Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Версия 4.60 e готова!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

OFRM Geotrade

Здравейте!Днес благополучно си получих СД то със ОФРМ Геотрейд!Копирах файла в памета на моето нуви 300 и картат трагна!До тук добре!Проблема е ,че всеки пат като изключа ГПС-а и го жключа ми изписва че не можело да отключи картите!Кликвам му на ОК и си трагва!Как да го оправя тоя ефект и изобсхто правилно ли кацхих картата на ГПС-а!Не ми е ясно и как да я разглейдам тая карта ж мапсорса!Предварително благодаря за помоща!!
    TLC 120 Prado
    Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

До: Версия 4.60 e готова!

А защо трябва да я копирате? Какво пречи да си я чете от външната памет? В паметта на нювито имаше ли друга карта?
      LZ1PER

Коментар

Да!В паметта на нувито имаше ОФРМ България 4.60!Когато поставих СД картата във слота Геотрейдската я нямаше в листа с картите!А
        TLC 120 Prado
        Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Здравейте,
          Относно офертата за преминаване към версия ОФРМ Геотрейд чрез SD или MicroSD. Смятам, че идеята не е много удачна поради:
          1. Картата се събира без проблем във вътрешната памет.
          2. На SD-картата може да се качи музика, снимки и др. подобни, защото GPS-а има MP3 player, jpg Viewar и др. подобни екстри, които няма да могат да се използват пълноценно. Например NUVI 350 спира MP3 player-a, дава указанията и продължава да свири.
          3. Как ще се прави update върху заключено SD?
          4. Необходимо е да се праща (физически - с куриер или по друг начин- бавно и се плаща) SD, а не да се изтегля директно файла, което е много по-лесно, бързо и безплатно. И естествено картата е заключена към устройството.

Иначе, не оспорвам необходимостта от заплащане: това е мног труд, инвестиции - ОК. Картата има нужда и от коекция на грешките и от развитие.

Коментар

Няма никакви куриери. Ъпдейтите пристигат по емейла. Всичко е измислено вече.

Коментар

Ами на практика извършваме и услуга да инсталираме картата на gps-са, но това ни изисква ресурс, който не е калкулиран в цената и трябва да се заплати еднократно 10лв за да ви се създаде gmapsupp.unl файл който да сложите в паметта на устройството. Преди това трябва да ни дадете UnitID-то на уреда.

Всичко това много усложнява нещата и затова не сме го обявили като възможност.

По някое време, когато успеем ще направим и CD версия и всички SD клиенти ще могат да я ползват, защото ключовете ще са еднакви, стига да я "добарат" от някъде. Ние нямаме право да я разпространяваме ей така, задари мапсорса, който струва $$$

Коментар

OK, не е съвсем ясно, но както и да е.
                Та сега след като си платя какво ще получа: SD или файл, който да кача на SD?? А ъпдейтите?

Коментар

Първоначално публикуван от Ruzhekov Преглед на мнение
                  OK, не е съвсем ясно, но както и да е.
                  Та сега след като си платя какво ще получа: SD или файл, който да кача на SD?? А ъпдейтите?
                  Доколкто си спомням когато аз си купувах картата плащаш , получаваш на SD и ....си готов. След това изпълняваш инструкциите и се регистрираш.
                  След това получаваш електронна поща при всяко обновяване на версията в продължение на 24 месеца.
                  И просто четеш по-дълго време във форума.За това което не ти е ясно питаш и има достатъчно добри хора , които ще ти помагат , но най-добре като начало прегледай всички теми във форума , които те интересуват

Коментар

Пускаш мейл на съпорта (има го на книжката) с искане за ъпгрейд, но не на SD а с код към устройството. Тъй като няма да ти изпращаме SD книжки и опаковка, цената ще остане същата. Ще ти изпратим по мейла, 2 файла които да си сложиш в устройството и pdf инструкцията за работа на картата. Добре е да внимаваш да не си изтриеш някоя карта качвайки тази. Имай в предвид и това, че тази карта ще бъде заключена към това у-во, т.е. няма да можеш да си я прехвърлиш на друго, ако го продадеш. Също така плащането трябва да е по банка.

Коментар

Мисля че има малък проблем с каране в Сл.бряг до Несебър. Сякаш е поставено ограничение в картата от 29 км в час и гпс-а постоянно пищи за превишена скорост. Устройството е с garmin mobile xt

Коментар

Има доста ограничения които не са истински, а принципни с цел по добро маршрутизиране. Явно обаче само MobileXT-то пищи, защото при другите гпс-си само ти излизат на екрана. В България (не знам как е по света, но предполагам че този проблем не съществува в нормалните държави където пътищата са супер) ако задам всички пътища с реалната им извънградска скорост от 90км и GPS-са почва да те забива по разни забравени от бога пътища. Затова съм им намалил скоростта, от там за да се запази баланса съм намалил и скоростта на всички останали пътища, които са по ниска категория и крайният резултат е че градските улички са с скорост 30, което е близо до реалното в повечето случай.

Коментар

имам едно въпросче
                          миналата седмица ми се наложи да ходя до Гърция като през пътя
                          Пловдив-Белово-Гоце Делчев т.е. оттам исках да мина обаче как да го задам като дестинация като например на картата ги има Белово и Гоце Делчев обаче като дам търсене не ми ги намира,защото няма карта (явно) на самите градове.Ако искам да го направя през ПРЕСЕЧНИЦИ пак не става.

Коментар

Първоначално публикуван от matsan Преглед на мнение
                            имам едно въпросче
                            миналата седмица ми се наложи да ходя до Гърция като през пътя
                            Пловдив-Белово-Гоце Делчев т.е. оттам исках да мина обаче как да го задам като дестинация като например на картата ги има Белово и Гоце Делчев обаче като дам търсене не ми ги намира,защото няма карта (явно) на самите градове.Ако искам да го направя през ПРЕСЕЧНИЦИ пак не става.
                            Още един който не си е чел ръководството на картата

Търси се като градове. Като дадеш "На Къде?" и избираш "Градове", но понеже не се вижда на страницата трябва да натиснеш стрелка надолу.

Поздрави!

Коментар

Какво е това чудо " Стълб 88",на пътя между Лъки и Джурково?

Коментар

Първоначално публикуван от prometei Преглед на мнение
                                Последно може ли някой да каже кратко и ясно каква е цената на:

OFRM Bulgaria v4.60

и на

OFRM Geotrade v4.60

Става въпрос за "чисто нов" клиент ?
                                Дали ще се намери "смелчага" който да отговори на този труден въпрос ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X