къде си мила?

Коментар

Явно доста хора я чакат 4.70....и от доста време...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X